Gunnhild Kvam Aktiv nå

18:32

Sara:
Hei. Ke gjer du pao? ?
Gunnhild:
Gunnhild:
Gunnhild:
Sara:
aha!
Gunnhild:
Vil du joine?
Sara:
Føla for å vera heima.
Gunnhild:
Ok. Berre å komme om du ombestemmer deg ?
Sara:

Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

91 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1
Marie

Nå må Gunnhild løsrive seg litt fra Luna og legge merke til Sara synes nå bare jeg...

2
Sorry for dårlig norsk

Men vi ser jo alt fra Sara's perspektiv. Det virker alt sikkert mer dramatisk for henne enn det er, siden Sara har jo mye erfaring med å blir forlat. Og Gunnhild er jo bare helt forelsket og merker ikke sånne ting selv.

3
Sigrid

Kvifor då? Sara er den som må gje enno tydelegare beskjed om kva ho treng av Gunnhild. Det er heilt forståeleg at ein har mest lyst til å vere med kjærasten sin i starten av eit forhold, noko Sara sjølv veit etter greia med Torstein. Dessutan må me hugse på at det berre er ei veke sidan (danseklippet på tirsdag) Gunnhild og Sara hadde kvalitetstid saman.

Sara må seie at ho treng å snakke med bestevenninna si. Då kan Gunnhild vise at ho er der for S, og at venskapet deira kan fungere fint sjølv om ho er i lag med Luna.

4
Anonym

Først ville alle have at Gunnhild og Luna var sammen, og nu hvor de er det vil alle have at Gunnhild skal bruge alt sin tid sammen med Sara.
Og Sara var på samme måde da hun var sammen med torstein

5

Hun må jo få lov til å være med kjæresten sin, uten at Sara skal kreve at hun må være mer med henne. Om jeg ikke husker feil, var det jo Sara som slo til Gunnhild på en fest da hun klinet med Torstein.

6

Slo til er å overdrive?

7
Caroline

Men de hadde ikke akkurat helt det samme
vennskapet da som nå.. kanskje ikke en tilstrekkelig unnskyldning, men syns dette er litt annerledes.

8

Det var vel Gunnhild som blanda seg inn der da på festen og ville ha oppmerksomheit... syns ikkje det var så rart at S ville ha fred. S har ikkje krevd nåke fra G . Ho prøvde snakke med ho, men G gjekk ut med L .

9
@...

Det er jo ikke snakk om at Sara skal "nekte" Gunnhild å være med Luna, eller "kreve" å få være med henne selv. De er gode venner, og venner skal stille opp for hverandre. Det skal man virkelig ikke trenge å kreve. I sminke-klippet prøvde Sara å vise at hun trenger å snakke med Gunnhild, men de skulle ta det senere fordi Gunnhild måtte løpe. Jeg tror Gunnhild aldri tok det opp igjen. Nå bør hun være litt mer observant og stille opp for en god venn som ikke har det noe bra.

10

Sara krever jo ikke det

11
Hildegunn

Får håpe at stemningen er bedre mellom Gunnhild og Billie nå da. Og at Alex eller Peter har lyst å henge med Sara!

12
Billie

...giver Gunnhild fingeren på billedet ovenfor. "For sjov" sikkert men. Hmmm.

13

Eller Ivar!

14

Synes jeg ser en plakat/banner med 8.mars på 😀

15
gronnehester

girlpower<3 håper Gunnhild og Sara finner på noe sammen bare de to snart.

16

Folk som bare henger med den nye kjæresten sin hele tiden er så kjipe.

17
Vanlig

Er vel strengt tatt helt vanlig i begynnelsen av et forhold. Syntes også det var «kjipt», men var på akkurat samme måte da jeg selv fikk kjæreste

18
kom igjen a

De har jo akkurat blitt sammen! Føles lenge, men det har jo ikke gått tre uker en gang. Klart man er mye sammen i starten. Går seg til etterhvert 🙂

19

Folk som krever at vennene sine skal bruke all tid på dem, er mye bedre.

20
❤️

Finnes en mellomting!

21
Til :-)

All tid? Er vel svært få som krever det. Er bare snakk om å ikke glemme vennene sine bare fordi man får seg kjæreste. F.eks.så har jo Luna fortsatt å henge med Billie også etter at hun ble sammen med Gunnhild, mens Gunnhild skyver Sara fra seg tilsynelatende helt uten problemer.

22
Emil

Eg syns at doke pase sammen veldig mykje
Deg og Luna . Foresten stor fann

23

Lurer veldig på hvordan Gunnhild har hatt det den siste uka.? Om hun og Luna kommuniserer bedre nå,og om Billie begynner å mykne opp litt ift Gunnhild?

24
trude mostu

HVOR er peter:(

25
HOVDEBYGDA

Ja, greit nok at G heng mykje med L, men ho spør ofte om S vil vere med. No når det ikkje berre er dei to aleine, ville S ikkje vore tredje hjul. G prøver å inkludere S på sin måte.

26
Sara trænger jo til at snakke alene med nogen.

...og hun var ikke så god til at tage imod Alex, og han spørger ikke to gange.

27
Kjærestepar + venner

Det kunne skapt balanse hvis Sara også hadde kommet. Altså siden Luna allerede har med seg venninne. Men ser ikke ut som Sara og Luna er helt match.

28

Luna maler med gult (:

29
Blå for Billie

Blå pen til Billie

30
Caroline

Jeg vet at det er mye delte meninger her, men jeg er enig i at Gunnhild bør løsrive seg fra kjærlighetens boble, og bruke tid sammen med Sara ❤️ Det er ingen tvil om at Gunnhild bryr seg om Sara, men det er faktisk ikke bare Sara sitt ansvar å ta initiativ hele tiden, bare fordi Gunnhild har fått kjæreste, og lever i en ny tilværelse. Sara prøver faktisk, selv om hun går litt forsiktig frem, men på et tidspunkt blir man lei av å hele tiden være den som spør. Nå må
Gunnhild være den som tar opp den samtalen de skulle ha senere. Det er kanskje litt klisje å si det, men det stemmer; man vet ikke hva man har før man har mistet det.

31
Mon Luna på en måde ejer Gunhild lidt?

I den periode man er nyforelsket så ejer man jo lidt den anden persons hjernen. Den "siamesiske" periode hvor man ikke klarer at være adskilt ret længe ad gangen. Jeg er i hvert fald spændt på hvordan den bemærkning kommer op igen - og det må den jo gøre?

32
Caroline

"Mon Luna på en måde ejer Gunhild lidt?" - ja, det er fort gjort at man blir revet med når man er forelska, og at man glemmer omverdenen, hva som betyr noe. Lar seg styre. Jeg blir helt seriøst LEI MEG for dette. Helt ærlig, så tror jeg ikke Lunhild kommer til å vare i all evighet.. og da blir Sara plutselig verdt alt igjen. Gunnhild går til Sara når hun trenger hjelp med noe. Men Sara bør jo bety noe nå også?

33
Caroline

Og jeg sier dette mest fordi jeg kjenner på frustrasjonen over at det er den som har fått kjæreste som liksom skal unnskyldes, og at det i dette tilfellet er Sara som skal ta initiativ og være den som krever og spør, og ikke Gunnhild, fordi hun er i kjærestebobla og alt er nytt, spennende, sommerfugler i magen osv. Det burde jo være gjensidig, hvis det er ekte vennskap? Gunnhild og Luna har vært kjærester i to uker, så det er ikke snakk om lang tid, men det er ingen unnskyldning for å ikke bruke tid med vennene sine. Gunnhild SER at Sara trenger henne, men allikevel er det Luna som kommer i første rekke, hver eneste gang. Luna har med Billie på ting, fordi Billie kanskje krever mer, men har Gunnhild dratt med seg Sara noe sted? Vist ovenfor Sara at hun er viktig? Latt være å henge med Luna og Billie, og heller hengt med Sara? Nei. Hva skjer hvis det blir slutt på Lunhild? Da kommer Gunnhild krypende tilbake til Sara, fordi hun innser at hun trenger henne. Vil Sara være der da? Helt sikkert, fordi hun aldri gir noen opp, og vet hvordan det føles å bli avvist, men er det rettferdig? Jeg vet ikke. Misforstå meg rett; Jeg er vilt stor fan av Gunnhild. Men nå må hun gjøre noe!

34
Caroline

Eller: De har vært på Lauget sammen èn gang, rettere sagt; de skulle på Lauget, men det var søndag og stengt. Men Ingen vet hvem av dem som tok initiativ. Selv da spurte Gunnhild om Luna ville være med. Bortsett fra det? Nope.

35
Viser Billie

fingeren? Eller er det tilfeldig?

36
Billie

Ja, hun gør.
Nej, ikke tilfældigt.

37

Uff, hele denne situasjonen minner meg om meg og bestevennine.. Hun fikk seg kjæreste for 2 år sien, og siden har jeg blitt ignorert, nedprioritert og glemt.. Veldig vondt. Og hun er 29, og jeg 27, så det sier litt. Dette er vondt uansett alder. Jeg trodde aldri jeg skulle være nr.1 resten av livet, men nå er alt om de to.

38
Lava

Haaatar gunnhild när man ser henne från Saras perspektiv.

39

If Sara's POV is only for one episode, then, surely, tomorrow's surprise is for her...

40

I think they have changed POV for the rest of the season

41
No???

But the video format is changed for this very episode. I think it will either go back to Gunhild or switch to yet another character.

42

If they switch to another character it means this is the last season...

43
no it does'ent!!!!!!

hallo alt trenger faktisk ikke være som på skam vet du

44
det var lidt samme i sidste sæson

At først handlede det meget om Gunhild for så at skifte over til Sara's problemer - bare uden at skifte Pov.

45
Anonym

Men hvorfor så bede Sara om at tage Luna med derhen?
Og hvorfor spørge om Sara vil hjælpe/være sammen med dem i dag?
Hvis det var til hende, hvorfor så overhovedet sige noget til hende?

46
Jeg har også tænkt at overeraskelsen kunne være til hende.

Vi ved fx ikke hvornår hun har fødselsdag.

47

Ja!!!! Bortsett fra det faktum at papirene til Gunnhild er forsvunnet, kunne det vært sånn at Gunnhild har en overraskelse til Sara i morgen. Hun fremførte jo ikke det offentlig sist, og kanskje hun gjør det nå med noen effekter eller musikk fra Luna og co. Litt vag teori, men likevel.

48
Slam poesi

Må si at Lovleg ødelegger hjernen min noen ganger, begynte å knipse etter at en fyr var ferdig med presentasjonen sin idag. Herregud er det mulig

49
Cool Cat

er va du er!

50
Undrer mig..

Sover Ivar aldrig??

51
Ivar

Joda, han sover, men han sovner veldig sent (:

52
Ivar

Håper vi får en «Ivar uke» ❤️ Har lyst til å se mer av han, vi har jo ikke fått vite så mye. Han er uansett favorittkarakteren min og det er så mange spørsmål jeg har.

53
Enig

Har veldig lyst til å bli bedre "kjent" med Ivar!

54

skjønner at gunnhild vil være med kjæresten sin, var og er sånn selv. men jeg synes det er veldig synd at det virker som om gunnhild helt har glemt at sara ønsket å snakke med henne. sara kunne selvfølgelig sagt fra eller mast litt, men det er da ganske vanskelig når man føler seg litt bortprioritert og alene

55
Poirot

Det var fint skrevet. Balansert. Ja, jeg kan også skjønne hvorfor karakterene gjør som de gjør. Det er sånt det skjer i real life. Tror også at jeg kan se hvordan de kunne ha hjulpet hverandre enda litt mer. Men jeg vil være forsiktig med å si: Og hvorfor gjør h*n ikke sånn og nesten være sure på de eller mene at de er dårlige/uoppmerksomme venner osv. For sånn som vi ser det her er akkurat sånn som det skjer i rl. Alle gjør sitt beste, men i hverdagen er det fort gjort. Jeg lærer i alle fall av dette at jeg skal prøve å være enda mer oppmerksom på de rundt meg. Prøve å fange opp de små signaler. For det er ofte bare små signaler. Skape litt flere anledninger der jeg bare er på topersonshånd med folk og lage mulighet i alle fall til å snakke om ting hvis vi vill. Jeg har også godt av å bli mer åpen.

56

og dette er et fint svar. jeg har blitt obs på akkurat det du nevner selv. ikke bare for min egen del, men også litt for å kanskje forklare venner jeg føler har glemt meg litt. hverdagen flyr unna og vi blir jo så opptatt av våre egne små bobler. åpenhet er bra, håper og streber alltid etter litt mer åpenhet

57
Elli

Bra at alle tre henger sammen, tror kanskje at hvis Gunnhild blir litt bedre kjent med Billie så blir ting litt lettere. Spent på kveldens episode???

58
Kompromisslaus

Går det ikke ann å finne et slags kompromiss her, det går jo ann å være både med Sara og Luna. Gunnhild er så oppslukt i kjæresten sin(som er forståelig siden det er nytt) og blir helt blind på omgivelsene virker det som. Sara trenger virkelig noen nå, hun trenger bestevenninna si?

59
hva er dette?

https://lovleg.p3.no/profilary

hvorfor har jeg ikke sett dette før?

60

Hvor fant du denne? Hva betyr det?

61

Det är den nya säsongens ”klappa katt”!

62
Vad är det för något?

Spännande! Var har du hittat den? Fanns det något liknande förra säsongen?

63

Hvordan fandt du det?

64
Lunhild

Håper det kommer et klipp med Gunnhild og Luna i dag. Har ventet en hel uke på at Gunnhild skal bli hovedperson igjen!

65
Lunhild...

Kanskje de switcher over til Luna som hovedperson i en uke? Nå som vi har kommet mer innpå Sara så går de over til Luna. Det siste som vil skje idag er at de hopper over til Luna ❤️

66

Håper det!!

67
Dagens klipp

Så langt denne uken har vi fått 23 minutter med klipp. Hvis det stemmer at kveldens episode er på 26 minutter (https://tv.nrk.no/serie/lovleg/sesong/2/episode/5/avspiller), blir dagens klipp bare 3 minutter langt. Kanskje det endres i løpet av dagen. Håper 🙂

68
Håper

Kanskje Lunas overraskelse er seint på kvelden, så vi får et langt klipp som heller kommer med i neste ukes episode?❤️

69
Billie

Billie Jean is not my lover
She’s just a girl who claims that I am the one

70
shakespeare

Er så utrolig spent på hva som skjer i kveld, om Sara faktisk tar G med til åpen skule eller om hun later som hun glemmer det fordi hun vil ha Gunnhild for seg selv. Lurer på hva overraskelsen er. ?❤️

71

Synes det er trist at serien har tatt en slik vendig mtp G. Etter at hun har fått seg kjæreste er hun jo helt gal etter L og all hennes tid går til henne. Kan man ikke ha kjæreste men samtidig henge med vennene sine? Følte G liksom var annerledes, sterk...men nå er liksom ingenting annet viktig enn kjæresten...

72
Glorifisering. :)

Det er ganske vanlig å bli veldig glad i hovudrollekarakteren. Og å glorifisere henne / han. Gunnhild er heilt normal. Ho er forelska! Og Sara fortell eigentleg ikkje korleis ho har det.

ALLE karakterene i Lovleg har feil og manglar. Dei er menneskelige rett og slett. 🙂

Og dei er unge.

Sara dytta vekk Gunnhild i fylla. Sara brukte Gunnhild litt i begynnelsen.

Men vi har alle litt ureine motiv av og til.

Vi er alle egoister av og til.

Og Sara har store vanskelige problem.

Eg håoar ho greier å snakke enda meir til sitt indre barn. Og forsikre dette barnet om at frå No av tek ho vare på henne. At ho slik som ei beskriv ovafor her mentalt går inn i situasjonene der ho leid av omsorgssvikt,og at ho mentalt løfter det indre barnet UT av den situasjonen..

Eg elska Lovleg meir og meir! Håper det kjem ein dokumentar om korleis og kva og kvifor osv...

73
Anonym

Det virker til at Sara har været trist/nede siden hun fik den abort. Og i starten tilbragte Gunnhild rigtig neget tid sammen med Sara, så det er vel ikke så forkert af Gunnhild at hun nu begynder og tænke på sig selv.
Husk på Sara har ikke bedt om hjælp eller sagt at der er noget andet som går hende på, så man kan vel ikke kritisere Gunnhild for at tænke på sig selv og ville være sammen med sin kæreste

74

Må si at nå er jo dette i Saras perspektiv! Det vil si at vi opplever Gunnhild osv litt som sara. Når vi så fra Gunnhild sitt perspektiv så syntes de fleste av oss at det var søtt og spennende osv. Men nå er det flere folk som ser Lunhild i et litt annet lys.
Ingen av disse oppfatningene er feil eller riktige, de er oppfatninger.
Men ja jeg er enig i at Gunnhild kanskje bør gi Sara litt mer tanke og oppmerksomhet generelt. Jeg har hele tiden oppfattet Sara som en som trenger og kanskje også fortjener mer enn hun får, samtidig som Gunnhild har mye å lære enda.

75
Vi ser berre delar av tida.

Det er vanskelig å meine noko som helst eigentleg. For det er så mykje av tida deira vi IKKJE ser. Men det essensielle er den følte virkelighet til hovedpersonen. Det er jo den skapar ane av serien vil ha oss til å sjå. 🙂 Og så kjem ny informasjon og brått kan ALT framstå i eit HEILT Anna lys. <3

76

Helt enig med deg. Synes det er overraskende at så mange i kommentarfeltet her forsvarer oppførselen til Gunnhild og mener at den er helt vanlig. Jeg har ikke oppført meg sånn selv, og heller ingen av venninnene mine. Hadde blitt passe forbanna hvis jeg var synlig for venninnene mine kun når de er single! Ja, man tilbringer en del tid med kjæresten. Men man har da virkelig tid til mer enn én person i livet sitt? For ikke å snakke om at det er ganske usunt å bare være med kjæresten 24/7. Luna får det jo for eksempel til. Hun henger med Billie rimelig ofte. Dette blir vel kanskje noe Gunnhild må lære i løpet av sesongen.

77
Vi ser berre delar av tida.

Det kan vere at Gunhild bruker tid med Sara i alle timane og minutta som vi ikkje ser. Det kan vere at Sara i dei møta spelar glad. Ingen kan kritiserast her. Det vi ser er sjølve livet... Det er komplisert. Og det vanskeligste av alt er å vere sårbar...

78
Guro

Det er då alt for tidleg å kome med ein slik dom over oppførselen til Gunnhild? Som mange i kommentarfeltet allereie har skrive, så har G og L kun vore saman i eit par veker. Derfor er det alt for tidleg å påstå at G berre har plass til éin person i livet sitt. Me veit meir om nokre veker/ein månads tid.

79
@Guro

Men i de få ukene har Sara trengt Gunnhild sårt...

80

Men det er ikke Gunhild sin skyld at Sara ikke er tydeligere om dette, og sier klarere ifra at hun vil snakke. Det kan for all del være at Sara har vansker med å si ifra om sånt pga oppveksten sin. Men det gjør det uansett vanskelig for Gunhild å ta et skikkelig informert valg.

81
Likar ikkje Luna

Heiar på Gunnhild og Sara. Kjærasstar kjem og går. Vener blir (som oftast)

82
Synes ikke

Gunnhild og Luna er likeverdige. Jeg håper Gunnhild setter mer foten ned overfor både Luna og Billie. Sara og Gunnhild har et mye finere vennskapsforhold og har mer til felles virker det som.

83
Teori

På NRK ligger sier beskrivelsen for kveldens episode "Nokre gonger er alt du treng, å sjå ting frå ein annan vinkel", og episoden heter "Ei rar veke". Bare jeg som oppfatter dette som at Sara er POV bare denne uka og at vi neste uke kommer til å bytte tilbake til Gunnhild? Eventuelt en at en av de andre karakterene kommer til å være POV?

84

I episodebeskrivelsen av kveldens episode står det: "Nokre gonger er alt du treng, å sjå ting frå ein annan vinkel." Det betyr vel at vi går tilbake til å ha Gunnhild som POV fra og med i morgen?

85
klimastreik og 8.mars

nærmer seg<33 skal noen være med?

86

SEFF. Gleder meg sjukt til begge deler!!

87

GLEDA MEG TE IKVELD!!!!

88

Jeg har to tanker om klippet idag. Sara sa til Luna at hun måtte minne henne på overraskelsen til Gunnhild, noe jeg ikke kan huske at hun har gjort. Kan det bety at Sara "glemmer" å ta med seg Gunnhild til åpen skole? Jeg har også tenkt litt på det gule arket og mistenker at det er overraskelsen. Ser for meg at hvis de drar på åpen skole og dette diktet blir lest opp kan reaksjonen til Gunnhild være negativ. Blir spennende å se.

89
Neste ut...

... Luna, tror jeg. At de viser forberedelser til 8. mars (som jeg ville tro det er) er vel fordi det blir et tema. Og. Gunnhild har sine notater vi kan følge. Det var hun - se første notat hos Sara - som nok har fått Sara til å skrive notater. At notater blir brukt og hos Luna om hun blir hovedperson, tror jeg ikke. Men kan hun også ha noe vi kan følge som gjør oss mer kjent med henne? Hadde vært noe.

90
Hovedperson

Jeg håper (og tror) de ikke bytter hovedperson igjen med en gang.

91
Grevlingen

Jeg lurer på om de som kritiserer Gunnhild så ekstremt mye husker hvor frustrerende Sara var i sesong 1, der hun ikke la merke til Gunnhild over flere episoder. Pluss hvordan Sara og Torstein holdt på, hvor et panikkanfall på festen og prøver å si ifra til Sara men Sara kliner med Torstein og dytter henne vekk. Sara har selvfølgelig blitt en bedre venn men jeg føler at Gunnhild og Luna får mye mer kritikk for mye mindre ting. Syns også det er ubehagelig som en skeiv person at folk stoler så mye mindre på skeive karakterer og gir dem så mye kritikk .