Luna Oksnes
Luna:
Du er ikkje på skulen no sant?
Gunnhild:
Nei?
Luna:
Ok
Gunnhild:
Kva da?
Luna:
Ingenting, tar det igjen seinare.
Gunnhild:
Tar kva igjen?
Luna:
Ingenting ?

Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

33 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1
Wild guess

Kanskje Luna og resten av bandet har laget sang ut av det gule diktet til Gunnhild, og skulle overraske henne med å fremføre det. Luna ba jo Sara ta med seg Gunnhild inn på et øvingsrom.

2

Kanskje en idé som stammer fra Billie, fordi hun vet at Gunnhild ville mislikt det... mens Luna ikke klarer å se gjennom det og tror det blir kult og romantisk. Jeg greier fremdeles ikke å stole på Billie. Og heller ikke 100 % på Luna.

3

Håper nesten ikke det.. tror ikke Gunnhild ville reagert positivt på det om Luna hadde delt et så personlig dikt med hele bandet.

4
Wild guess

Ja, jeg tror også det hadde blitt helt krise fordi det er noe Gunnhild hadde satt svært liten pris på. I tillegg kunne Sara ha misforstått det hele, og trodd at Gunnhild selv har gjort diktet hun sa at bare Sara hadde hørt om til en låt som det jo er fritt fram for alle å høre. Spekulerer i om akkurat dette kan skje nettopp fordi det hadde ført til så utrolig mye drama.

5

Enig med Oi, altfor personlig tekst og ikke noe Gunnhild er klar for at folk skal vite enda❤️

6
Herregud

Hvis det er Gunnhild som har fortalt Luna om aborten blir jeg så sinnsykt skuffa. Sara veit at G har panikkangst men siden Gunnhild ikke vil så har hun ikke sagt det til noen. Hva er takken liksom? ? Uff, dette kommer sikkert til å ende i konfrontasjon foran Luna(kanskje når det er hybelmøte med alle) og da kommer sikkert Gunnhilds angst frem i lyset fordi Sara er såra.

7
Spot on

Jeg tror du har forudset hvad der kommer til at ske. Gunnhild har afsløret Saras hemmelighed så hendes hemmelighed ("sandhedsdigtet") kommer til at blive afsløret som en slags hævn. Tror denne hændelse gør meget stor skade på deres venskab ?

8

Ingen har fortalt det til noen, Torstein overhørte det, så møtte han Alex som kom ut fra rommet hvor Gunnhild og Sara var og snakket om det, Torstein spurte Alex, Alex bekreftet, men ba han om å ikke si det videre.

9
Anonym

Det virker til at han lige har fået det af vide, hvorfor ellers vente med at sige noget?

10
Poirot

My guess: Ivar. Det var han som sto bak mel og tyggis fordi han var sur på Torstein som ikke støttet Sara og tok ansvar. Torstein konfronterte ham og da fortalte Ivar hvorfor han var sur på ham. Det var gjerne derfor han har trukket seg tilbake i det siste, da han ikke klarte å være i samme rom med dem uten å bli sint/beskyttende. Spørsmålet er hva eller hvem Ivar har overhørt.... Håper ikke det kommer fra Lunnhild sporet...

11
❤Ivar❤

Om det kan gjøre Ivar til en mer sentral karakter i serien så ja takk! Elsker Ivar, er så svak for ensidig forelskelses-storyline :'((

12
T-bone

Torstein er virkelig helt anderledes gjennom Saras øyne enn Gunnhilds?❤️ For en fin fyr, når det virkelig gjelder

13

Kanskje hun som stjal arket?

14
Namn

Nå er temaet gult igjen..? Er vi tilbake til Gunnhild som hovedperson?

15
jepp!

ja du ser jo d er hun som svarer på meldingene gjghjhf

16

Det er vi

17
Sikkert Lasse

som har sladra om graviditeten ???

18

Hvordan kan han vite om det? Er vel egentlig bare Gunnhild og moren hun har fortalt det til. Og det ganske usannsynlig at moren har ringt skolen og «sladret» fordi hun bryr seg ikke om Sara i det hele tatt. Eller kanskje hun gjorde det for å ødelegge, hvem vet?

19
Lidt sølvhat, måske, men...

Dramalæreren kunne have ringet til moderen for at høre mere om Saras letgennemskuelige løgn, og så ... på den andenside, hvordan skulle det ende hos Torstein, så.

20

Også en mulighet, men da måtte læreren ha tråkket skikkelig i baret. Hun har taushetsplikt, og ingen rett til å snakke med Torstein.

21
Tilbage til Gunnhild's POV?

Lovleg gør altid det jeg ikke forventer og jeg elsker det! Det var virkelig forfriskende med en uge fra Sara.s point of view og jeg vil gerne se mere. På den anden side følte jeg langt fra, at vi var færdige med Gunnhild's historie.

22
Legokloss

Nå kommer Luna til å være sint på Sara. Mer stein til byrden.

23
Caroline

Ja, hun blir nok sur 🙁 Men hun har ingen grunn til å være sur på Sara. Greit at overraskelsen gikk i dass, men noen har plapra til Torstein. Redd dette blir ei heavy uke..

24
Caroline

Og nå har de lagt seg. Nå ligger Gunnhild og Sara vendt mot hverandre igjen, det betyr nok at de kommer nærmere hverandre igjen.. men først blir det vel en ganske heavy storm denne uka..? Jeg vet ikke om jeg får sove..

25
Whaaat

Ivar sover!! ??

26
03:07

Nå sover selv Ivar.

27
Poirot

Ivar får endelig sove når han nå har konfrontert Torstein og fortalt om aborten og hva han synes om at Torstein ikke har stilt opp for Sara...

28

mindre det var Ivar som burde stilt opp..

29
Fredag

Sara har drama på fredagar. Eg vil sjå at læraren tek tak i det ho såg sist.

30

HVOR er godgutten min!!! peter??????????

31
Mjøl-Peter

Eg trur i alle fall han dukkar opp når vi får vite kven som har mjøla Torstein.

32
Gunhild

Endelig er Gunnhild hovedperson igjen! Håper vi får se mye av lunhild, men også at Gunhild og Sara tilbringer tid sammen.

33
Molefunken

Elske det at eg visst eg er heilt forvirra sjølv om kva som har skjedd i serien og lure på ein masse ting (akkurat som no), så får eg mange svar i kommentarfeltet 😀