Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

101 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1
Is it just me?

Where are the subtitles? ?

2
Now there are subtitles on half of it.

Dunno ... Shrug.

3
Ikke ok!

Uanset om Luna har sagt noget eller ej, er det IKKE okay at dele sin venindes mest intime hemmeligheder med sin kæreste. Dårligt gjort af Gunhild ?

4
Sandt.

Desværre er det hele Gunnhilds skyld uanset hvad Luna har eller ikke har sagt videre.

5

Helt enig med deg. Sånt synes jeg er utilgivelig. Sara har betrodd seg til GUNNHILD, og ikke Gunnhild + folk Gunnhild stoler fullstendig på, eller kommer til å gjøre i fremtiden. Utrolig skuffet over Gunnhild her.

6
Thea

Ja er enig med deg "Ikke ok" men sammtidig så skjønner jeg også hvor lett det er å la det slippe til en man liksom stoler så fult på.
Men nå er Gunnhild i en skikkelig ekkel situasjon 🙁

7
Sort telefon nu!

Godt at se at Gunnhild tager det helt alvorligt med det samme.

8
Luna og Billie skurrer

Er det bare jeg som syns det er noe som ikke stemmer mellom disse tre? Jeg har på følelsen at Luna og Billie har et hemmelig forhold og holder Gunhild for narr. At de to har et åpent forhold.

Det bare skurrer og jeg får en dårlig smak i munnen for Luna fremstår som upålitelig og utpønsket.

Selvfølgelig har hun fortalt det videre. Her har Gunhild driti seg ut også, og det er vel spørsmål om tid før hun ser Luna sitt sanne jeg og lærer at vennskap er viktigere enn kjærester!

9
Molefunken

Er eining at det er eit eller anna som skurrer.

Men veit ikkje nødvendigvis om det treng å være at Billie og Luna har eit hemmeleg eller opent forhold som gunnhild ikkje veit om. Men ikkje veit eg heller kva det kan være.

Men så tenker eg og at nokre ting kan og berre ha med korleis folk ser på relasjoner, vennskap og kjæresteforhold. At nokre meinar at ein kan dele det same med alle ein kjenner, og kan ta det ille opp eller sjå litt rart på det, om ikkje andre gjer det samme. Mens andre igjen skille på person til person kva ein deler på, og snakkar om, fordi kvar relasjon er forskjellig.

Eg trur ikkje nødvendigvis Luna tar lett på ting om kva ein deler vidare og sånn (at ho liksom har delt det ho veit om Sara vidare) men at ho er litt sånn at det er viktig å være opne om ting og tydeleg, og kanske difor og tenke at når Gunnhild ville prate med ho at det ikkje gjorde noko at Billie var der. Meir fordi ho kanskje ikkje tenker at det skal være vanskeleg å snakke om ting foran andre og. Men sånn tenker ikkje nødvendigvis alle.

10

A new day, a new Luna hater... det er så trættende med de negative kommentarer.

11

Er man "Luna hater" hvis man bare merker seg at det er en del som skurrer her?

12

Nej, men hver gang der sker noget i et klip, så er folks første tanke altid at det er Lunas skyld, eller at hun har nogle skumle bagtanker. Det er trættende.

13
Billie er irriterende

Definitivt noe som skurrer der. Har sett det lenge. Tror også B og L har åpent forhold uten at G vet noen ting. Det kommer til å bli KAOS på den fronten etterhvert tror jeg.

14

Enig. Her er det utrolig mye som skurrer. Billie er fremdeles konstant frekk mot Gunnhild, men de fortsetter å henge sammen alle tre hele tiden. Og Luna, som ellers er ganske skarp i replikken, reagerer aldri på oppførselen til Billie overfor Gunnhild. F.eks. i slutten av dette klippet, da Billie plutselig kom tilbake selv om hun hadde blitt bedt om å gå fordi Gunnhild og Luna tydelig skulle snakke om noe privat. Hadde det ikke vært naturlig at Luna sa noe? Og Billie ser jo at det er noe som skjer og at Gunnhild virkelig ikke har det noe bra, men bare ignorerer det og henvender seg til Luna. Dette er merkelige greier...

15
Skurrern

og nei: hater ingen. Har ikke brukt ordet en gang, men det må være lov å kritisere adferd som bryter med normer og koder uten å dra "hate-koret"

16
Skurrern

Og en annen ting er respekten for Gunhild. Den er gjennomgående lav.

Bare det når Gunhild ber om å få to ord med Luna, så står hun og Billie bare der og "flirer hårete" (akkurat som om de ikke skjønner at å be om et ord er å be om et øyeblikk under 4 øyne). Og at Billie avbryter de to før de er ferdig, den jævla boden er ikke så viktig å få ferdig (hva er det å få ferdig?). Virket bare som en avledningsmanøvre.

Gunhild er godtroende, men naiv. Hver gang hun prøver å si ifra møtes hun med hersketeknikker som gjør henne usikker. Luna er skarp og erfaren, og kan spillereglene. En veldig kjevt makt hele veien som jeg tror vi vil se resultatet av her.

17
Poirot

2 teorier:
Ivar har overhørt G + L da de snakket om aborten (Ikke greit, Gunnhild, men vi vet at G er ei som kan snakke før hun tenker og gjerne er litt naiv).
Men kroppsspråket til Luna er heller ikke god når G spør henne; ser vekk/slår øyene ned og tar seg til håret. Typisk for folk som lyver.

18
Poirot

Men: Torstein sier: eg fikk vite det av nokre andre. Det er flertall, ikke sant? Og det var ikke meningen at jeg skulle vite det. Så Torstein har overhørt noen snakke om dette. Og det var ikke G+L eller G+S for da hadde han vel bare sagt det til G. Alex og Ivar? Luna og Billie? Eller vet hele Sandane om det?

19
dei som er kilden skulle vita det

Men han seier og at han har lova å ikkje seie da vidare. Så dei som han har fått vite det av eller som har sgt det direkte til han, har snakka med han etterpå, eller?

20
Anonym

Tror at han mener i forhold til Sara når han siger at det ikke var meningen at han skulle vide det.
Han siger jo at der er nogen som har sagt det til ham, ikke at han har overhørt nogen sige det. Så tænker sagtens at det kunne være Luna eller Billie som har sagt noget til ham

21
P igjen

Par ting til.
Om ikke Luna viste om angstanfallene til Gunnhild fra før, fikk hun i alle fall se et her og håndterte det greit.

Torstein viser sine gode egenskaper her. OK han er tøff i trynet og macho, men her er han omsorgsfull og både i går, i biblioteket og nå er han ikke redd for å gå rett på sak og være sårbar. (Kan se for meg at det er kombinasjon som Sara synes er attraktiv).

https://www.nrk.no/ytring/fitte-er-ikke-et-stygt-ord-1.14449137

BTW beklager at jeg spammer her. Ligger på sykehuset og har ikke så mye annet å gjøre? Da er det veldig kjekt å følge med ikke minst på kommentarfeltene. Poirot (G 19)

22
Gronnehester

God bedring Poirot! <33
Synes ikke du spammer i det hele tatt. Du kommer med reflekterte kommentarer og teorier som er til glede for oss andre som leser. Tusen takk for det.
Håper du føler deg bedre snart!
Mange klemmer

23
Til Poirot

God bedring Poirot! Ser deg støtt og stadig i kommentarfeltet og må si liker innspillene og teoriene dine. Fortsett med det!??? Synes ikke du spammer i det hele tatt, kult at folk bidrar med sine meninger!

24
Till P

Jag tycker om dina kommentarer jag med! Hoppas du får åka hem från sjukhuset snart, krya på dig!

25

Synst ikkje du spammer i det heile 🙂 Berre fordi du kommenterer hyppig så vert du ikkje slitsam av den grunn. Kvar einaste kommentar du gjer har noko substansielt ved seg, ikkje sånn som enkelte berre spyr ut i ny og ne, til døme "fyrst", "lol", "haha" o.l. Dessuten så er du ikkje åleine, for eg sjølv kommenterar i hytt og pine, berre at eg nyttar fleire pseudonym. Kvifor eg gjer det, veit eg ikkje, trur eg berre liker å kunne la folk tolke kvar kommentar uavhengig av tidlegare kommentarar, idk. Kanskje litt feigt i nokres auge, men det for berre vere.

Summa summarum: Eg diggar innspela dine, og ynskjer deg god betring <3

Klem frå ein-om-de-sikkert-har skjønt-ikkje-heiter-Lea O:-)

26
Gina

Liker kommentarene dine, Poirot! Spam i vel! Og uansett hvorfor du er på sykehuset så ønsker jeg deg god bedring og en fin dag. ♥️

27
God bedring!

Og takk for fine bidrag!

28
Bjørkelyd

Eg er glad du spammar, likar betraktningane dine.

29

Liker kommentarene dine. Bra at det er aktivitet her. Og uansett hvorfor du er på sykehuset, så ønsker jeg deg god bedring! 😀

30
Poirot

Takk for det! Synes også det er kjekt med aktivitet her og alle betraktningene. Det går bra med meg. Har noe magegreier, så jeg er her regelmessig. Det er nok kronisk, så helt bra vil det nok ikke bli, men det går fint an å leve med det for meg. Eneste er at dagene på sykehuset er litt kjedelige... Heldigvis har vi p3 og p3-seriene!

31
Celia

God bedring! Synes ikke du spammer Poirot, du virker veldig reflektert og kommer med masse bra tolkninger og teorier! Det er bra, derfor jeg elsker denne serien. Den er så interaktivt og folk er virkelig engasjerte. Håper det går bedre med deg snart???

32

luna har jo sagt det

33

Tror att luna har sagt det till billie, men eftersom att luna trodde att hon kunde lita på billie vill hon inte erkänna för gunnhild att hon sagt nåt innan hon har hunnit fråga billie. Så blir det en enda härva av misstro när sara inte kan lita på gunnhild och gunnhild inte kan lita på luna och luna inte kan lita på billie, och till slut visar det sig ändå att det var ivar som råkat höra när sara pratade i telefon med sin mamma. Men då har redan allt skvallrande hunnit avslöjas, fast i onödan liksom.

34
@Jag

Det kan godt hende. Men hvis Luna har sagt det videre til Billie må hun være stokk dum. Det er jo helt tydelig at Billie vil sabotere for Lunhild? Men det ser vel ikke Luna...

35
@Jag

Glemte en ting: Kanskje litt far fetched, men det kan også hende at Luna og Billie faktisk har et slags åpent forhold som de skjuler for Gunnhild, og derfor deler alt med hverandre.

36

hvis Luna lyger til Gunnhild nå blir jeg skikkelig skuffa

37
tror Luna lyger - hun sænker blikket

Det r et ret sikkert tegn på at nogen lyder.

38

tar seg litt nervøst til nakken.

39
Ser jo ut som

Sara ser meldingen med en gang, popper hvertfall opp prof.bilde vef meldingen med en gang den var sendt....
#Saramåringe

40
Puste med magen

Eg trur det lurt av Sara og gi seg sjølv tid til å tenke litt og «puste med magen» før ho reagerer. Det trur eg Gunnhild skal vere glad for...

41
Nej?

Jeg ville ikke have lyst til at tale med en, som så åbenlyst havde svigtet mig. Hun må ingenting. Det er Gunhild som har fucket up. HUN må kæmpe for Sara!

42
HOVDEBYGDA

Nokon må ha stått i gangen når dei prata om det. Kanskje Ivar? Så har Torstein sagt noko som har fått Ivar til å dumpe ut med det. Uff... Det kjem uansett til å komme fram at G har prata med L. No burde G fokusere 100prosent på å få kontakt med S... kan tenkje meg at ho krisemaksimerer dette og tenkjer at alle veit det ???.

43
Helena

Luna er skuldig som fy.

44
Helena

Forresten! Nokon andre som har lagt merke til at me er tilbake på Gunnhild no? Rett format, ho er tilbake øverst på profilar, og notatane hennar er tilbake (Sara sine er vekke).

Eg var ikkje ferdig med Sara kjenner eg.

45

Trenger subtitles!!

47

Torstein sier jo: "tror ikke det var meningen at jeg skulle vite det", så tror ikke Luna har sagt det til han, og kan heller ikke se hva hun skal tjene på å ha sagt det til noen andre heller. Ettersom Torstein nevner aborten til Gunnhild, så kan det virke som at han vet at Gunnhild vet. Så kanskje han eller noen andre har overhørt Gunnhild og Luna prate om det?

48
Håper det ikke er sant, men

Kanskje har han hørt Luna fortelle det til Billie?

49

Waiting for subtitles to understand pretty much anything besides "fittedagen".

Happy International Women's Day to all women and girls (regardless of what kind of entertainment system you have).

50
Consuela

Right back to you sister <3

51
Kommer der undertekster på?

Der er lidt af det der er svært at få fat på.

52

ELSKER puppe-t-skjorten til Luna <3

53

Alex forsto at noe har skjedd med Sara, se klippet Konsekvenser i sesong 1 og Kva har skjedd. I klippet Labels sesong 2 kan han ha overhørt mer. Alex kan vite mer enn vi tror.

Luna virker kanskje som hun skjuler noe og kanskje ikke snakker helt sant i dette klippet, men jeg håper likevel at ryktet har kommet for enten Alex eller moren til Sara som sliter med noe. Gunnhild har helt klart sagt noe til Luna, men vi vet ikke hvor mye. Håper dette blir som en advarsel for Gunnhild, for hemmeligheter skal man holde.

54

Det er noe som irriterer meg litt. Har de bytt ut han som spiller Torstein eller er det den samme?

55

Med brillene på er han Clark Kent,og ingen aner noen ting før han tar de av og alle plutselig ser at han egentlig er Supermann...

Med bart er han fuckboy Dustetorstein, og ingen aner noenting før han shaver den vekk,og alle plutselig ser at han er sårbar,og litt mindre dustete Dustetorstein ?

Briller og bart, tidenes beste forkledning. Funker bra hver for seg,men er uslåelig sammen?

56
Enig

Jeg kjenner han ikke igjen!

57
Same Torstein!

Det er framleis Daniel som spelar Torstein? Men du tenker kanskje på at han hadde bart tidlegare?

58
Caroline

Gunnhild har sagt det til Luna, og om Luna er den som har plapra til til Torstein eller ikke, er uvesentlig, for det kan likegodt være Billie eller noen andre. Om det er Luna, så vil det såklart skape litt mer drama.. Men; det er Gunnhild som har fortalt Sara sin innerste hemmelighet til kjæresten sin, brutt tilliten.. det er også derfor hun er bekymra for Sara nå. Dette gjør vondt ?

59
Caroline

Og her hadde jeg sluppet alt jeg hadde i hendene og faktisk lett etter Sara.. ikke bedt henne om å ringe. Gjør noe, Gunnhild! Luna og Billie klarer helt fint å sette opp den standen selv.

60
Janne

Hvor blev underteksterne af? De snakker jo sort ?

61
Iglen Billie

Hva er greien med at Billie er limt fast til Luna? Hadde ikke orket å være sammen med en som hadde en venn (og muligens tidligere flamme) som bestandig diltet etter. Og Gunnhild får ikke snakke alene med Luna i to minutter en gang før Billie er tilbake, selvom hun ble bedt om å gå. Veldig rart, og litt dårlig at Luna ikke reagerer på det.

62
Ryktespredning

Jeg er 100% sikker på at Luna ikke har sagt det videre.... men, det er selvsagt det Gunnhild frykter - og Sara mistenker selvsagt Gunnhild, som tydligvis er litt sant. Jeg føler på meg at det er noen andre som er litt slappere i leppa. Tina som har fått det fra Lasse som har fått det fra moren sin som har fått det fra moren til Sara ???? Eller noe?

63

Lasse vet vel ikke noe om dette?

64
Kor e resten av undertekstene?

Det er undertekster i starten, men ikke på slutten av klippet. Luna er litt vanskelig å forstå når hun snakker lavt.

65

Uansett hvem som har sagt det, er det jo ikke Torstein sin feil at noen sa det til han. Han virker oppriktig lei seg og vil være der for Sara. God gutt.

66
f*ttedagen

Blei sjukt stressa av slutten, men må berre sei at eg elskar måten luna svarte torstein på når han spurte kven det var som var avbilda på plakaten og luna svarte uten å blinke at det var ho, og at gunnhild hadde malt. HAHA trynet til torstein eg ler.

Eg ser for meg så livaktig at nokon av dei eg gjekk på ungdomsskule/vgs med kunne sagt noko sånn teit, SÅ gøy å sjå at det er han som blir mållaus når han får svar tilbake i staden for at jentene blir ukomfortable.

67

Av, det her er noget rod, Gunnhild! ? Jeg ved jo godt, at det ikke er helt ualmindeligt, at man deler alt med sin partner, når man er i et forhold, men jeg bliver altså aldrig fan af, at man tager ejerskab over andres historier på den her måde og tror, at man må dele ud af dem som det passer sig. Nej, din partner har ikke fortjent at vide alt om dine venner, bare fordi I er i et forhold! Det er simpelthen så dårligt gjort.

Jeg har sådan lyst til bare at putte Sara i min (utroligt bløde) jakkelomme og beskytte hende mod alt det dårlige, der sker lige nu. Jeg håber virkelig, Gunnhild opper sig og siger undskyld på en ordentlig måde (og ikke på den der halvfesne måde, som hun gjorde, da hun kom tilbage fra vinterferien)! Forresten tror jeg ikke, det er Luna, der har talt over sig. Det virker for oplagt.

For lige at afslutte med en lidt mere positiv bemærkning, så er jeg virkelig glad for, at vi er tilbage i Gunnhilds hoved. Jeg nød virkelig Saras uge, og jeg tager meget gerne en til på et tidspunkt (eller en Alex-uge, hvis man kan få lov at ønske ?), men jeg kan også mærke, at jeg har savnet Gunnhild! ?

68
Musicfan

Vad heter låten i början av klippet?

69
Lunie2nf

Billie snakker alltid bare til Luna, selv om Lune er sammen med Gunnhild. Ikke "dere, kom da," men "Luna, kom da". Er de ikke sammen alle tre om å lage standen?

70
Oh Billie

Enig! Håper virkelig at det blir en konfrontasjon mellom Gunnhild og Billie på måten ho har oppført seg på. Frå første stund har ho gjort alt for å få Gunnhild til å føle seg liten, sjølv om ho tilsynelatande virker meir vennlig innstilt no er det fortsatt litt der.

71
Luna

Luna må jo være den skyldige :/ Jeg finder det usandsynligt at det skulle være nogen anden. Hun går meget aktivt ind for ligestilling og rettigheder og synes sikkert Torstein har ret til at vide om aborten.

72

Kvinnemarsj i headeren,og hjerte som blir en fitte når man trykker på det. Kudos til Lovleg-teamet igjen, for gjennomført opplegg ???

73
Deksel

Gunnhild har nå svart deksel, istedenfor gult

74
....

Hva i alle dager! Uansett hva gutter sier blir det feil. Kan ikke si gratulerer med kvinnedagen engang uten at hun skal komme med en kommentar «gratulerer med tusen år med undertrykking. Torstein prøvde jo å være hyggelig

75
Stakkars menn ?✊

Det er jo klart det er verre med en sånn kommentar enn 1000 år med undertrykking </3 håper torstein kommer seg gjennom den vanskelige tida :'-(

Men sånn på ordentlig då, viss du lurer på kvifor folk blir sure eller sarkastiske til gratulasjoner på kvinnedagen, har det med at kvinnedagen er en kampdag og ikkje en dag å feire. Grunnen til at dagen framleis fins er jo at kvinner har blitt og fortsatt blir holdt nede osv!

Det er jo ikkje sånn at alle som seier gratulerer er forferdelige mennesker som burde brennast på bålet, ein del kvinner seier sikkert takk fordi dei skjønner at det er hyggelig meint, men man trenger jo ikkje bli fornærma viss man blir påminna kva som er poenget med dagen, sjølv om det er på en litt spiss og sarkastisk måte. Tenker eg då

76
Lunafan

Jeg tenker at det først og fremst er Gunnhild som har gjort en feil her, i det øyeblikket hun fortalte Saras hemmelighet til Luna. Har på følelsen av at det er noen andre enn Luna, som har fortalt dette til Torstein.

Jeg er fortsatt stor fan av Luna. Både Luna som person og Luna som Gunnhilds kjæreste. Kanskje burde Luna forstått Gunnhilds bekymring for Sara i større grad, men samtidig kan det være at Luna er skuffa over at Sara ikke «husket» å ta Gunnhild med på overraskelsen hennes. Dessuten syns jeg det er fint å se at det er nettopp Luna som trygger Gunnhild med både gode klemmer og ord, i det Gunnhild tar seg til halsen og begynner å stresse.

Jeg tror mye handler om at Gunnhild må finne en god balanse mellom vennskapet til Sara og forholdet til Luna. At det blir litt drakamp mellom Sara og Luna er jo helt naturlig. Men Luna er flinkere til å pleie vennskapet med Billie, i forhold til Gunnhild som stort sett er med Luna.

Jeg digger hvert klipp med Luna og Gunnhild, og syns de er fine og gode sammen. Håper på mer av det! 🙂

77
Telefonsamtalen

Jeg tror heller ikke det er Luna som har sagt det. Husk på at da Sara snakket med mora i telefonen så stod hun utendørs, riktignok på en øde plass, men dersom noen overhørte samtalen, kan det være hvem som helst som fikk med seg at hun nevnte aborten, og dermed spredt det videre til Torstein.

Helt naturlig at man deler med kjæresten, men kanskje ikke bestevenninnas mørkeste hemmelighet etter å bare ha vært sammen i et par uker? Her må nok Gunnhild gå noen runder med seg selv uansett, men jeg tror som sagt det er telefonsamtalen som ligger til grunn her.

78
Telefonsamtalen del 2

Enig med deg, her er det noko i gjerde! Tenker også at det er naturlig å dele med kjæresten sin. Jeg digger Gunnhild

79
Fyyyyf

Uansett hvor forelsket man er så sviker man ikke bestevennen sin. Som Gunnhild sa hadde ikke hun noen venner før. Veldig bra måte å prøve å beholde di på da?hun fortjener ikke Sara som venn. Skjønner ikke hvordan hun kunne fortelle det til Luna!

80
Hvorfor er det ikke tekst

- der Luna og Gunhild prater? Jeg får ikke med meg halvparten. Noe med nitrogen!?

81
kemisten

det är en referens till början av säsongen när gunnhild följer efter luna och blir påkommen så hon börjar babbla om luft och att den inte bara består av syre utan även massa annat som nitrogen, argon ädelgaser och så vidare. därför säger luna att hon ska fylla lungorna med allt det 🙂

82
ARtH

Fy, så l Gunnhild er med Sara. Fortelle hemmelighetene hennes? Får helt vondt i magen av å tenke på det!! Hun som så desperat trengte en venn i høst oppfører seg sånn? Dette var stygt gjort. Skulle holdt hardt å få tilgivelse fra meg for den! Håper virkelig hun får den i fleisen.

83
Til Gunnhild

Sara behøver dig NU?? Tag dog hjem?? Jeg synes ikke at Luna trænger at blive sur over at Gunnhild "ikke stoler" på hende. Det er vel helt legitimt at Gunnhild udspørger hende, når hun ved, at Luna og hende selv er de eneste personer som kender til Saras hemmelighed.

84

Det som fikk meg til å tenke at det er Luna som har sagt det til Sara er måten hun svarer på når Gunnhild spør. En naturlig måte å reagere hadde vært noe sånt som (i og med at Gunnhild tydeligvis har sagt det til Luna): Å nei, har han fått vite det... eller «visste han det ikkje». Alt etter hvor mye Gunnhild hadde fortalt. Men det virker mistenkelig, for hun virker så åpen på så mye annet, så tenker at hun lett hadde sagt det videre til Torstein hvis hun mente det var hans rett å vite det. Skikkelig ufint av Gunnhild å si det til Luna selv om hun stoler på henne, men Gunnhild har måttet bære på en hemmelighet hun syntes var for stor. Hun spurte jo Sara om hun kumne si det til mora si. Det hadde kanskje vært et bedre valg likevel, gitt at mora ikke dukka opp på butikken på Sandane og ga Torstein huda full for å ha gjort venninna til døttra gravid... hvem vet, kanskje det var det som skjedde?

85

Luna lyver, se hvordan hun tar seg til lus

86
Vanskelig for Sara

Kvinnedagen er tøff nok for Sara med alt fokus rundt selvbestemt abort. Og når i tillegg hennes hemmelighet er ute, forstår jeg at det ikke frister å møte opp på skolen.

87
I'm falling out of love with Luna

Og jeg hater det!! Hun får på en måte en bitchy vibe når hun er sammen med Billie. Jeg liker ikke det.

88
Hvem kan det være?

Om Luna forteller sannheten og det det ikke var hun som sa det, kanskje det var Ivar som sa det til Torstein. Han kan ha hørt Sara snakke om det i telefonen til mora.De bor jo sammen og kanskje var det derfor han var så avvisende mot Sara på messenger. Han følte kanskje dårlig samvittighet.

89
Johanne

Det virker som om Gunnild stoler litt FOR mye på Luna, for det er faktisk ikke greit å fortelle kjæresten sin sin bestevenninnes dypeste hemlighet. Jeg skjønner at hun har litt problemer med å tenke før hun snakker, men off stakkars Sara. Jeg tror kanskje at Luna har sagt det til Billie, og så har Torstein overhørt dem? Jeg har en liten teori som virker ganske drøy, men jeg tror at vi får se at enten Luna eller Billie kommer til å få et slags mentalt sammenbrudd og avslører Saras hemlighet. Det kommer jo til å bygge seg opp et veldig dårlig forhold mellom Luna og Sara, spesielt etter den open skole fiaskoen. Noe skjer i vært fall! Men folkens, jeg hater ikke Luna. Jeg hater kanskje Billie bittelitt, men jeg er helt sikker på at det er noe med Luna som skurrer veldig.

90

Håper ikke at luna å billi eller ka ho hete har et forhold Gunnhild trenger ikke å bli kasta flere ganger under bussen.

91
Vicki

Kan det være moren til Sara som har sagt det da?

92
Nanna

Er der nogen der ved, hvad sangen i starten af klippet hedder?

93
Alie

8. budet (eller kanskje 1.) burde lyde: du
M å holde vennskapet hellig, og
A lt som sies i fortrolighet skal ikke
R øres eller
S ies videre uten samtykke.

94

???
Jeg sier det igjen: du er en ordsmed ?

95
Alie

Hyggelig å høre det fra en anna ordsmed, eller forresten kanskje jeg heller vil kalle deg tankesmed, da ?☺

96

Fint å være smed,okke som ?

Sysler
Med
Ekte
Dritt

Samler
Morsomme
Enkeltord
Daglig

Sarte (ev Sære)
Menneskeligheter
Engasjerer
Deg

97
Alie

Wow, der har du beskrevet smeden i et nøtteskap!
??

98

Vondt!
Jeg får så vondt av Sara, som har blitt sveket.
Og av Gunnhild ,som har driti seg ut og helt klart angrer.
Og av Luna som også har driti seg ut og føler hun må lyve om det til Gunnhild.
Og av Torstein,som prøver å gjøre det rette,også blir det rot.

Også er det deilig å le godt i dette klippet også,for det er virkelig morsomt!

Enda et klipp som på få minutter kan få deg til å både le høyt,og gi deg tårer i øynene. ??

Har vi forresten fått en Vinkel fra Billies perspektiv noen gang ?? Det hadde vært veldig interessant, hint hint hint ?

99
Alie

Stiller meg også bak det hintet.... ?
Var vel riktignok en Billie-vinkel under første klipp denne sesongen (Argon- klippet), men det er jo flere uker siden..... ??

100

Javisst,det var det jo?
Det var liksom før Billie ble introdusert ordentlig for oss på kamera,så hadde faktisk helt glemt det.
Men sier ikke nei takk til mer ?

101
Susanne

Selv om jentefellesskapet i dette ikke er ukomplisert eller perfekt er det uansett nydelig se at Gunnhild er med i gjengen. Tenk så ensom og utenfor hun følte seg da hun gikk på ungdomsskolen!