Sara Årdal Aktiv nå

18:34

Gunnhild:
Er du her?
Sara:
Kest?
Gunnhild:
Heime?
Sara:
nei
Gunnhild:
Om du kjem heim seinare kan vi snakke.
Sara:

Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

52 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1
❤️

Bra det Gunnhild!?

2
hallo

spring etter henne for fan

3

Hvordan, ingen vet hvor hun er

4

Herregud tenk viss den teorien om at ho er hos lasse stemmer 🙁

5
Hvor, hvor, hvor..

..er Sara?

6

Er Sara hos Lasse? Hva tror dere?

7

Jeg tror det kan jo være sant, selv om jeg skriker til meg selv IKKE FAEN SARA!!! IKKE GJØR DET!!!!

8

Hvorfor skulle hun være hos Lasse? Vet vi i det hele tatt hvor han bor?

9
Malsen

Hun hadde jo han på snap:)

10
Re: ...

Vi veit at Lasse bur i Høyanger. Om Sara har reist til han, må ho ha tatt buss eller blitt kjørt av nokon. Er langt frå Sandane til Høyanger...

11

Han bur ikkje i Sandane, så det er litt rart om ho skulle vere hos han.

12

Lasse bur i Høyanger. Det er sånn 2 timar å kjøre frå sandane då.

13
Caroline

«Om du kjem heim seinare kan vi snakke». Men herlighet da, Gunnhild. du må være mer tydelig nå; «kan vi snakke? eg treng å snakke med deg, Sara».. Blir det klipp i kveld da?

14
herregud da

klarer ingen å tenke utenfor sara sin boble etter en uke med henne?? gunnhild tok jo kontakt med en gang hun fant ut om at torstein om aborten, og har prøvd å kontakte henne flere ganger etterpå. Hun kan ikke være mer tydelig enn det hun er nå. Hvis Sara ikke vil snakke med henne så er det lite hun kan gjøre med det akuratt nå. Begynner å bli lei at alle er så sykt kritiske mot gunnhild, en 16-åring som har vært sammen med kjæresten sin i to uker, hun har ikke ungått sara i månedesvis. Det er ikke gunnhilds jobb å gjøre Sara lykkelig, selv om det selvfølgelig var dårlig gjort å fortelle om aborten til noen andre.

15
@herregud da

Folk er jo bare kritiske til at Gunnhild har sviktet Sara ved å si bort noe av det aller mest private om henne. Kan ikke se at noen mener at det er Gunnhilds jobb å gjøre Sara lykkelig, bare at hun har rotet det kraftig til, og derfor bør ta ansvar for det. Hun bør etter min mening legge seg langflat overfor Sara og virkelig be om tilgivelse, og ikke bare skrive "ring meg", "vi kan snakke senere" osv.

16
Caroline

Unnskyld hvis jeg har laget styr, var virkelig ikke meningen. Jeg blir bare så veldig revet med her, og jeg heier sånn på vennskapet mellom Gunnhild og Sara! Livredd for at det skal ødelegges. Vi har vel mange vært der før; sagt og gjort ting vi angrer på, mistet venner, svikta og blitt svikta, innsett hva sol virkelig betyr noe. Dette er så relaterbart til egen ungdomstid. Lovleg er helt fantastisk.

Beklager ❤️

17
Snusmumrikken

Caroline, jeg synes virkelig ikke at du skal trenge å beklage for meningen din! Hva er dette kommentarfeltet til for hvis man ikke skal kunne skrive det man mener om karakterene? Jeg, og sikkert mange andre, er helt enig med deg i at Gunnhild bør pushe mer på nå og virkelig vise at hun angrer veldig på det hun har gjort. Spørre de andre om de har snakket med Sara, spørre henne hvor hun er, skrive mer i meldinger enn bare at de kan snakke sammen, til og med oppsøke henne der hun er hvis hun sier hvor hun er og det er praktisk mulig. Er ikke snakk om å være kritisk til Gunnhild som person, men å innse at hun faktisk har rotet det ordentlig til nå.

18
Caroline

Åh, tusen takk! Jeg ble glad nå. Men det er lett å bli revet med og kanskje litt for gira.. Uansett viser det bare at Lovleg får det til! Å trollbinde og sette følelser og tanker i sving.

19
Caroline

Jeg er vilt stor fan av Gunnhild, så det har ingenting med det å gjøre! Det er lov å gjøre feil, og si ting man ikke skulle sagt, men her er det vel ikke Sara som burde ta insj til å snakke? Sara er i en sårbar situasjon nå, Det er mulig jeg har tolket det feil, men når Gunnhild skriver «Om du kjem heim seinare kan vi snakke» tar jeg det som at det er Sara som må komme til henne hvis hun vil snakke, istedet for at hun selv oppsøker henne.

Det er fair på en måte, men samtidig ville jeg løpt etter Sara med en gang dette kom ut og ikke gitt meg før jeg fant henne. Dette er nok ikke enkelt for hverken Sara eller Gunnhild. ❤️

20

Ble litt stokka om på rekkefølgen her, den forrige kommentaren min skulle vært før den siste.

21

ETTER

22
8 marts

Hvor er Sara?

23
Kanskje..

Berre ein tanke. Dramalæraren ?

24
Poirot

Det er det beste forslaget så langt, men tror dessverre at SuperSara (låner den, for det er så bra!) er programmert (låner det og!) til at hun må ordne opp i dette selv igjen....

25

liker ikke når Gunnhild sier "vi kan snakke" akk som om det er en byrde for henne. Hun burde heller være mer invterende, og vise at hun bryr seg om Sara

26
Lava

Fyfaaaan om hon är hos Lasse nu så vill jag fan inte vara med längre

27

Godt at Gunnhild er insisterende og ikke giver op. De to skal snakke sammen hurtigst muligt.

28
Er virkelig nervøs nu...

Sara virker hverken til at være på skolen eller hjemme, så hvor er hun?

29

Å,jeg håper ikke Sara gjort noe dumt nå!?

Hun virker ikke som typen til å ta hevn,eller svikte Gunnhild,men hvem vet,hun har definitivt blitt svikta sjøl, kanskje det bare ble for mye?

30
Poirot

Hvordan kan Sara ta hevn? Eller svikte Gunnhild? Det kan godt være at Sara i sin store skuffelsen har hevntanker, men hvordan kan hun ta hevn på Gunnhild? Med Lasse? Nei. Klart Gunnhild vil være opprørt når hun hører det, men det er ikke på grunn av seg selv. G er ferdig med Lasse. Han har blitt lagret i L-boksen. L for Loser. Nei, hun vil være opprørt på Saras vegne, for hun vet at å flykte til Lasse ikke er noe positivt for Sara. Det er ikke noe Sara vil. Det er desperat og destruktiv. Gunnhild vil bli bekymret for Sara for hun vet at i det lange løp vil dette mest sannsynlig gå løs på Sara sin selvrespekt.
Det gule diktet? Liksom: hvis du avslører mine hemmeligheter, avslører jeg din. Hmm. Tror for det første ikke at Sara har det. Satser på Slamdama. For det andre tror jeg at G nå er så sterk at hun kan stå frem med det. Klart ubehagelig når noen andre tar regien, men G vil tenke: ok det var fortjent, men jeg tror ikke at G vil bli kjempe sint eller føle seg sviktet.
Nei, jeg ser bare 2 områder der Sara kan treffe Gunnhild hard: Luna og, enda verre, Saras og Gunnhilds vennskap.

31
Hm...

Etter forrige klipp, hater Billie, hater Luna og synes plutselig Torstein er ok....

32

Hata är ett ganska starkt ord?

33

Eg også

34

Headeren er rød nu. Følger vi med hos Sara igen så? 🙂

35
Anonym

Hun er blå, tror mere farve og animation refererer til kvindernes kampdag

36

Kanskje hun er i kjelleren?

37
Poirot

Ta en ISAK?

38

Lol ja det kan jo faktisk hende! Og at hun har fortalt Alex om hva som har skjedd, og fått ham til å holde henne skjult og hente mat og drikke til henne. Synes jeg hører ham, oppgitt: "Herregud Sara, hvor lenge skal du drive og gjemme deg her?"

39
Cecilia

Er mega bekymret for Sara. Håber hun har det okay 🙁

40

Rødt??

41
Panda

Trenger klipp!!!
Hvor er Sara? Hvem har spredd mel og tyggis på Torstein? Hvem er Jo? Hva sliter Alex med?
Er mer nysgjerrig på det enn Lasse. Vil ikke ha mer Lasse...

42
Språknørden

Eg elskar dialektordet «kest»! ??? det MÅ liksom lesast i kontekst, ellers er det vanskeleg å gjette seg til kva det betyr.

43
Kvinnedagen

Kvinnedagen må være vanskelig for Sara, med alt fokuset rundt selvbestemt abort.

Og i tillegg at noen brøt med hennes rett til å holde det at hun tok abort skjult.

Alle kvinner skal ha rett til å bestemme over egen kropp og eget liv !

Gratulerer med kvinnedagen forresten, lovlegelskare ???

44

Send Sara en ny melding Gunnhild! Eller enda bedre: LET etter henne. Dere må prate sammen.

45
hva skjer

Oppdaterer lovleg hele tiden nå for nytt klipp eller chat. Noe må skje snart

46
Saras instagram ...

tydlig signal att hon vill bli lämnad i fred? Om hon har dratt till Lasse så vill hon nog inte att Gunnhild ska få reda på det i alla fall.

47
Åh nei

At vi ikke fik et klip mere betyder vel at de ikke har snakket sammen endnu? Hvis jeg var Gunnhild ville jeg ligge søvnløs og spekulere over hvor Sara var..

48
gult

alt er gult igjen før dagen er omme. de kunne venta til 00

49

Såååå her sitter jeg ved midnatt på en fredag og bekymrer meg selv til døden for en fiktiv karakter og et fiktivt vennskab... #WildLife

50
Sover

Nå sover alle! Bortsett fra Ivar da

51
Fredag

Hvorfor sover alle (unntatt Ivar)? Det er bare rett over midnatt og fredag! Hmmmmmmmmm.......

52

Jeg tænkte også, at det er meget tidligt?