Sara Årdal Aktiv nå

11:32

Gunnhild:
Er du på skulen? Prøvde å leite etter deg? Eg veit ikkje kva som har skjedd, men det er iallfall ikkje frå meg han har høyrt det.
Sara:
E ikkje pao skulen.

Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

62 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1
Run girl

Finn ho og vis ho kor viktig ho er.

2
Caroline

Så løp etter henne da.. let! finn henne. Greit at det kanskje hjelper å puste rolig ut og inn, puste inn frisk luft.. men jeg tror du har rota det til, Gunnhild, og Sara trenger og fortjener at du kjemper for henne. NÅ!

3
Poirot

G er ikke med på Lunas Insta 8.mars bilde. Er dette fordi hun leter etter Sara? Eller fordi B er hennes kamerat "from long way back" i kampen?

4
Caroline

Tipper det er fordi Luna og Billie har en skjult greie som Gunnhild ikke har innsett.. de hadde klart å sette opp den standen utmerket godt uten Gunnhild. Det var jo såvidt hun fikk sendt melding til Sara før Luna begynte å mase. Jeg er ikke sur eller noe, men kjenner at jeg blir frustrert! Gunnhild blir styrt, og hun blir lurt. Hun deler Sara sin innerste hemmelighet med Luna, hvor mye hun har fortalt er en annen sak.. noe er iallefall kommet ut. Bryter tilliten... velger Luna foran bestevenninna si. Som jeg sa helt i starten, så får vi se om alt dette var verdt det eller ikke..

Uansett hvordan Torstein har fått vite om dette, så er det Gunnhild Sara er skuffa over og føler seg svikta av. Og det forstår jeg. Så Gunnhild, do something! Tenk etter hva som virkelig betyr noe. Aldri la Luna styre deg mer, for det står jeg for at hun gjør!

5
Poirot

Hmm dette med en skjult greier mellom Luna og Billie har jeg ingen tro på. Litt sånn konspirasjonsteoriaktig, spør du meg. OK de er som erteris og G er litt sånn hjul nr 3 i det forholdet der og Billie har litt av en attitude overfor G, men likevel. Billie ser nok på G som en plagsom inntrenger og litt sånn "liten dritt" og den kan godt være at det har vært noe forelskelse der og at L er mindre prinsipielt tilhenger av monogame forhold, men likevel. Vet ikke hvor langt deres vennskap går, men ingen tro på at de vil skjule det eller at Gunnhild blir lurt.
Gunnhild synes nok det er veldig kult å være med sin kule kjæreste og gjøre sånne 8. mars ting. Tviler på at hun har vært med på mye slikt før. Luna leder nok an i forholdet, men det er fordi Gunnhild har en litt ubestemt personlighet. Hun er søkende etter hvem hun er, mens Luna har en klar identitet. Uansett hvor lenge det varer og hvordan det ender: Gunnhild vil ta med mye verdifull ut av forholdet. Og det er ikke for sent til å redde vennskapet med S: jeg velger å tolke bildet på Insta i beste mening: Gunnhild er ikke med fordi hun har dratt for å lete etter Sara.

6
Caroline

Vi får håpe det. At hun leter etter Sara. Er ikke ment som en konspirasjonsteori, men noe mystisk er det med Luna og Billie, og det er jeg ikke alene om å mene.

7

Okei, jeg er litt sur også.

8
What

Hvem har han hørt det ifra da?

9
Billie

Jeg kan lige se hende høre det fra Luna, og så sige det sådan: "Ha, og så havde Gunnhild jo sådan et stort draaama bare fordi Sara skulle have en abort, sådan noget latterligt lillepigedrama".
Hele hendes attitude er konstant at antyde at Gunnhild er lille og dum og umoden, og hun og Luna er tydeligvis henkastede omkring følelsesmæssige hemmeligheder. Se hvordan de lader som om de ikke forstår at Gunnhild lige skal snakke privat et øjeblik med Billie.
Luna flytter sig slet ikke, og Billie tilbyder at flytte sig, men gør det med sådan en træg, nedladende attitude, og kommer tilbage før Gunnhild og Luna er helt færdige med at snakke.

10
Hmmm

En der hørte Saras samtale med sin mor

11
Poirot

Men hvor kan Sara være? Har hun noe hun kan gjemme seg hos, hvis hun ikke vil være hjemme i hybelhuset?

12
Ingen plass å gjemme seg

Det er det som er så innmari trist og gjør at hjertet mitt gråter for Sara. Sara har ingen. Hybelhuset og folkene de hennes base, men selv det føles ikke trygg lenger.
Bra at Sara svarer i alle fall og at Gunnhild fikk sagt at det ikke var hu (selvom hun har plapret!) Sara stenger ikke Gunnhild helt ute enda.

13
Hvor er Sara???

Har hun dratt til Lasse??? Jeg tror hun er overbevist om at Gunnhild har spredd hemmeligheten og at hun ikke lenger har noen i verden. Verden har rast sammen - hun er dritensom - har mistet selvrespekten - og tar hevn ved å gjøre Gunnhild sjalu og blir sammen med Lasse. Masse gørr!

14
Plot twist

Egentlig ikke en teori jeg tror på selv engang, men tenk om hun har tatt kontakt med Lasse og er hos ham. Lurer på om hun kom hjem til hybelhuset i går kveld/natt, eller om hun har vært borte siden da. Begynner virkelig å bekymre meg for Sara nå.

15
Er Sara hos Lasse?

Det er tanken som har slått meg ihverfall. Hint da vi fikk se Snap mellom han og Sara som var «sendt feil»

16
Anonym

Han skal uden tvivl bruges til et eller andet, og det vil give god mening at hun bruger ham eftersom hun så hvor såret og ked af det Gunnhild blev første gang de mødtes

17
Dra til sara

Dra hjem til henne da, herlighet Gunnhild!!? Hadde løpt med en gang

18

Fraværsgrensa tho, hun brant seg på det i forrige sesong..

19
Luna

Nå er ikke jeg noen ekspert på kroppsspråk, men i det forrige klippet virka Luna ganske skyldig. Hvem andre skulle det ellers være?

20
Clox

Gunnhild har uansett sagt det til Luna og det er jo ikke greit.

21

Nemlig! Selv om Torstein ikke har hørt det av Gunnhild, så HAR hun sagt det til noen. At hun kunne, en SÅ privat og sår ting!!’ Finn Sara og be på dine knær om unnskyldning!!!

22
Chris

Måske nogen havde overhørt Saras opkald til sin mor?

23
Noe av dette må ha skjedd....

1. Torstein selv har overhørt Gunnhild fortelle det til Luna.
2. Noen av de andre har overhørt det og fortalt det til Torstein.
3. Luna har fortalt det til Billie, som har fortalt det videre.

Uansett må Gunnhild ta ansvar. Hun skulle aldri ha fortalt det til Luna engang.

24
Busk

Letta over at Sara svarer. Men har følelsen av at ho ikkje kommer tilbake med det første 🙁 lurer på kor ho er

25
Kor mange veit

Nesten like stressande for Sara at Gunnhild ikkje veit korleis Torstein veit. Kor mange andre på skulen har fått vite om aborten? Skjønner godt at ho ikkje orker skulen?

26

Jeg finder det svært usandsynligt at nogen skulle have overhørt Saras samtale med sin mor. Tror desværre det MÅ være Gunnhild som er kommet til at dele infoen med Luna.. Venskab er det største tema i serien så det ville give god mening med en stor konflikt imellem G og S.

27

Kom til at skrive denne kommentar før jeg så at der var nyt klip

28

Håper virkelig ikke dette har nådd mange, er fra at lite sted selv og veit at rykter og historier sprer seg som ild i tørt gress. Hvis 1 person veit noe veit alle det til slutt?Ah, stakkars Sara. Håper Gunnhild innser hvor dårlig venn hun har vært i det siste og stepper opp for Sara.

29
Caroline

Dette går for sakte... trenger klipp. Jeg lurer på hvor Sara er.. og hvorfor i huleste Gunnhild ikke gjør noe. Tiden står jo helt stille.

30
Noor

Rød farge i header! Betyr det en annen person eller det fordi det er kvinnedagen?

31
Noor

Uansett hvem som har sagt det videre så har Gunnhild sagt det til Luna og det er ikke greit. Hvis det skulle bli stort oppstyr og mange som har hørt det så er det hun som begynte det. Synes uansett at hun skylder Sara en unnskyldning, hun har ikke akkurat vært en god venninne i det siste. Og Gunnhild av alle mennesker veit jo hvordan det er å føle seg alene, Sara og forøvrig. Hun sa jo at alle hata henne når hun kom til Sandane??

32

Det er IKKE greit å fortelle venners hemmeligheter til andre, ikke kjæresten engang. Vennskap baseres på tillit, hvis jeg snakker om vanskelige ting med venninna mi og ber om at hun ikke sier det til noen regner jeg med at det blir mellom oss. Ikke noe sjakktrekk av Gunnhild dette her, hvorfor skulle hun si det til Luna i det hele tatt? Forstår ikke hvordan de i hele tatt kom inn på det temaet. Var vel når de malte den abort greia på parolen

33
Til Noor og tusen tanker :-)

Hvorfor skulle luna sagt det videre? Og hvorfor skulle hun ikke få lov å si det til kjæresten sin? Det kan hende, aner ikke, at Torstein har overhørt det, han sa det ikke var meninga han skulle høre det. Og et annet case er at luna aner ikke har nevnt at han bør ta en prat med Sarah? For hun er litt voksen og moden og kanskje ser Sarah trenger noen. Jeg tror luna er mer moden enn å holde på sånn. Jeg synes forresten forferdelig synd på Sarah som ikke blir sett av G og at ikke Sarah kan klare å unne henne Luna eller noe, selv om hun gjør det, det går bare an å si «hei, du jeg føler vi har sklidd helt bort fra hverandre og jeg savner deg fordi jeg har ingen..» det er egentlig ganske tydelig. Men G er helt forelska kaos og ser ikke Sarah og Sarah får ikke kommunisert. Spennende twist dette her da. Blir spennende å se. Det å se hverandre, være ærlig og ikke anklage noen, det er viktig. Vi får krysse fingra for at det ordner seg. Blir bekymret for Sarah når man ser det fra hennes vinkel (dødsbra av lovleg forresten), at det er flere sider av samme sak. Det er det jo alltid, også er det det å kommunisere om de sidene da. Alle er jo hele komplekse mennesker som oppfatter verden på sin måte og føler. Heia for en ordentlig prat her. Nå blir det bare dumt det med Torstein, og han ikke får tak i henne, og antar de har pratet sammen osv. Forsåvidt glad han pratet med henne og tok det opp. 🙂

34
Fordi

Fordi Sara ikke ville at Luna skulle vite det..

35
!!!!

G skulle IKKJE ha lov å fortelle det til kjæresten sin NEI !!

36

tror dessuten at Sara var like lite interessert i at Luna skulle få vite som Torstein.

37

Hvorfor hun ikke skulle få lov til å si det til kjæresten sin? Fordi det er noe man bare ikke gjør. Private ting venner sier til en i fortrolighet sier man da virkelig ikke videre til kjæresten sin?! Jeg gjør i alle fall ikke det. Ser på det som et grovt tillitsbrudd.

38
Nja..

Når jeg forteller vonde personlige ting om meg til venninner som har kjæreste, og jeg sier "ikke si dette videre", legger jeg likevel til grunn at det blir fortalt til kjæresten. Særlig når det jeg forteller er "heavy", og venninna mi kanskje trenger å lene seg på noen, lufte ut litt. Men det er jo forskjell på kjæreste når man er 16-17 år, og oppi 20-årene, når man er samboere, kanskje til og med gift.

Uansett. Det er ingen menneskerett å fortelle ting videre til kjæresten. Men det er heller ingen menneskerett at andre holder på dine hemmeligheter. Det er stor forskjell på å fortelle noe videre fordi det er tungt å bære på alene - og å fortelle videre for å spre sladder eller noe sånt..

39
Uenig

Det er alltid feil å fortelle videre noe som er fortalt i fortrolighet. Det er blant de tingene du bare ikke gjør. Hilsen 45 år gammel lærer (med taushetsplikt, så jeg vet mye om hvordan det er bli fortalt ting som kan være tungt å bære alene)

40
@Nja..

Ja, her er det vel forskjell på folk. Jeg er betydelig eldre enn Gunnhild, men det kunne ikke falt meg inn å fortelle private ting om venninner eller kolleger videre til mannen, hvis de bare har delt det med meg. For meg er det viktigste å respektere deres ønske om at kun jeg skal vite det. (Med mindre jeg får vite noe som er potensielt straffbart selvfølgelig, men det blir en helt annen problemstilling.)

41
@Nja..

Og en annen ting jeg glemte å skrive: Det er noe helt annet å fortelle kjæresten noe om en bestemt venninne som også kjæresten kjenner og t.o.m. bor i samme hus som, og å fortelle mer anonymt at det er f.eks. "en på jobben" som går gjennom xxx, eller at "en venninne" for noen år siden slet med xxx.

42

Det er ingen menneskerett å fortelle fortrolige hemmeligheter om andre til kjæresten sin. Utrolig kjipt, Sara har jo også holdt på «hemmeligheten» til Gunnhild med panikkangsten så det skulle egentlig bare mangle at G hadde klart å holde kjeft!

43

Det er jo strengt tatt ikke en hemmelighet...

44
Helsesøsta

Hvis Sara vil det skal vere ei hemmelegheit så ER det ei hemmelegheit.

45
Til B

Nei nei, det gjør ikke jeg heller, selvfølgelig gjør man ikke det 🙂

46
Stressa

Håper vi får nytt klipp i dag 🙁 kor er du sara :(((

47
Silje

Det er åpenbart at Torstein har ligget på rommet sitt med øret mot veggen for å prøve å høre litt lesbe-action, og heller har hørt de to ligge i sengen og snakke om at Sara har tatt abort!

48
Damn Janet

Hahaha, det kan godt hende. Han sat at det ikke var meningen av han skulle høre

49

Han sa også at han lovet å ikke si hvem han hørte det fra.

50
hmnjep

jævla luna ass

51

Creds til NRK som fremmer abortsaken på denne måten!!! ? I mangel av vagina-ikon: Gratulerer med dagen og markeringen! ? ???

52
Farge

Nå er fargen rød... hva betyr dette tru?

53
@Farge

Kvinnedagen

54
Rød

Er kanskje fordi det er kvinnedagen? Tror ikke de bytter person bare én dag inn i uka.

55
Supersara

Tror kanskje Sara er hos Lasse siden hun ikke har noen andre å dra til. Uff?❤️ Nå må Gunnhild sette seg ned med Sara og prate ordentlig. Vet jo aldri om dette bare er en misforståelse, men uansett så har Gunnhild plapret til Luna og når det gjelder slike fortroligheter så er 1 person 1 for mye. Er det mulig...

56
Sara er ikke Askepott

Se Saras insta. Får jo håpe at hun er mer sint enn lei seg og fortvilet.... men, jeg frykter at bildet ikke stemmer overens med hvordan hun føler seg. Meldingen er kanskje en skjult melding til Gunnhild?

57
Sara klikker

mere end hun sørger

58
Ikke relevant men

Seriøst, hvad kan vi gøre for at give grafiktemaet bag Lovleg en form for award? Elsker de marcherende kvinder i logoet i dag. Deres fantasi har jo ingen grænser.

59
Frustrerende

... At hverken Gunnhild eller Torstein smider hvad de har i hænderne og drager hjem for at finde Sara med det samme!! Fair nok at Torstein vil respektere hendes ret til at være alene men det er ikke hvad hun har brug for nu. Jeg er bekymret for hvad hun kan finde på at gøre i denne sindstilstand.

60
Til Frustrerende

Luna har lagt ut selfie av seg og Billie frå standen utan Gunhild. Håpar det betyr at ho gjekk for å finne Sara!

61

Mye bedre enn skam!!!!

62
Ørnen fra Danmark

Thorsten overhørte Gunhild fortælle det til Luna.