Sara Årdal Aktiv nå

11:32

Gunnhild:
Skulker du?
Sara:
Eg e dårle so eg blei i sogndal litt. e da so farle?
Gunnhild:
Neinei. God bedring❤️

Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

209 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1
Sara

har stått opp ??

2
Gunvor

Enig^

3
amalie

Wow, it's boring these days........ come on, you guys. We get the picture, she's sad

4

vi har fått to klipp siden forrige episode!!! og det er snart torsdag igjen. nå må serr lovleg-redaskjonen GI SEG og snart gi oss klipp. blir oppriktig sur

5

Ble irritert at det var 199 kommentarer! Så her er nummer 200 ?

6
Alie

Gunnhilds tankespinn (notater) denne dagen
( i fall noen ikke har kommet på å lese det på profil -sida):

skjønna ikkje
først seie ho at ho er sjuk også er ho på fest eller iallfall drikke øl og eg berre… går det bra? kva skjer. når ho var sur før så var ho iallfall her. og når eg sa ting ho berre «lær deg når folk ikkej vil vere med deg» eller noko. men ho har jo venna i sogndal som ho lika eller iallfall så hadde ho mange venna der forstår at ho vil ha ein pause herfra. Ho er sikkert redd for at alle går rundt og snakka om ho eller noko og det forstår eg. men ingen gjer det og eg veit ikkje korleis eg skal forklare det for ho. får berre vente til ho kjem heim da. når enn det er. skjønner ikkje om ho vil at eg skal slutte eller mase. ho virker så irritert når eg melder. og spør jo ikkje kvifor eg meiner det ikkje er meg og kvifor noko som helst. ho virka som ho ikkje vil snakke om det. men ein må jo snakke om det for iallfall å forstå.. men eg forstår jo ikkje heller da så da er vi kanskje like langt. kven er ho med? kven er dei folka liksom håpa dei er bra folk da. og ja. eller
kanskje ho berre er stressa, dro heim, vart sjuk, blei bedre, dro på fest med gamle venner og vil koble av. kanskje hjernen hennar vil på ferie.. ikkje mase. ta det når ho kjem. ho må jo berre bestemme sjølvsagt. skjønne det. ho eksisterer jo ikkje for min skuld.

7

Om ti dager kommer det en ny bygdeserie på NRK som heter Rådebank,tror den er satt i et rånermiljø.
Kan bli interessant å sjekke ut ?

8
Alie @Mie

Takk for tips. Spennende.....
Måtte google litt nå... trodde først rådebank henspeilte til Råde i Østfold ?? (eller Viken nå da ...)
Men så kom det jo fram at det er med base i Bø i (Vestfold og -)Telemark !!
Da blir det enda en ny dialekt å flørte med ?

9
Mie@Alie

Ja,jeg og måtte Google. Bø i Telemark blir noe nytt på skjermen ?
Lærte også noe: at Rådebank er en bankelyd i motoren som oppstår pga slitasje og dårlig oljetrykk hvor det blir for stor klaring mellom råder og veiv.
Haha
Så definitivt en råner-serie.
Er tittelen en poetisk allegori på noe hovedpersonen sliter med i seg selv?
Jeg er spent på hvordan serien er! Håper den er god?

10
Alie @Mie

Så da hadde det definitivt ingenting med Råde sparebank å gjøre.... ?

11
Mie@Alie

?tja, si ikke det! Kanskje han må låne penger til ny rånerbil,og møter opp i akkurat den banken ??‍♀️ er lov å håpe!

12
Vinkel

Torstein banna høgt inne på kjøkenet. Han spytta i vasken, skylla munnen, sette seg ved bordet og såg på eit halvtomt glas med sjokomelk han nyleg hadde blanda seg. Kven faen tykte at det var morsomt: Mjøl på rommet, tyggis i håret… i går var det teiknestiftar i skoa og no: salt i sjokomelkpulveret. Kven var det som dreiv ap med han?? Det måtte jo vere nokon på hybelhuset ettersom ikkje kven som helst kunne gå i kjøkenskåpet og finne o`boyboksen med navnet hans på. Men kven? Og kvifor??
Etter at Luna hadde fortalt om aborten, skjønte han jo at det ikkje kunne vere Sara som tulla med han for «å fortelle han noko». Sara tykte sikkert at han var ein barnsleg dust som hadde antyda det då dei var på biblioteket. Torstein gremma seg. Og så han som hadde foreslått at dei kunne bli kjærastar… Faen til idiot han var.
Men det som gnog Torstein mest akkurat no var noko Luna hadde sagt etter at han hadde lova å ikkje avsløre at ho forsnakka seg om aborten. Ho hadde sagt det liksom tilfeldig heilt til slutt: «Du veit at Ivar er forelska i Sara, sant?» «Det er han vel ikkje!» Torstein skjønte ingenting. «Jojo, han har vore det dritlenge», insisterte Luna, «Heile tida medan du og Sara har drive på».
Var det Ivar som stod bak alt? Torstein tykte at brikkene fall på plass. Ivar var sjalu. Hadde han ikkje eigentleg alltid vore det?
Nei, dette ville han ikkje tenke meir på. Ivar var jo kompis! Sjølv om han gøymde seg vekk på rommet sitt for tida.
Torstein kjente at han var både lei seg og sint. Kvifor hadde ikkje Ivar sagt noko om at han likte Sara? Torstein ville jo forstått han, tatt omsyn. Han la hovudet i hendene og kneip att augo. Faen til idiot!
Kva kunne han gjere med det no? Prate med Ivar? Nei, slikt dreiv han ikkje med.
Han reiste seg og sette kursen mot rommet sitt, glad for at verken Luna eller Ivar var i nærleiken.
Torstein bestemte seg for å sjå på netflix og gløyme heile greia.
Kanskje var det Ivar, kanskje ikkje.
Det kom uansett sikkert ikkje bli noko meir tull no.

13

Så bra skrevet, det passet skikkelig fint inn i historien,kom på et takknemlig tidspunkt hvor det er lenge mellom hvert klipp ?
var spent på hvilket merke sjokomelkpulveret hans var av. Og du valgte rett?
Den værste pranken hittil, å kødde til noens O'boy! ?
Husker dere da det var O'boy-mangel i butikkene,og folk tjente tusenlapper for å selge O'boy på Finn? Og noen hadde fått Nesquick i en O'boy-boks og var fly forbanna. Som om de ikke merka forskjell,liksom!

14
Alie

???
.... og storyen fortsetter om noen dager
i "vaginateltet" ?