Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

99 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1

endelig kom det nytt klipp

2
iPhone

Gunnhild er totalt uinteressert i den støyen det bandet klarer å produsere...

3

Men hvad skjer her!!??

4
Lava

Antingen så ljuger billie eller så är det faktiskt sant

5
Mamalama

Det er vanskelig for både oss og Gunnhild å lese Billie, da hun er ny for oss. Luna har vi imidlertid kjent en stund, og vet at hun forholder seg litt mer relativt til både sannheter og enkelte moralske spørsmål. Det er lett å se Billie som bitchy siden alt hun sier og gjør forstyrrer bildet at Luna og Gunnhild som det perfekte kjærestepar, men denne serien er for god og har langt mer sammensatte karakterer enn at den gir plass til en slik endimmensjonal «slange». Da holder jeg heller en knapp på at hun er en av disse personene som holder den brutale ærligheten høyt, litt a’la Sana i skam. Hvis så er tilfelle, er ikke noe av det hun har sagt særlig slemt - bare ærlig.

6
Cosmos

Jag tänkte först att hon måste ljuga, men jag vet inte hur hon skulle kunna göra det egentligen, för Luna har ju uppenbarligen pratat med henne om vad som händer.

Skulle Luna ha gjort det om det inte var för att hon kände skuld över att ha berättat för Torstein?

Hur skulle Billie annars veta att det är någon som sagt någonting de inte fick till Torstein? Hon kanske ljuger, men jag tycker det är mer realistiskt att det är Luna som har ljugit för Gunnhild...

7
lise

vedder på at d var billie som sa ifra til torstein

8
Billie..

..verkar genuin og ekte og direkte sjølv om ho ikkje alltid framstår like sympatisk. Ho har sagt ærleg til Gunnhild at ho er irriterande på fylla og skjønnmalar ikkje Luna. Ho har kanskje ei egeninteresse i at Luna og Gunnhild ikkje skal være kliss-klass-nyforelska utan auge for andre enn kvarandre. På same måte som Sara kan ho vere lei seg for å ha "mista" besteveninda si til ein ny kjærast. Det er forståeleg, og fleire ting kan vere sant på same tid. Trur Luna har slumpa til å seie det til Torstein på impuls, men ikkje tør innrømme det for Gunnhild. Trur og eigentleg og ho meiner det var rett å seie det..

9
Konspiratoriker

Ja AS! Hvorfor vil Luna sagt til Billie at hun hadde sagt noe hun ikke burde sagt til Torstein - uten å si noe om hva det er. De er jo skikkelig close (Billie og Luna). Hvis ho kunne fortelle det videre til Torstein kunne ho sikkert fortalt det til Billie også. Lukter ikke bra dette her.

Og hvorfor ville Luna tenke at det riktige var å si sannheten til Torstein, men ikke til Gunnhild. Hyklerisk, hvis målet var å være ærlig hele tiden.

Jeg tror Luna er prinsippfast på sine holdninger og ville ikke gjort dette. Billie ødelegger.

10
Vanskeleg situasjon.

Eg trur fort at Luna kan ha sagt det. Ho kom i klem som Torstein sin venn. Han hadde på ein måte rett på å vite det, difor sa ho det, medan Billie ikkje hadde noko med det, difor veit ho ikkje noko. Det er drit kjipt å holde på ein hemmelegheit som går ut over ein venn og som ein tenker dei burde vite om.

Eg fekk vite at ei veninne hadde hatt sex med kjæresten til besteveninna mi når eg var på den alderen. Eg gjekk til kjæresten og sa han burde seie det, helst før ho og fekk vite det på bygda. Eg kunne like godt ha funne på å fortelle det til besteveninna mi når eg var 17 og meir opptatt av å gjere det rette enn av å halde meg unna drama.

11
teori

ganske sikker på at Billie sier Luna har sagt det til Torstein for å redde seg selv, fordi hu har sagt det. eller at Billie prøver å ødelegge mellom Gunnhild og Luna..

12
Caroline

Og der kom katta ut av sekken 🙁 Prøver Billie å ødelegge her, eller sier hun dette faktisk for å være grei? Kan være både óg. Gunnhild er så naiv, og trodde faktisk på at Luna ikke hadde sagt noe videre. Stakkars! Dette blir drama..

13

Tror ikke Billie snakker helt sant. Og hvis hun gjorde det,gjør hun det ikke for å være grei,men for å lage drama. Men tror ikke Luna snakker helt sant heller. Ikke fordi hun er slem,men fordi hun er redd for hvordan Gunnhild vil reagere.

14
Caroline

Ja, Billie vet nok at det blir drama av dette, men vi vet ikke intensjonen enda.. ? Uansett spiller det ikke så stor rolle hvem av dem som har sagt det til Torstein, for Luna har jo løyet til Gunnhild og svikta henne, og det er det som er kjipest for Gunnhild.

15

Sant! Og Gunnhild har sagt til Luna noe om Sara hun burde holdt for seg selv. Er flere ledd med svik her, uansett hvor Torstein fikk vite det fra!

16
Clox

Og Gunhild har svikta Sara

17
Poirot

Gunnhild tror nå at Luna har løyet. Det er slettes ikke sikker enda.
Billie sier at Luna var opprørt over noe. Det var L sikkert etter 8. mars klippet. Billie kan ha spurt hva det var. Luna kan ha sagt: nei. Gunnhild tror at jeg har sagt noe til Torstein som jeg ikke burde ha sagt. Billie: ja hva var det da? Luna: Nei noe om Sara, Men det er ikke det som er poenget. Jeg fikk følelsen av at Gunnhild ikke vet om hun kan stole på meg.
Billie la Gunnhild selv fylle ut de tomrom om hun med vilje legger i fortellingen sin.

18
Caro

I følge siste snap fra Luna ser det ut sol det stemmer. Lovleg gjør det igjen!

19
What the hell

Billie skal ikke blande sig i andres greier? Hun går mig virkelig på nerverne. Hun er totalt ligeglad med om det er det "rigtige at gøre", hun vil bare splitte Luna og Gunnhild op.

20
Hildegunn

Ja kanskje... eller så synes hun faktiskt at der er dårlig gjort av Luna å ikke fortelle sannheten til Gunnhild

21

Jeg har bare svært ved at finde hende troværdig efter den måde hun har opført sig på overfor Gunnhild. Det er svært at forestille sig at hun har noget andet agenda end at opbryde G og L. Men ja, det kan være du har ret. Er blevet overrasket før.

22
Billie

Det er opplysende det er Billie som har snakket med Thorstein. Hun er sjalu og gjør alt for å ødelegge Lunhild.

23
I call bullshit

Billie is stirring the pot!

24

Virkelig underlig stemning i dette klip all around. Synes faktisk Luna virker lidt skyldig og skamfuld. Billie er fortsat irriterende men jeg har svært ved at aflæse om hun taler sandt eller ej.

25
Hvorfor i helvete

Går Gunnhild ikke ind og konfronterer Luna efter dette? Nej, lad os hellere dvæle i uvished og usagte ting endnu engang da.

26
Drama

Drama, drama, drama

27
Spilller jo ingen rolle

om det er Luna eller Billie. Luna må ha sagt det til Billie og da har hun jo løyet uansett. Gunhild; dropp de nye vennene dine og finn Sara!

28

Billie nevner ikke abort, så det er ikke sikkert Luna har sagt det til Billie. Det kan hende Billie snakker sant.

29
Billie the Snake

Billie går meg seriøst på nervene her. Først kommentaren om at Gunnhild er mer som en gjest (ikke en del av bandet), så insisteringen på at de ikke kunne øve på Gunnhilds dikt og til slutt tystingen på Luna. Billie må være VIRKELIG sjalu.

30
Billie ødelegger alltid

Men ærlig talt, dette kan ikke Gunnhild gå på før hun evt har undersøkt nærmere! Hun vet jo at bilie ikke er verdens snilleste person liksom.

31
Billie billie bopp

Enig asså! Skjønner jo godt kvifor ho ikkje gjør det, men skulle ønska Gunnhild kunne konfrontert Billie med kor bitchy ho er mot gunnhild. Kan godt hende Billie vil gjere det som er rett, men det er tydeligvis ikkje nok til å stoppe henne frå å konstant få Gunnhild til å føle seg utenfor. Er det å gjere det som rett liksom?

32

Endelig nytt klipp! Du vet du er hekta på en serie når du får "nyttklipptåreriøynene".

Alexander ser så utrooolig care ut hele klippet. ? Men de andre virket jo som om de ville ha med Gunnhild,at det ikke bare var Luna som var gira på det.

Men Billie...? Hun har aldri vært noe hyggelig før. Hvorfor var hun plutselig det nå? Jeg tenker umiddelbart at hun bare har overhørt nok ting til å skjønne hva hun bør si til Gunnhild for å ødelegge mellom henne og Luna!

33
Maren

Eg tror faktisk Billie snakker sant, Luna er typen til å gjøre dette. Hun e en spesiell sjel som ikke følger verdens normer. Hun var særdeles rask på å svare at det ikke var hun og vifte det vekk. Hvis det ikke var hun ville hun blitt mye mer fornærma og tatt seg nær av at Gunnhild anklagde henne.

34
Luna

Luna er også en feminist som er opptatt av kvinnedagen. Det gir ingen mening at hun forteller om en jentes abort.

35
Cosmos

Vad har feminism att göra med om man är ärlig eller oärlig som person?

Man kan vara fantastisk och engagerad i allt möjligt viktigt, men samtidigt ljuga och snatta och vara otrogen. En människa kan vara både ond och god och allting däremellan!

36
Okse

Det er et bilde av en okse som henger på døra. Oksen symboliserer djevelen? Hvis ja, så er Billie djevelen som lyver til Gunhilld, for å fucke opp mellom Gunnhild og Luna?

Ellers har Luna faktisk fortalt det til Thorstein?

37
det er en minotaur

og Billie er i camouflage - hun skjuler noget.

38
Minotauros

Billie står foran en plakat med Minotauros, et vesen som var halvt menneske og halvt okse, og aggressiv og farlig.
Det kan enten symbolisere at det er hun som er Minotauros, eller at hun står foran ham, billedlig, og at det er Luna som er Minotauros. Billie har jo "advart" Gunnhild om Luna.

Veldig langt ute her, men tenker at alt kanskje ikke er så opplagt som de prøver å få oss til å tro.
Billie nevner jo ikke aborten, hun sier bare at det er noe Luna har sagt til Torstein. Det kan jo hende Luna trodde at Torstein visste det, og derfor har sagt for mye, eller at hun ville såre Sara...

39
Minotauros (Grubler videre. :P )

De greiene Luna hadde på hodet i Et meg-klippet har samme fasong som Minotauros horn. Et hint, kanskje?

Billie har kanskje blitt oppfattet som ekkel mot Gunnhild, men har hun egentlig noen gang løyet til henne?
Det vet vi jo at Luna har gjort...

40
Minotauros

Eller enda enklere, Billie står mellom minotauros og Gunnhild, slik hun står mellom Gunnhild og Luna...

41
Jaja

Billie lyver. Det er ingen tvil. Vi har sett fra starten av at hun har vært forelsket i Luna. Kan være luna har gjort mye dumt i fortiden, men virker som hun er veldig forelsket i Gunnhild. Meget spesielt av Luna å ikke fortelle til Gunnhild når billie truer med at hun skal si det til Gunnhild. Det er noe som skurrer. Hu billie er ikke god.

42
Poirot

Når vi hører nøye på det Billie faktisk sier og særlig på det hun ikke sier er det veldig godt mulig at det ikke er så rett frem som det ser ut til å være. Og at Billie bare ved an antyde noe får andre til å fylle ut det hun ikke vet/sier og få de til å trekke sine overhastede konklusjoner.
Hun sier at Luna var opprørt over noe. Det var L sikkert etter 8. mars klippet. Billie kan ha spurt hva det var. Luna kan ha sagt: nei. Gunnhild tror at jeg har sagt noe til Torstein som jeg ikke burde ha sagt. Billie: ja hva var det da? Luna: Nei noe om Sara, Men det er ikke det som er poenget. Jeg fikk følelsen av at Gunnhild ikke vet om hun kan stole på meg.
Ingenting i det Billie sier viser at hun faktisk vet hva det dreier seg om. Hun antyder, la andre gjøre tankearbeidet og bekrefter der det passer. Ingenting i det Billie sier viser at Luna faktisk har fortalt det videre til Torstein.
Og siden når ble det "det riktige å gjøre" å tyste på sin venninne? Og hvis hun vil splitte opp G + L fordi hun vil ha Luna som kjæreste selv, tror jeg neppe at en slik måte å gjør det på øker sjansene hos Luna. Det vil komme ut og da vil Luna miste tilliten til B.
Uansett. Jeg er ikke noen stor fan av dette sjalusidramaet i fortellingen, hvis det er det det dreier seg om. Synes at det å føle seg tilsidesatt når en venn har en ny kjæreste ble mye bedre fortalt fra Sara sitt synspunkt. Blir litt dobbel hvis det samme spiller for Billie. Men ut i fra dagens klipp er det vanskelig å nekte for at B prøver å ødelegge for Gunnhild: Ingen øving, bare som gjest og så plante usikkerhet om Luna.
Nei Gunnhild: nå må du bare konfrontere Luna og fortelle hva Billie har sagt.

43
ARtH

Du setter så bra ord på det! Er en del som blir sagt og gjort her som ikke helt rimer. F.eks. at det er "det riktige å gjøre" av Billie å gå til Gunnhild med dette.
Litt rart sjalusidrama her på siden av noe annet som egentlig er mye mer dramatisk. Historien om å føle seg tilsidesatt er veldig godt dekket via Sara og historien om å være den som skyver venner vekk pga en ny kjæreste også. Dette dramaet med fram og tilbake om hvem som sladra om hva kjennes egentlig mest påtatt og navlebeskuende. Hva med å gjøre litt mer for Sara? Nå som det faktisk har skjedd?

Dessuten - det var Gunnhild som ikke burde fortalt noen om aborten. Hun burde vært lojal nok mot Sara til å holde tett. Luna har ikke noe lojalitetsbånd som holder henne fra å plapre. Som seere har vi vel heller ikke sett noe fra henne som er så tillitsvekkende at det er naturlig å fortelle noe sånt til henne heller.. Men i rekken av sladder, var det vel strengt tatt Gunnhild som burde holdt kjeft først!

44
Johanne

Kanskje Gunnhild inviterer Sara på den konsertgreien og så leser hun det andre diktet for å si unnskyld? Har en følelse på at Gunnhild kommer til å droppe Luna på slutten av serien, og så må hun jo si unnskyld til Sara siden hun fortalte det til Luna?

45

Åh,det hadde vært magisk!
Det med diktet og Sara,altså.
Ikke at Gunnhild skulle droppe Luna. Jeg vil se dem utvikle et sunt og fint og balansert forhold ❤️

46
Gunnhild..

..vil skrive et NYTT dikt til Sara!

47
ja tænkte jeg også

for at vise at hun også kan stå ved sig selv og sine handlinger så må Gunhild også være åben om sin angst.

48

Ein må ikkje vere open om psykisk sjukdom til heile verda. Ein kan opne seg til dei ein stoler på og har nært seg, men det er lov å verne om seg sjølv og sitt eige privatliv, og samstundes stå opp for seg sjølv.

49

De kan ikke vente så lenge, Gunnhild må ordne opp med Sara nå!

50
fannnn

nei fakk billie hun prøver bare å redde ræva si med å ødelegge mellom gunhild å luna, få billie ut av lovleg.

51

fi billie ut ass

52
TEORI

Jag tror det är någon helt annan som har sagt det till Torstein och så fick Luna och Billie höra det samtidigt så utnyttjar Billie det. Se bara hur snabbt det spred sig om Lunhild på skolan?
Kanske tom Alex sa det i stundens hetta för att han inte tycker om hur Torstein har varit med Sara? Eller så är det Luna och ingen är perfekt och hon vågade inte erkänna för Gunnhild.

53
Smilya

Jeg tror at Luna har sagt det til Billie og at Billie har sagt det til Torstein. Tror Billie nemlig er keen på Luna som gjør at hun vil splitte dem. Der har vært obvious siden de ble sammen at Billie liker Luna. Og måten hun gjør det på er å få Gunnhild til å tro at Luna har sagt det sånn at Billie kan være der og trøste Luna hvis Gunnhild slår opp eller ikke vil snakke med Luna.

Alt som betyr noe er vennskapet med Sara. Håper hun vik snakke med Gunnhild igjen snart.

54
Snake

Hmm, trur Billie snakker sant eller delvis sant, men at ho også ikkje sier det vidare av godheten i hjertet sitt, men fordi ho veit det vil sabotere for Lunhild.

55

Jeg tror at Billie lyver...

56
Forvirrende

Alt er så forvirrende nå. Jeg tror ikke det er Luna, det er så opplagt at det skal være henne. Det er noe annet bak tror jeg, men at dette vil skape drama mellom Lunhild. Det at Billie blander seg inn tror jeg er pga sjalusi og ønsker Luna for seg selv. Hun har vært frekk mot G fra dag en. Hvorfor skulle hun sende melding til G i helgen, tror det var planlagt fra Billie sin side. Håper virkelig ikke at Lovleg går vekk fra temaet forelsket mellom to jenter, det er viktig budskap i dagens samfunn å få frem at to av samme kjønn forelsker seg.

57
Miss

«Det er det rette å gjøre»... mer sånn: «Jeg er sjalu, og vil ødelegge mellom dere to»

58
Mari

Ser mange som misliker Billie sterkt og vil ha henne ut av serien. Jeg personlig liker at Billie er med i serien. Hun "spicer" opp serien. Tror uansett at mange kan kjenne igjen en slik person som Billie. En person som man ikke helt vet hvor man har.. Og som står noen man er interessert i nærme. Jeg har selv vært i en slik situasjon som Gunnhild hvor en får høre ting fra Billie ang. en som vi begge kjenner.. Og den store usikkerheten/frustrasjonen over hva som er riktig. Stoler man 100% på den man prøver å bli kjent med, eller velger man å tro på det som kommer fra bestevennen som faktisk kjenner personen inn og ut? Det er faktisk et ganske realistisk og vanskelig dilemma syns jeg! Jeg kjenner meg hvertfall veldig mye igjen i Gunnhild ettersom jeg er ganske usikker både på meg selv og andre.

59
Entitled

Eg hatar når folk "vil ha karakterar ut av serien", som om det er du som bestemmer det? Sjølvberettiga folk altså

60
Misliker Billies oppførsel

Jeg misliker Billies oppførsel, men hun er en spennende karakter. Jeg vil slett ikke ha henne ut av serien, selv om jeg skriver at hun går meg på nervene etc.

61
luna og gunnhild

er jeg den eneste som ikke syntes at luna og gunnhild passer sammen egentlig?

62
Enig

Får dårlige vibes fra Luna, som om hun har andre intensjoner enn å faktisk bare være kjæresten til Gunnhild

63
Skeptisk

Også enig! Forholdet mellom Luna og Gunhild virker ikke sundt. Og konsert uten å øve sammen først; skeptisk!

64
samme som første

mhm jaa..
føler også at de snakker litt lite..?

65

After refreshing the website for the good part of the day, the clip comes while I'm sitting in a 2 hour long meeting 🙂

66

Jeg synes det var bra billie sa ifra, men intensjonene hun har tror jeg ikke er bra. Hun sa det vell for å ødelegge men uansett må vi huske at hun ikke er skurken her. Det er jo luna som faktisk har sagt noe videre som hun ikke burde ha sagt

67

Misliker luna VELDIG mye. Skulle gjerne brukt et annet ord men da hadde ikke kommentaren blitt publisert

68
Hva om det et sant?

Mulig Billie prøver å ødelegge mellom Luna og Gunnhild, men jeg har helt siden begynnelsen av deres forhold hatt en dårlig følelse av Luna. Hva om Luna bruker Gunnhild til å ødelegge mellom Sara og Torstein. At det er Torstein Luna vil ha (Ref. Torsteins dyne i Lunas seng).

69
Torstein og Luna kommer fra samme by

Så de kunne jo egentligt være gamle kendinge?

70

Det hadde vært veldig overraskende. ?Torstein og Luna virker som de har veldig forskjellige verdier og fokus i livet. Tror Luna blir ganske oppgitt over alt det umodne og overflatiske Torstein lurer av seg.

Jeg synes ikke alt Luna gjør ift Gunnhild er ok, hun kan være både dominerende og for stolt til å si unnskyld når hun burde,men jeg tror virkelig ikke hun er slem eller utspekulert,og det virker som om hun liker Gunnhild helt på ekte!

Men elsker at folk kommer med teorier ,og denne var ny ????

71
Billie

Billie irriterer meg sykt. virker bare som en sjalu megge. virker som hu bare vil ødelegge for gunnhild og luna hele tida. får dårlige vibes av hu!!

72
Det her fortællings tempozzzzzz

Så trægt

73
Jaha

Det är ju helt uppenbart att det är Billie som har pratat med Torstein

74
Nisseknute de lux

Jeg tror det er noe annet Luna har kommet til skade for å si til Torstein som er hakket mindre farlig.... men, selvsagt konkluderer Gunnhild med at det gjelder aborten. Vii og! Nå brenner det!!! Uansett, nå må Gunnhild mobilisere ytterligere for å få tak i Sara.

75
tenkte også på det

Endeleg nokon som skreiv dette. Har også tenkt på det, utan å klare å sjå om de var diskutert i kommentarfeltet.Dei kommuniserer jo så dårleg, og kanskje det er poeng å få fram at ofte verte kommunikasjon misforstått når ein snakkar forbi kvarandre. Diktet til Alex handler kanskje også om at vi leve i ein overfladisk verden der vi seier berre "hei og hade". Torstein konfronterte Sara når ho eigentleg skulle ta med seg Gunnhild på skulen kl 20 om torsdagskvelden. Kanskje hadde han nettopp fått vite det same dag? Han viste jo ingenting då han og Sara var på biblioteket.

76
tenkte også på det, var skrive under til nisseknute de lux

altså at det er noko anna Luna har sagt til Torstein

77
Men diktet då?

Men hallo, kva med diktet? Gunnhild verkar til å tru at det er diktet ho las opp på Lagunen. Men kva skjedde med arket med det andre diktet? Er det det Luna og bandet kjem til å spele? Utan at Gunnhild får veta det før ho står i det? Dei rakk jo ikkje å øve, så kven veit eigentleg kva dikt Luna snakka om!

78

Ja! Jeg tenker også at de legger opp til det her. Var det kanskje Luna som fant og tok arket? Hun ser liksom litt lur ut.

79
Diktet på det gule arket

Kanskje var det Alex som tok diktet til Gunnhild ?

80
Billie er SJALU

Veldig tydelig at Billie er sjalu på Luna og Gunnhild.

81
Eg trur at

Billie snakkar sant. Verkar ikkje som ho veit kva det eigentleg handlar om. Kanskje Luna har spurt Billie om råd, sagt at ho har røpa ein hemmelighet utan å sagt kva hemmeligheita gjeld. Billie har så utfordra Luna til å fortelje det til Gunnhild

82
Luna

Billie er forelsket i meg og lyver til G for å bryte oss opp 🙁

83
Poirot

Forresten. La oss ta et øyeblikk for å anerkjenne den meget eksperimentelle musikken som bandet (Alex?) har kokt i hop... Ingen kommer til å sljønna en drit!
Og hvor glad Gunnhild blir for denne lille anerkjennelsen hun får. Å bli godtatt av Lunas kule venner er kjekt.

84
Blæh

Jeg synes Luna får altfor mye tyn. Jeg digger den karakteren, og vi har sett at hun ikke er endimensjonal. Hun er ikke bare kul, selvsikker og tøff, i forholdet med Gunnhild ser vi at hun også kan være sårbar, usikker, og ønsker kjærestens anerkjennelse og oppmerksomhet. Hun har sine feil og tar noen dårlige valg ja, men ingenting ondskapsfullt.
Billie derimot, er en karakter jeg ikke kan fordra. Hun er simpel, enkel, kjedelig, og beint fram egoistisk og tar ikke fem øre for å ødelegge mellom andre. Og alle scener med henne blir dessverre litt kjedelige og forutsigbare. Jeg håper at vi får se MYE mindre til henne. Det er ikke den karakter jeg misliker like mye som henne. Og jeg tror ikke hun hadde en eneste god intensjon med denne kommentaren.

85
Susanne

I dette klippet syns jeg
- Gunnhild er irriterende med nesa i mobiltelefonen sin
- Luna er kjempesøt
- Billie er ærlig. Ja, bare det.

86
Alie

Kort og godt oppsummert ??

87
Alie

D et kjem til å bli dritfett !
I ngen kjem til å skjønne ein dritt,
N esten som Patti Smith

S lam-poesi med eksperimentell melodi
O g bandets synergi
N ymotens Elton John
G unnhild, this is your song!

88
Ingrid

Etter en liten ferietur forrige helg, er jeg nå tilbake i kommentarfeltet. Mye bra i dette diktet, lærte meg også et nytt ord.

89
Alie @Ingrid

Ps, og det nye ordet?
Var det Elton John ???
(å nei, det var jo 2 ord....)

90
Ingrid @Alie

Hehe, neida, Elton John har jeg heldigvis hørt om! Måtte søke opp "synergi".

91
Alie @Ingrid

Takk, Ingrid.
Har savnet deg, turde ikke etterlyse deg.... trodde kanskje du var på fylla i Sogndal sammen med Sara. ???

92
Ingrid @Alie

Ble ikke noe fylla på meg, men klarte likevel å være oppe til 6 samt hamstre litt billig godteri fra Sverige!

93
Mie@ingrid

Velkommen tilbake, med all ditt billige godis og Elton John i herlig synergi ?

94
Susanne

?????

95
Mies observasjoner

- Ser ikke ut som om Alex synes noe ved dette var "dritkult"

- Må ærlig si jeg er glad vi slapp å se slamdiktet lest opp til den musikken,for har veldig vanskelig for å tro at det ville være en god kombo ?

-Billie er en slags Ibsen-karakter som alltid vil få frem sannheten ,selv når folk stritter imot eller går rundt grøten.
Noen ganger den objektive sannheten, og andre ganger den mer unødvendige ,subjektive sannheten.
Noe som gjør at man både liker og misliker henne.

- Gunnhild er morsom når hun danser bortover gangen

- er det tilfeldig at rett etter hun har fått vite at Luna har løyet, går Gunnhild forbi en plakat hvor det står Nasegrevet,hvor en person med lang nese er avbildet ? ?

96
Alie

Måtte da selvfølgelig (!) dobbelt-rivåtsje etter å ha lest kommentaren din....?

Tror Alex rett og slett begynner å gi litt blaffen, siden han likevel snart skal til Sveits (tror HAN da, men VI vet jo bedre ??)

Syns det kunne vært interessant å høre dikt med musikken, jeg, men da måtte de ha øvd litt først!

Og Ibsen-figur får meg til å tenke på AnneMarit Jacobsen som Hedvig i Vildanden, hm....ja.. (Men det endte jo ikke så bra...)

Dansing er jeg dårlig på...

Og Nasegrevet, det har jeg sikkert ikke kommet til å legge merke til om ikke du hadde kommentert det.... morsomt... neppe tilfeldig, eller kanskje - kanskje ikke...

97
Mie@Alie

Wow,en slags micro ri-riwåtsj!

Ja,du har nok rett om Alex.

Og kanskje du har rett i at musikken og diktet sammen kunne blitt interessant også. Hvis å se det hadde betydd at vi fikk et ekstra klipp,hadde jeg ikke takket nei, uansett hvordan det lød?

Lovleg ender jo litt bittersøtt det også, akkurat som Ibsen gjerne gjør ❤️

Dansing,ja. Kan være morro uansett nivå. Bare å sette på mot i brøstet-introlåta det,og la kroppen gjøre det den vil? nå så jeg plutselig for meg Gunnhild sin gangdans til mot i brøstet-musikken! DET var en god kombo,det!

Om Nasegrevet var tilfeldig eller ei,så var d t jo passende ?

98
Alie @Mie

Huff, ikke minn meg på mot-brøste-intro- låta igjen ? (stakkars hode mitt ?)

99
Kiker innom

Ein snartur innom kommentarfeltet. Kjekt å sjå at det er liv her! Lovleg var tidenes beste serie det er sikert. Lat Ivar blomstre! Jonas kunne vi også fått sett meir til. Lev vel!