Luna Oksnes
Luna:
kan du berre svare noko? Vi kan møtast eventuelt? Det du vil.
Gunnhild:
Eg er ikkje så god på detta.
Luna:
På kva da?
Gunnhild:
Eg må berre tenke litt. Eg skjønna at du er stressa, men eg vil ikkje sei noko spontant. Eg vil snakke med Sara først. Håpa du skjønner.
Luna:
Skjønner.

Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

56 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1

Møtast? Dokke bur jo i samme hus. Kan berre gå ned trappa liksom ?

2
Legokloss

Luna forstår at Gunnhild må ha space.

4
neineinei

Blir stresset av at ingen snakker med hverandre. Sikkert hundre misforståelser...

5
Lava

Bevis på att billie faktiskt talade 100% sanning och att alla vet att de handlar om Saras abort etc.

6
@Lava

Eeeh, eg ser ingen bevis..? Fortsatt synes eg alle pratar forbi kvarandre. At G vil prate med S fyrst, er vel logisk for L pga ho er bestevenninna. Ikkje fordi det handlar om ho.

7
What

Snakker de i det hele tatt om samme tingen? Virker ikke som at Luna reagerte på at hun skulle snakke med Sara først?

8
Miss

Tror det ligger mye mere bak alt dette enn vi enda vet??

9
Legokloss

Luna ligger så flatt som hun kan i terrenget hun nå, og lar Gunnhild få space til å tenke og gjøre det hun synes er viktigst. Om Luna hadde vært så uklok å mase på henne i denne situasjonen risikerer hun i allefall å miste henne.

10

Selvfølgelig snakker de om den samme ting? Luna siger netop, at hun godt kan forstå, at Gunnhild prioriterer at snakke med Sara først. ?

11
Solsikke

Gunnhild imponerer meg...tar alt i riktig rekkefølge og prioriterer og rydde opp i rotet sitt først... Gunnhild vokser...

12

Sjæl.

13
Caroline

Åh, Gunnhild ❤️ Her gjør du alt rett. Vil snakke med Sara først. Nå trenger vi klipp!

14
Flink jente!

Bra Gunnhild!! ????????

15

BRA GUNNHILD

16
Først!

Det kjem til å ordne seg.

17

Seff! Det er jo en NRK-serie for ungdommer ?

18
Huff for eit rot!!!

No Må Gunhild og Sara møtast snart
For at dette skal gå fint for Sara og Gunnhild ,men korfor måtte Gunnhild seie det til Luna why why why

19

Du veit. Eg var meg....

20
Tyler

Håper vi får ett klipp til. Vil se Sara!

21
Sara

Sara fester/drikker jo jevnt nå, og er tydeligvis ikke i Sandane, så tror ikke vi får noe klipp med Sara ennå. Hvis ikke Gunnhild oppsøker henne da

22

Det er mye som er realistisk og relaterbart i denne serien. Men en ting som er rart er at de "aldri" bruker emojis i samtalene og alltid punktum etter setningene. Minner meg om samtaler mellom voksne eller foreldre.

23
Mitt inntrykk

Jeg har inntrykk av at mange yngre enn meg (jeg er 23) bruker mindre emojies enn jeg gjorde på den alderen. Føler mange unge dropper det og/fordi (?) foreldregenerasjonen bruker det mer enn før.

Nysgjerrig om jeg er inne på noe eller er helt på båttur her...

24
Emojies

Kan ha litt med stemninga gjøre også. Virker som at Gunnhild er litt irritert, og at hun bruker «.», og unngår emojies, for å understreke det. Jeg vet ikke da?

25

Er nok flere ungdommer som ikke liker å bruke emojies. Jeg er selv en av de. Bruker det utrolig sjeldent.

26
Kva?

Mulig jeg er litt fordomsfull, men kan det være mer vanlig med nynorsk? Haha, jeg vet ikke.

27
målmann

Du har nok eit poeng, for det ser ut som dei skriv meir nynorsk enn dialekt i denne samtalen. Viss ein vil halde seg til rettskrivinga kan ein ikkje bruke emojiar, dei står no ikkje i ordboka! I denne samtalen ser det ut til at dei held seg meir til rettskrivinga enn dei gjer elles, truleg fordi det er ein meir alvorleg og seriøs samtale. Dei skriv til dømes "er", "noko" og "kva", noko dei ikkje seier på dialekt. Dei einaste dialektorda i denne samtalen er "detta" (dette) "skjønna" (skjøn(n)ar/-er) "sei" (seier) og "håpa" (håpar/-er); dessutan bruker dei, som de seier, ikkje emojiar.

28

Jag minns första gången jag va kär i en tjej, hon skrev alltid punkter och gjorde aldrig emojis, så då började jag göra så också.. För att jag såg upp till henne! Tror man ser upp till varandra på ett annat sätt i lesbiska relationer.. Men också för att allt var så laddat. Just nu är det ju väldigt laddat... Såå inte konstigt att de inte gör emojis ?

29

De bruker ofte emojies i Messenger chatten. Irriterende når folk overdriver det og har emoji etter hver setning?

30
Ikkje heilt rett.

Går du to samtalar ned, så ser du at Gunnhild brukte ein hjerte-emoji i Messenger chaten, WOW!!!! Alt er jo planlagt då, men ja kunne vore litt meir "ungdomspråk".

31

Emojis har blitt noe foreldre generasjonen bruker mye, derfor blir det kanskje litt ukult. Litt som Facebook, før var det unge mennesker der men nå har det blitt en plattform for godt voksne og gamle folk som oftest. Kan jo hende at hun ikke bruker emojis fordi hun vil være alvorlig, noen emojis kan være litt tullete og useriøse.

32
"Eg er ikkje så god på detta" ??

Tænk hvis flere var som Gunnhild. Hun er voksen nok til at erkende, at hun ikke ved hvordan hun skal tackle en situation og betænksom nok til at bede om tid så hun ikke siger noget hun kommer til at fortryde. Hun lader sig heller ikke dominere af vrede eller skuffelse over Luna men vælger i stedet at fokusere på Sara, som er den vigtigste i situationen. ❤

33
Wow! Lovleg har blitt populært!

Så no ser både svenskar og danskar på Lovleg i tilleg til Nordmenn. Lovleg har jo blitt skikkeleg populært!! Du har vel ikkje tilfeldigvis sett Skam også?

34
Danskeren

Som svar på dit spørgsmål: Ja, jeg har også set Skam (og elskede det).

DR, som er en dansk "venskabskanal" til NRK er god til at reklamere for norske programmer. Det var også sådan, at jeg opdagede Lovleg som i øvrigt har det yderst pinlige danske navn "Buksemyndig". Yikes... (Hvor kommer "bukse" fra, hvorfor i det mindste ikke bare "Myndig"??? anyways--). Jeg oplever ikke at mine venner i Danmark snakker om Lovleg på samme måde som de gjorde om Skam men jeg har da lagt mærke til, at der er mange danskere som kommenterer herinde. Personligt synes jeg, at Lovleg er nøjagtig ligeså god som Skam og på enkelte punkter endda bedre. Men måske den ikke rækker nær så langt, fordi den foregår "på landet" og ikke i byen. Bare en tanke.

35
Nomin

Altså hele verden så Skam :p alle jeg møter i alle land sier «SKAM!!» når jeg sier jeg er fra Norge. F.eks. i Sør-Afrika. Ganske kult, ja! 😀

36
Elise

Bra, Gunnhild. Klokt.
Ta det heller med ro og tenk deg om før du seier noko du angrer på. I eit forhald kan det vera lurt å vise tolmod.

37
Jaja

Tror fortsatt ikke de snakker om det samme. Har et lite håp på at det ikke er Luna som har sagt det, isåfall skjønner jeg ikke hvordan alt skal «ordne» seg på de episodene som er igjen. Vil vite mer om sara’s historie, vil også spesielt vite om luna’s historie. Tror det er mye der som ikke e fortalt.

38
Damn Daniel

Hvor mye klipp har vi igjen??

39

Ca. 9 MINUTTER!!!?

40
Breakup?

"Eg e ikkje så god på detta"...? Vurderer G og slå opp? Ho har jo ikke hatt noen før, og nu e ho jo sviken. "Eg vil ikke seie noko spontant" Det e noko vi ikkje skjønner heilt som surrer i hodet hennar.

41
Tror ikke helt på break up

Ordner seg uansett om det blir brudd eller ikke, men nå er det viktigste å ordne med Sara for Gunnhild

42
Såprårkdet

"Takk! Kommentaren din visast etter at Lovleg-redaksjonen har godkjend den."
Ver venleg og korrekturles; det skal stå "visest", "godkjent" og "han":
"Takk! Kommentaren din visest etter at Lovleg-redaksjonen har godkjent han."

44
00:01

Alle sover unntatt Ivar.
Vi kan gå og legge oss
God natt!

45
Teorier

Flerrrrr klipppp taaackkkk

46
Dansker her med spørgsmål til nordmænd

Hvordan har I det egentlig med at danskere ser med og kommenterer? Har I det sådan "Åh greit, endnu en danske" ? Eller er det hyggeligt nok.

47

syntes det er kult at serien får folk fra forskjellige steder sammen! har vært folk som skriver engelsk også 🙂

48
Alt er love

Jeg synes det er veldig hyggelig å se at det kommenteres på dansk, svensk og engelsk her inne! Er glad for at Lovleg når ut og blir sett utenfor Norge også! Det er viktige temaer som tas opp i Lovleg, på en veldig god måte, og jeg er glad for at så mange er med og kommenterer ????????

49
Kjempekoselig med danske!

Jeg synes det er kjempekoselig at dere danske engasjerer dere i «våre» filmer! Det har alltid vært omvendt. Vi digger jo dansk film. Nå føler vi at dere blir bedre kjent med oss! Lurer på om dere vil lære dere like mye nynorsk som bokmål, da!! ? Hilsen halvt Sogning/halvt Østlending bosatt i Oslo

50
❤️

tenker nei så trivelig på tross av 400årsnatta

51
Jo flere vi er sammen..

Personlig synes jeg det er fantastisk flott at vi har et internasjonalt miljø her i kommentarfeltene også. ? Hvorfor skulle det ikke være det?

52

Jeg syns det bare er hyggelig! Veldig gøy å se at folk fra Danmark og Sverige ser på norske serier, at det når folk utenfor Norge 🙂 så bare fortsett, dere er hjertelig velkomne!

53
Kristina

Jeg skulle gå fra lovelg til vg og kom i skade for å skrive

https://lovleg.p3.no/profilar/vg

... der var det jo en video :p

54
FEILMELDING

Den videon erstatter kjedlig tekst som: "Kan ikke finnes siden du leter etter"

55
IVAR SOVER!!!!

IVAR SOVER!

56
Luna

Får litt vondt av Luna. Ja hun burde ikke sagt noe, men vi vet ikke hele sannheten. Tror virkelig jenta er veldig forelsket i Gunnhild, hun har aldri klart å slå seg til ro før nå fordi hun ikke har truffet den rette. Nå er hun redd for å miste og vet ikke hvordan hun skal forholde seg.