Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

96 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1

??????

2
Lunafan

Åneeei! Og jeg som virkelig krysset fingrene og hadde troa på at det var Billie som bare ville ødelegge forholdet mellom Gunnhild og Luna! Håper Gunnhild og Luna snart får tatt en skikkelig prat, og finner ut av ting!

3
Jag tror

att Billie har pratat om nåt annat med Luna, men nu tror självklart Gunnhild att det handlar om Saras abort. Jag tror faktiskt inte att Luna har pratat med Torstein om det.

4
min teori

jeg er ganske sikker på at Luna snakker om at hun tok diktet til Gunnhild og ikke at hun fortalte om aborten. Billie derimot har kanskje hørt at Torstein vet om det eller selv sagt det til han og vil ødelegge mellom dem.

5

Det tror jeg og. Billie spiller et skittent spill.

6
Poirot

Tror dere virkelig at NRK vil vise oss at man egentlig ikke kan stole på noen i denne verden og må passe seg for slanger hele veien? At det alltid er noen som vil ødelegge for deg? At egentlig Saras taktikk er den beste: Steng følelsene ute, hold maska og ordne opp i alt alene?
Er i så fall et klart brudd med budskapet i tidligere serier.

7
Til poirot

Abort vart jo ikkje nemnt anna enn når Torstein snakka med Sara og når han sprurte Gunnhild. Mellom Luna og Gunnhild har ORDET abort vore nemnt?

8
Poirot

@ til poirot.
Nei, du har rett at det er en mulig teori at Luna, Gunnhild og Billie snakker om forskjellige ting og at Billie gjør alt dette her for å splitte G+L. (Men at hun nevner Torstein og at det var noko om Sara, svekker den mulighet en smule?) Og jeg har selv advart mot å trekke for raske konklusjoner som går utover det som faktisk kommer frem i serien. Må ikke låse oss. Likevel føler jeg at det blir litt for konspiratorisk og for dramatisk og litt utenfor det NRK vanligvis prøver å formidle i slike serier.

9
til Poirot

jo, eg tenkte det. Men det kan ha vore eit eller anna Gunnhild har sagt til Luna som handlar om Sara og Torstein. Tenkte til dømes på den gongen dei satt ved kjøkkenbordet, og då snakka dei om Torstein, og Luna. Bille er vanskelig å skjønne syns eg, og kva hennar agenda er. Kvifor kom Lasse plutseleg inn i bilde rett før Torstein viste om aborten? Gunnhild tok det jo for gitt at Luna hadde slått opp fordi ho reiste frå Høyanger. Eg har ikkje heilt følt med alt som har vore diskutert tidlegare...

10

Tror de bare prøver å få frem hvordan man kan bli revet med av forelskelse. Alle gjør feil, men det betyr ikke at alle er "slanger".

11
Lava

Visst finns en möjlighet, men känns inte det kanske lite far fetched

12
Cosmos

Men Luna erkänner ju....?

13

?????

14
Dump

Luna

15
Cosmos

Säg förlåt kanske?! Både till Gunnhild och till Sara! Det är i alla fall en början, sen får de bestämma om de vill förlåta dig eller inte...

16
Jakob Sande

Dette er så sjukt feil! Man skal jo snakke om nære ting med kjæresten, og ikke gå omveien om veninner?

17

Og dette betyr ? OwO

18
rotvekstbonden

synd at Luna er ei nepe, men det kjem ikkje som noko sjokk.

19

Ej, Luna ☹️ *Indsæt GIF med Tyra Banks, der skriger I WAS ROOTING FOR YOU*

20
Banks

We were all rooting for you!!

21
Åh Luna

Jeg håbede lige til det sidste, at det ikke var sandt.

22
Jaja, dette måtte jo ske.

Jeg er ikke vred... Jeg er skuffet. ??

23
Luna

Min teori er at Billie har sagt til Luna at hun har fortalt G at de har hatt et forhold og det er det Luna ikke har klart å fortelle. Så det blir misforståelser uten like her.

24

Skjønar ikkje kvifor så mange nektar å tru at Luna har sagt abort-hemmeligheten vidare til Torstein? Gunnhild har drete seg ut og Luna har drete seg ut. Sara (og strengt tatt Torstein) betalar prisen. Own up, kiss and make up og slutt å fuck up!

25
Det tror jeg ikke er tilfældet.

Det ville være noget rod. Temaet i denne serie er først og fremmest venskab og det ville fjerne fokus fuldstændig fra Saras abort, hvis der også var en Luna/Billie affære oveni. Det har jeg meget svært ved at tro. Vi ved, at Luna jo faktisk HAR sagt til Billie, at hun har dummet sig og er kommet til at sige noget videre til Torstein. Dette kan Billie jo næppe have opdigtet. Så hvorfor skulle Luna have TO kæmpe hemmeligheder på samme tid? Nej. Synes der er mere end rigeligt drama i situationen som vi ved, at den er: Loyaliteten mellem Gunnhild og Sara er brudt, og ligeledes er den mellem Gunnhild og Luna. Den må genopbygges og dette er IKKE nemt. Men dette er jo bare mine tanker om sagen.

26
Jajae

Enig med den teorien. Virkelig! Billie er en luring

27
Flua

Støtter den teorien!

28

Jeg er redd du har helt rett!

29
Enig

Tenkte det samme! Samme her, for en farse. Billie er en liten snik

30
Caroline

Akkurat, da var Billies intensjon å si i fra/være grei da, «gjere det rette». Bra!

31
Mille

Det er afgørende for mig hvad Lunas næste move bliver. Jeg er bange for, at hun vil begynde at prøve at retfærdiggøre sin handling og sige noget med, at Torstein jo har ret til at vide om aborten fordi det var hans barn. Noget i den stil. Hvilket bare ikke vil være i orden. Hun må komme med en helhjertet, dybfølt undskyldning til BÅDE Gunnhild og Sara, kaste sig totalt for deres mercy og håbe på deres tilgivelse.

32
Poirot

Dette var bra. Luna tar tyren (Minotauren) med en gang ved hornene, nå som hun er tvunget til det. Så Billie er ikke bare den stygge heksa som prøver å ødelegge. Virker mer som om både L og B er opptatt av å være ærlige og rett frem. Billie er jo ganske ekstrem der. Billie kan faktisk har sagt til Luna: hvis ikke du sier det, går jeg og sier det for en løgn/halv sannhet som det vil ødelegge deres forhold. Og jo lenger du lever på løgnen, jo mer skade gjør det. Hvis ikke du klarer å si det, sier jeg det.
Og hun har tydeligvis vært helt åpnet mot Luna om hva hun har sagt til Gunnhild.
Jeg tror fortsatt på at alle har gode intensjoner her. De lærer nok på denne måten at ærlighet og åpenhet varer lengst. Gunnhild har nok forsnakket seg, "Du vet. Jeg var meg..." Torstein har overhørt dem og konfrontert Luna som ikke klarte å lyve til Torstein, nå at han likevel hadde hørt det. Luna klarte ikke å si det til Gunnhild fordi dette forholdet er viktig for henne. Luna forteller en halv sannhet: Nei, jeg har ikke sagt det (bare nikket bekreftende?) Gunnhild forteller en halv sannhet: Det var ikke fra meg Torstein fikk høre det.

33

Veldig enig! Bra ideer?? Hvordan går det forresten Poirot, er du fortsatt på sykehuset?

34
Poirot

Takk for omtanken! Nei, slapp ut på søndag, da var behandlingen ferdig for denne gangen. So back to school!

35
Dette gik lige i hjertet.

Luna skylder nu Gunnhilds TIDERNES undskyldning. Og Gunnhild skylder stadig Sara TIDERNES af TIDERNES undskyldning. Så mange tårer i udsigt.

36
Luna, Luna, Luna

Lei hele Luna. Håper vi får være Sara igjen på torsdag.

37
Sara Sara Sara

Helt enig! Vi trenger å få se Saras perspektiv nå

38
Einig

Einig i det du skriv, men håpar vi får sjå igjen Sara FØR torsdag!

39
Hanna

Hvis Sara er borte en hel uke uten at læreren tar kontakt med henne er det noe ganske feil. Læreren vet jo at ting er vanskelig for henne, hun burde ha snakket med henne tidligere eller henvist til helsesøster eller noe.

40
Luna

Luna og Billy snakker ikke om samme sak. Billy er en slesk j**** ?

41
Jajae

True

42
Enig!

Heldigt for Billie, at Luna er uspecifik når hun siger hvad hun "ville sige" til Gunnhild.

43
Teorier

Måske har Billie hjulpet Luna med at formulere beskeden, så det passede til hendes historie?

44
Caroline

Lurer på hva Gunnhild tenker nå.. Hun burde skjønt det, men det er ikke så lett med alle disse kjærestegreiene. Stakkars! Drit i Luna, og Finn Sara. The one that really matters ?

45
Ja caroline

Enig - og med dette tempo ved vi mere om 4 uger

46
Caroline

finn*

47
Dette blir

Dummere og dummere. Verre enn hotel cæsar på sitt verste.

48

Skjønner hva du mener. Det der "hun sa bort en hemmelighet, og så sa hun andre at hun har sagt det videre, men så snakker hun kanskje om noe annet for å ødelegge for forholdet deres" osv osv blir veldig ungdomsskole for meg. Gjør at jeg rett og slett ikke har ork til å henge med i alle løgnene og intrigene xD

49
Hanna

Husk at dette er en ungdomsserie med 16 årige karakterer som skal gjenspeile virkeligheten. Er jo litt drama, usikkerhet og løgner i den alderen og alle gjør feil innimellom. Det er sånn man lærer og det er en viktig del av veien til å bli voksen.

50
Lol @ Hanna

Det er sant. Jeg er noen år eldre enn målgruppen, så serien er jo ikke laget for å fenge min aldersgruppe. Har likevel ikke følt meg for gammel for serien før nå. Synes de har vært flinke til å ta opp temaer alle kan kjenne seg igjen i. Nå synes jeg det hele er blitt ganske dumt med masse intriger og ingen som snakker med hverandre om det. Interessen MIN begynner å dabbe av, men hvis handlingen fortsatt fenger målgruppen er jo det helt topp.

51

Hva har Billie og Luna snakket om? Snapen fra Luna er så lite konkret,så vi aner jo ikke om Billie har sagt en ting til Gunnhild ,men snakket med Luna om noe heeelt annet...
Hvorfor skulle Luna ha fortalt Torstein om Sara sin abort,liksom? Det gir ingen mening.
Tror det er noe annet Luna har dårlig samvittighet for...

Jeg er forvirret! ??

52
Diktet

Kanskje hun tok diktet til Gunnhild?

53
Tror og diktet

Jeg tror også det har noe med diktet og gjøre, og at de snakker om vidt forskjellige ting. Misforståelse liksom. Virker som de prater om forskjellige ting alle sammen.. ellers gir ikke dette mening synes jeg.. SNAKK SAMMEN. kjære vene..<3

54
Billie

De snakker om 2 vidt forskjellige ting!!!! Luna tenker ikke på Torstein her.

55
Tviler

Gunnhild spurte jo Luna om ho hadde sagt "dei greiene om Sara"? Kva anna enn aborten skulle Luna trudd ho refererte til då?

56

Hva tror du Billie har sagt til Luna at hun har sagt til Gunnhild? At de har vært sammen, eller at Luna var utro? Herregud, lurer på hva hun sa.. Må åpenbart være noe ille siden Luna reagerer sånn?

57
Forvirra

Hva tenker hun på da?

58
Hmmm?

Jeg tror, at Luna har været Gunnhild utro med Billie, og det er det, Luna tror Billie har sagt til Gunnhild (evt. den nat, hvor de tog til fest i Høyanger?) Billie er jo åbenlyst jaloux på Luna og Gunnhilds forhold og prøver hele tiden at komme mellem dem.
Gunnhild bliver nu sur på Luna, fordi hun tror, at Luna har sagt det med aborten til Torstein, og Billie håber på at få Luna for sig selv, når Gunnhild kommer til at finde ud af det med utroskaben fra Luna. ?

Spørgsmålet er så bare, hvordan Billie ved det med aborten ??

59
Nice plot twist

Måske med Alex mere end Billie ?

60
Nice plot twist

Vi får se

61
Hanna

Liker den teorien, vi trenger noen plot twist innimellom. Hadde vært kjedelig om alt hadde vært forutsigbart hele tiden. Er ikke det at jeg ikke vil at Luna og Gunnhild skal fungere men det er tross alt en drama serie. Det må være litt friksjon og litt humper i veien. Liker at ting begynner å bli litt intrikat og at Gunnhild, Luna og Billie begynner å vikle seg inn i nett av løgner. Blir spennende å se hva som skjer fremover??❤️

62
Teori

Kanskje det er Billie som har fortalt Thorstein, men at hun fikk vite det av Luna. Luna tror Billie har sagt til Gunnhild at hun har fortalt sannheten. Men det er tvert imot, og skylder på Luna

63
Bjørkelyd

No får vi vite så lite av ka dei forkjellige veit - og det er så mange konklusjonar som blir tatt litt for raskt over alt. Både i serien og av oss som sjåar. Kan det være noko i kommentarne fra Luna i Høyanger, omkring utroskap? At Billie ville at Luna skulle la Gunnhild vite om at Luna var uto ein gong i eit anna forhald? At det er dette Luna skriver om i snappen? Ka er det som Luna synast er vanskeleg å prate om, som hu no trur Billie har fortalt Gunnhild, men som ikkje er stort nok til at hu ringar eller oppsøkar kjærasten sin? Det heng liksom ikkje på greip at venninna må avsløra også senda hu sjøl bærre ein snap etterpå. Da hadde ho funne og snakka med Gunnhild eller ringt, forklart seg. Hu sende snap fordi det ikkje er noko å forklare, fordi det ikkje er noko hu har gjort mot Gunnhild direkte og som krev forklaring - men heller noko Gunnhild bærre må "ta inn". Trur eg.

Det er mykje synsing frå meg no. Veit ikkje om eg heng med sjøl.

64

Ja enig i denne teorien og har hatt samme tanken. Hennes reaksjon på utroskap og at det er veldig vanlig idag tror jeg har noe med dette å gjøre. Håper vi får vite mer i kveld, både for oss, Luna og Gunnhild sin del ?

65
Hva med...

"Unnskyld, Gunnhild Jeg er veldig lei meg for at jeg sa det!" ???

66

Der var et meget bestemt ord, nemlig undskyld, som manglede i den besked.

67

Føler ofte Luna tar offerrollen når sånne ting skjer. Når G spurte Luna i kvinnedagen klippet om hun hadde plapret så sa hun «stoler du ikke på meg». Hun er altfor stolt til å si unnskyld

68
Spagetti - de Lux!

Vi har vel alle følt oss litt som Sara. At vi tror at hele verden snakker om oss og at folk vil oss vondt..., at vi klarer å blåse opp en greie til å bli 100 ganger større enn hva det faktisk er. Jeg tror det NRK prøver å fortelle oss er at den ene lille hemmeligheten kan få ben å gå på. Gunnhild og Torstein bryr seg virkelig om Sara!! Deaner bare ikke hva de skal gjøre!

69
Tenk om

Tenk om Sara hadde gjort som Gunnhild foreslo til å begynne med.... fortelle om aborten til de nærmeste i kollektivet. Da hadde de alle sluppet den spagettigreia her.

70
Peace

Eg får ikkje til å åpne snappen. 🙁 Kva viser den?

71
Poirot

Bildet på snappen viser bare noe vagt/ut av fokus. Kanskje et gulv. Teksten er: Hei. Snakka med Billie. Eg hadde tenkt å seie det, eg berre visste ikkje korleis. Eg veit ikkje heilt kva eg skal seie nå.

72
Peace

Takk! 🙂

73

At det er Luna som har sagt det til Torstein ... at ho hadde tenkt å innrømme det. Og no veit ho ikkje kva ho skal sei...

74

Det står ingenting om at hun har sagt noe til Torstein. Kan være Luna snakker om noe helt annet som Billie har løyet om, men G tror sikkert det handler om Sara og aborten.

75
Teori

Her må folk tenke litt utanfor som skjer på dinna nettsida.

Eg har ein teori om at Luna har sagt det til Billie, men ville ikkje sei konkret ka det er, fordi (kanskje) Billie er egt lite interressert på dramaet mellom dei. So Luna dreit i fortelle Billie ka det va, men meir som har blitt sagt her:
Eg har sagt noke til Torstein som eg ikkje burde ha sagt..

Det kan jo være ein gong på åpenskule Torstein og Luna prata og det bare poppa ut av ho. Eller kanskje dei va oppe i hybelen sin, og tok ein par pils, (ho treng ikkje nødvendig å invitere Gunhild på alt) og i berusa tilstand så blei det sagt..

Synst folk dømme litt for fort her, synst egt Billie er den mest rasjonelle personen her, ho er bare fram på, og seie da som det er. Og folk trenge sånne folk i livet sitt, sjølv det er null filter. Billie sa til Luna at ho skulle sei da til Gunhild, visst ikkje ho gjor det, so ville Billie gjere det, og det har ho gjort.

No har Billie sagt til Luna at ho har fortalt det til Gunhild, og no er Luna faktisk litt nervøs på høyre på ka Gunhild har å sei.. Det er lettare å skrive det enn å sei det, fordi man ser ikkje ansiktet til den personen..

Men som sagt.. er det ein teori eg har..Trur man får vite i episode kem Billie egt er, og då får alle eit sjokk og skulle gitt ho litt slækk..

Jaja, god tirsdag da

76
Bjørkelyd

Likar tankane dine. Vi veit jo igrunnen lite om forholda og vennskapa mellom hybelbuarene oppe. Både Torstein og Luna er fra same plass og er same årskull, det kan jo tenkas at dei er mykje nærare venar enn vi har fått intrykk av i serien tidligare.

77
Spagetti kaos!

Folk trekker konklusjoner ut fra den kunnskapen og frykten de selv har. Ingen går etter i sømmene og virkelig sjekker!

78
Insta story

Sara ?

79

Jeg tror på Billie, jeg. Som en annen sa nedenfor, her er hemmeligheter tema, ikke om Luna har vært utro eller ei. Her har både Luna ig Gunnhild noe å lære.

Og. Meldingen Billie sendte Gunnhild hvor hun spurte om hun var med Luna. Var nok bare for å sjekke om Luna hadde snakket om det til Gunnhild. Tror kanskje Billie er usikker, mulig ikke sjalu, og nok både ser det fine med Luna og også hennes feil. Kanskje hun passer på litt.

80

Luna har vært utro mot Gunnhild. Det er greia her

81

Fy søren, visste det var noe sketchy her men har aldri turt å tenke tanken. Hvis dette blir andre gangen for Gunnhild så gir jeg opp. Bare å lese de orda der gjør at det stikker i magen.

82
called it!

visste det var Luna fyf....

83
Hslla

Dette var doomed to happen

84
Teorier

Forskellige muligheder:

1) Luna har sladret til ham om Saras abort
2) Billie har sagt noget andet, fx noget med et tidligere forhold, og prøver at skabe splid.
3) Billie kunne nemt have imiteret Lunas måde at lave snaps og bare "lånt" hendes telefon.

85

Gunnhild har fortalt Luna. Luna har fortalt Billie. Billie forteller Torstein for å ødelegge mellom G og L, da L garantert har sagt til Billie at hun ikke skal si det videre. Billie har sikkert sagt til Luna at hun ble konfrontert av Gunnhild angående dette, på gangen. Luna sender denne snappen til G, og de misforstår hverandre. L sier unnskyld for å ha fortalt Billie, mens Billies verk er å få G til å ikke stole på L.

86
Anonym

Det er sjovt som alle er imod Billie.
Sidste sæson var alle imod torstein, men nu har de fleste skiftet mening omkring ham.
Det kunne jo være at Billie bare fremstår træls fordi vi ser hende gemmen Gunnhilds jaloux øjne

87
Poirot

Og før det synes vi Sara var ei megge som bare brukte G. for å komme til Torstein.

88

Billie sier til Gunnhild: "Jeg sa til hun (Luna) at uansett hva det var, så burde hun fortelle deg det". Dette kan jo bety at Billie ikke vet om aborten. Tror faktisk på det hun forteller her, og tror ikke det er så mye mer komplisert enn det. Tror ikke det ligger noen skjult agenda bak eller at hun er sjalu. Man ser det også på øyekontakten til Billie og Luna når Gunnhild går ut.Tolket det som at Luna ville at Billie skulle fortelle det fordi hun ikke klarte si det selv. Og da gir også denne snapen mening.
Husker for litt siden at Luna fortalte Gunnhild at hun ønsket hun skulle være ærlig og tydelig. Dette klarte hun nå dessverre ikke å følge opp selv.
I episoden med Sara så vi Torstein som sleit med å skjønne hvorfor Sara bare plutselig ikke ville ha noe mer med han å gjøre. Kan forstå at Luna gjorde en tabbe og fortalte han det. På samme måte som Gunnhild gjorde en tabbe ved å fortelle det in the first place. Folk gjør feil, sånt skjer. Håper at Gunnhild kan fokusere litt på Sara nå, for det trenger hun. Også håper jeg Lunhild finner ut av det etter hvert <3 Er spent på hva som skal skje neste helg, kanskje Gunnhild skal ta det gule diktet? :O (hvis hun finner det igjen)

89

HVORFOR SVARER IKKE GUNNHILD? Man må KOMMUNISERE for å fikse et problem. Det gjelder Sara også. Er så lei.

90

Off topic, men sitter det fatisk folk fra Lovleg-redaksjonen og leser gjennom alle kommenterene for å godkjenne de? Det er godt jobba, det. Alt i denne serien er så godt gjennomført: gloppen galoppen, notatene, soundcloud profilen til Alex... Veldig imponert over hvor mange detaljer man finner på denne siden.

91
Nytt klipp

Får vi nytt klipp idag mon tro? Fortsatt igjen ca 8 min.

92
Poirot

Brukt så langt 11:51. Episode 6 står på tv.nrk.no med 20 min. ca 8 min igjen.
Det som mangler så langt: håret til Torstein og the return of SARA? Klarer de å proppe det i 8 min?
Så gleder jeg meg til helgen med slam-konsert og greier. Hvis Sara + Gunnhild og Luna + Gunnhild klarer å snakke ut før den tid i alle fall....

93
Din song ...

Eg er sikker på at Gunnhild kjem til å stå på konsertscena foran salen full av folk, klar til å framføre Jorda går under (eller kva det no var). Så oppdagar ho at bandet har øvd på det andre diktet, og det blir panikkanfall og heilt katastrofe. ? Kvifor vil ikkje Billie la bandet prøvespele songen med Gunnhild? Ho verkar så utspekulert, medan Luna gledar seg kjempemasse. Ho har tydelegvis ikkje skjønt kven Gunnhild er og kva ho syns er utfordrande. Gunnhild syns det er kjedeleg å vere på øving og at det er for mykje band-greier, men prøver å leve opp til forventningane til Luna. Ivar sa jo noko om at Luna ikkje er så tolerant som ho gjerne vil gje inntrykk av ...

94
Alex lyd

Bandet kommer bare til å spille rar Alex musikk/lyd. Gunnhild kan lese hvilket som helst dikt til det.

95

hvorfor skjønte jeg først nå at man kunne åpne snappene....

96
Hmmm

Godkjennes ikke kommentarer hvis man gjetter riktig hva som har skjedd?