Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

170 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1

Begynner å bli jævlig kjedelig nå

2

- da er det jo hyggelig av deg å muntre oss alle opp i ventetiden:)

3
Vasker Torstein aldri håret...?

Syns det har gått veldig mange dager siden sjampo-flaskene ble klusset med. På tide med litt action! 😀

4

'Hair bleach lasts for 20 minutes after it has been mixed. It must be applied immediately after mixing because it starts to lose its strength soon after mixing.' ?

5
Mixing

Kanskje han har puttet det i to forskellige hårprodukter, så de bliver mixet, når man bruger begge to?

6
bygda

Vi ser jo kun ting fra Gunnhild sitt perspektiv, så det kan være at hun bare ikkje har fått det med seg?

7

Eg tainkje pao reg, håpa ra gaor bra

8
Kopi - Filosofen

Sara og Gunnhild må bruke den tiden de trenger. Det er mange fordeler ved å bruke tid på tenke og reflektere:

1) Nå mål du har satt deg
Ved å tenke klart over hvor du vil og hvilke utfordringer du har, blir du i bedre stand til å nå målene dine.
2) Ta et valg
Når du står overfor en valgsituasjon hvor du ikke vet hvilken vei du vil gå, kan kritisk tenkning hjelpe deg til å ta det korrekte valget.
3) Løse problemer
Komplekse problemer krever grundig tenkning. Mange har en tendens til å hoppe til løsningen, men bare ved å analysere problemet kan du begynne å løse selve problemet og ikke bare symptomer. I tillegg er ikke enhver løsning like god. Gode løsninger har gjennomgått grundig analyse og testing.
4) Oppnå innsikt
Kritisk tenkning kan hjelpe deg til å få oversikt over en sak som fremstår som vag og komplisert.
5) Forhindre uønskede situasjoner før de oppstår
Ved å ha tenkt grundig i gjennom dine handlinger før du gjør dem, vil du i mange tilfeller kunne forhindre uønskede konsekvenser.
6) Oppdage nye muligheter
De fleste mennesker er vant til å tenke i samme gamle spor. Dette fører sjelden til ny innsikt. Ved å reflektere, vil du kunne oppdage helt nye perspektiver.
7) Lære
Har du noen gang lært noe viktig uten at dette innebar refleksjon? Spesielt viktig er refleksjon når det kommer til det å lære av egne handlinger. Hvis du ikke vil fortsette å gjøre samme feil gang på gang, er refleksjon helt essensielt.

9
Mie, the first of her name

Gaah,jeg blir gal av å vente på klipp,selv om vi vet jo det kommer i dag.
Dette har vært en frustrerende uke i Lovleg-universet.
Men kanskje denne rare fordelingen av klipp,og veldig lite tilfredsstillende mengden innlegg de siste dagene ikke er dårlig serieskaping,men bevisste valg,og at de rett og slett reflekterer hvordan Gunnhild sin uke har vært? Hun må gjøre alt hun ellers gjør i hverdagen,men tenker bare på Sara,venter hele tiden på at hun skal komme tilbake. Hun lever i et slags vakum. Og det gjør på en måte vi som seere også!

Hvis klippet/klippene som kommer i dag er bra,er alt tilgitt fra min side. Men de burde være bra!!!
De er jo alltid det da, hva er det jeg bekymrer meg for? ??❤️

10
Enig.

Der kom jo et vigtigt klip for kun to dage siden, men det føles som om det er meget. længe. siden.
Jeg tror både de "sparer op" til mange ting der sker, og også "sparer op" ved at flere og flere savner kontakt og hinanden og har brug for at snakke og tilgive.

11
Luna

Håper vi får en POV med Luna. Se hvem hun egentlig er. Tror mange av oss tenker det værste om henne

12

Og i det siste klippet der ho og bandet spelte for Gunnhild, og ville ha henne med for å lese dikt, syns eg Luna var kjempesøt. Syns det var litt dårleg gjort av Gunnhild å berre sitje med telefonen og ikkje følge med når bandet spelte, i starten. Luna er ein kunstar; musikalsk og kreativ.

13
Sidde med mobilen

Gunnhild ville ellers have hørt efter. Men hun var opslugt af at være bekymret for Sara. Og tænke over hvordan Torstein mon havde fået det at vide.

14
Tilgjeving

Kunsten å tilgje er utruleg viktig å lære seg!
Eg håpar Sara klarar å tilgje Gunnhild! Det vil vere det beste, også for henne. Tilgjeving er den einaste måten ho kan skape fred for seg sjølv. Dersom ho held fram med å vere såra pga Gunnhild fortalte om aborten, mistar ho på ein måte litt makta over sitt eige liv.

Negative tankar og kjensler mot dei vi ber nag til, er med på å styre kva vi tenker og føler generelt i livet, og kan faktisk påverke helsa vår. Og då er menneske vi ikkje er i stand til å tilgje, med på å bestemme over våre liv på ein destruktiv måte.

Ved å lære å tilgje, tek vi tilbake makta over eige liv. Vi let ikkje dei som har såra oss få bestemme korleis vi tenker, reagerer og handlar mot oss sjølv og andre menneske i livet vårt.

15
Men -

det er ikkje ALT som tilgjevast, då...

16

Enig at tilgivelse kan være befriende.

17
Selma

Eg tenker så mykje på Torstein midt oppi dette. Det verka som han er oppriktig glad i Sara og vil vere saman med henne og støtte henne. Men vil Sara sjå på det som at han "syns synd på henne"? I tilfelle vil ho trekke seg unna for det er det verste ho veit.

18
Hemmeligheter

Jeg forteller aldri personlige hemmeligheter til noen. Ser jo hva som skjer, og det orker jeg ikke.

19
TomBoy

Eg skjønar kva du meinar...
Dristar meg til ein påstand: gutar/kameratar er bedre til å holde på hemmeligheiter enn venninner..

20
Det er

IKKE min erfaring!

21

Wut, 9 minutter igjen med klipp? Eller har mine mattekunnskaper svikta helt?

22

Hvis ikke notat klippet regnes som klipp så blir det nok langt klipp i kveld. Men det er mye som må snakkes ut om og ordnes opp i, du forsvinner ikke bare en hel uke for så å komme hjem igjen og late som ingenting. Tipper det blir drama og misforståelser. Håper vi får se mer av Luna, virker som at alle tror de kjenner henne basert på det lille vi har sett. Hadde vært gøy om ting ble motbevist hvis vi får se ting fra hennes perspektiv. Tror ikke hun er fullt så kul, laidback og selvsikker som hun fremstår hele tiden. Alle har sine greier de sliter, uansett om det er stort eller slott. Tror hun har et rikt indre liv og lurer mye på hva hun tenker. Kjenner jeg er skikkelig spent på hvem Luna egentlig er, vi kjenner henne bare på overflaten???

23
noterne er ikke klip

Blandt andet kan de jo undværes i handlingen. Alle ved at Gunnhild gerne vil snakke med Sara, og at Sara er unavailable. Følger man online, ved man mere om det, men selvom notatet viser hvor meget Gunnhild savner Sara, er det ikke *nødvendigt* for at følge handlingen.

24

Kjære forfatter Kjersti; jeg har noen veldig gode ideer til sesong 3, 4, 5 og 6 - kan du si meg hvordan jeg kan få tak i deg?

25

Send henne DM på insta!❤️ Håper virkelig på sesong 3!!

27

Ååå, jeg kan ikke se hele artikkelen for jeg har ikke abonnement :/

28
Vi er alle litt Sara og litt Gunnhild

Det er det som er fint med serien

31

Max 3 timer igjen til klipp nå!!

32
2 timer

nu

33
1 time max

bum bum

34
Caroline

Det er ikke rart dette tar tid, når man ser det fra Gunnhild sitt perspektiv. Gleder meg til klipp og episode i kveld?

35
Luna

Håper vi får mer av Luna, kanskje en egen episode(siden Sara og Luna er det mest markante «sidekarakterene» denne sesongen).
Vi kjenner jo ikke Luna så godt. Hun er så mystisk og hemmelighetsfull. Hvis Gunnhild er en åpen bok så er Luna en sånn dagbok med lås på. Tror ikke vi får notater av Luna, men heller musikkspillelister. G utrykker seg gjennom skriving og poesi, Luna utrykker seg med musikk. Musikken du hører på sier mye om hvordan du har det i øyeblikket, så hvis vi hadde fått en «Luna hører på» i stedet for notater hadde det vært veldig kult! Uansett gleder jeg meg til i kveld og til resten av Lovleg episodene. Dere gjør en fantastisk jobb P3!!

36
Alex

Vil jeg også *rigtig gerne* høre mere om. Og på sidelinjen få mere at vide om Peter - ham ser man næsten aldrig. Og Hvordan går det med David?

37
I’m more on team Alex&Peter

There have been so many hints about this season

38
Amalie

It has become pretty boring now... I'm expecting some long episode soon. Cause this is kind of dragging so slow

39

Dette går omtrent like treigt som NRK’s programmer «minutt for minutt...»

40
Peter Smart?

Peter tolker ikke lenger bibelen så bokstavelig at det går på bekostning av nestekjærligheten. Han har skiftet litt innstilling ...... vi vet også at han digger Sara. Jeg tror derfor at Peter er villig til å gå langt for å beskytte og hjelpe Sara....

41

Nå er tidspunktet for kveldens episode endret fra 19 til 19.30.

42
Utsatt...

Nå er tidspunktet for kveldens episode flyttet til 19.30 i stedet for 19.00.
Sukk. Enda mer venting.

Selv om det er meningen vi skal se det fra Gunnhilds perspektiv, og oppleve den uutholdelige ventinga hun opplever, så har dette vært litt i meste laget..!

43

Braker det løs snart

44
HHLover

Hvor ble det av Oda???

45
Soap

Æææ, gleder meg sånn til i kveld. Har så mange spørsmål. Hvor og hvem har Sara vært med, hva skjer med Luna og Gunnhild. Og Billie som kanskje lyver oppi det hele? Har aldri gledet meg så mye til et klipp før, bra sjakktrekk å hale ut tiden. Da får man tid til å tenke og det bygger opp spenninga.

46
sigar

hva skjer norge!

47
Love is in the air

Gunnhild har så mye kjærlighet til Sara inni seg?? Men klarer ikke å formidle det helt. I klippet hvor hun og Sara møtes igjen på hybelhuset, så bare «Det var ikke jeg som sa det til Torstein!» Åååå...? Tenk om hun heller hadde vist Sara disse tegningene.

48

Ja, denne mobilsnutten sier så mye om Gunnhild og hvor glad hun er i Sara. Nesten litt synd den ikke kom med i selve episoden.

49
Alie

Leste en bra kommentar om Luna, lenger ned i kommentarfeltet her... med ønske/idé om egen episode sett gjennom Lunas øyne, og i stedet for notater kunne det vært spillelister. Kreativt. Åh, tenk, det kunne blitt så bra ?!