Sara Årdal Aktiv nå

22:03

Gunnhild:
Eg skjønna om du ikkje vil snakke og eg skal ikkje melde meir om du trenge litt tid. Eg ville berre forklare kva som har skjedd her. For det første. Eg fortalte Luna om aborten, berre fordi ho ikkje forstod kva som hadde foregått mellom deg og Torstein og ho fortsatte å prate om korleis Torstein er ein ok fyr og at det er kjipt av deg å ikkje snakke med han ordentlig. Eg prøvde å forklare at det kanskje var meir komplisert, men ho skjønte det ikkje så eg sa det. Eg prøvde berre å vere grei mot deg, men skjønner no at det er heilt idiotisk og at eg aldri skulle ha sagt det. Luna sa det til Torstein fordi han kom bort til ho og sa sånn “veit ikkje kva eg skal gjere med alt som skjedde i haust” så ho trudde at du hadde sagt det til han. Så ho sa “korleis var det for deg å vite det?” og han svarte “var jo litt kjipt”. Han trudde ho meinte at du hadde ignorert han, og at han hadde “funnet ut” at du ikkje var interessert. Så det var verkeleg ei misforståelse. Torstein kjem ikkje til å seie det til nokon, og ikkje Luna eller eg heller. Eg veit at dette er sikkert jævelig for deg, og du har rett til å vere sint på meg, men vit at det var ingen her som ville såre deg. Alle berre vil at du skal ha det bra.
Sara:
Sara:
Eg gidde ikkje tenke meir pao da.

Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

49 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1
Lava

mitt hjärta

2
Unnskyld

På tide å si unnskyld Gunnhild!

3
Ska vi ikk være go'e venner igen?

Den sætning der mangler. Og undskyld.

4
Snorkfrøken

Savner fortsatt en genuin unnskyldning fra Gunnhild. Hun har mast om når Sara kommer hjem for at de skal snakke, men nå kommer hun bare med masse forklaringer. Her innrømmer hun i det minste at det å si det til Luna var dumt, men hun ber ikke om unnskyldning for det. Ugh blir ordentlig oppgitt over henne nå (pls ikke angrip meg)

5
Poirot

Dette er vel kanskje Gå måte å si unnskyld på. For mange ord...

6
Hun sier jo unnskyld!

Hun sier at hun ikke skulle ha gjort det og at hun skjønner hvorfor

7
Ingen angreb her

Er derimod helt enig. Elsker Gunnhild og så sent som i går roste jeg hende og den måde hun har tacklet det hele på. Men nu går det lidt ned ad bakke igen for hvor bliver undskyldningen egentlig af? Kan mærke, at jeg lidt begynder at miste tålmodigheden.

8

enig

9
Caroline

Og Sara stenger alle andre ute.. hun som hadde begynt å åpne seg, og som virkelig trengte å ha noen å gå til. Åh ?

Håper ikke Gunnhild gir opp å prøve, at det faktisk blir sånn at hun ikke føler det er verdt det fordi Luna sier det. For det er det.

10
Poirot

Uff Gunnhild... Kom igjen nå. Hvem som har fortalt hva til hvem og hvorfor er kanskje litt interessant, men det er du som har brudd tilliten til Sara og et er det du må legge deg flatt for.
Jeg håper alle nå kan legge vekk alle konspirasjonsteorier nå. Det er som Gunnhild skriver: "men vit at det var ingen her som ville såre deg. Alle berre vil at du skal ha det bra."
Og det gjelder for alle her: Alle kan være klønete, sier feil ting og fucke opp, men i bunn og grunn vil alle her hverandre vel. Man ser jo i dete klipet hvor mye de elser hverandre alle sammen? Og de lærer hele veien. Sånn er det i vennskaper! Det er det serien vil vise oss og hvor viktig dette er for Gunnhild som blir mer og mer trygg på seg selv.

11
Åh Sara

For god til denne verden. Hun fortjener virkelig ikke dette. ?

12
Ah, bum bum.

Hun var ikke så sød i starten af første sæson.
Derfor kan det godt være synd nu, men "for god til denne verden" er nok at overdrive det lidt.

13
Din mening

Ok? Du har din mening og jeg har min? Jeg har altid elsket Sara, lige fra begyndelsen. Og jeg synes faktisk hun har været en usædvanlig god veninde for Gunnhlid nærmest fra start med kun enkelte mindre undtagelser. Så for mig er hun for god til den verden hun pt. befinder sig i. Der er så mange mennesker som ikke behandler hende ordenligt hvilket hun ikke fortjener.

14

Som da ho slo til Gunnhild som var i krise, for å få kline med Torstein i fred?

15
Jada

Ho visste ikkje at G var i nåki krise da. Og G forstyrra klininga ?

16
Kom igen Gunnhild

Fint at hun forklarer hvad der er sket. Men nu kommer næste skridt: En helhjertet undskyldning hvor hun fortæller Sara hvor meget hun betyder for hende og hvor meget hun ikke vil miste hende og jeres venskab på grund af det hun har gjort. Mener faktisk at Gunnhild må vise, at hun fortsat fortjener Saras tiltro og venskab. I et venskab skal der være plads til fejl og plads til at tilgive. Men dette var en fejl af den meget alvorlige slags, så den kræver en tilsvarende undskyldning som Gunnhild STADIG ikke har formået at komme med. Vi har set før hvor stærkt et venskab disse to faktisk har, så jeg tror virkelig godt, at det kan overleve dette. Men det kræver stadig en del fra Gunnhilds side. Hvis jeg prøver at sætte mig i Saras sted tror jeg faktisk ikke, at jeg på nuværende tidspunkt ville være i stand til at tilgive.

17
Jaja

Syns dette var en fin og oppklarende melding. Enig i at det mangler en unnskyldning i alle disse meldingene hun har sendt, MEN den kommer nok når de er på eid. Og spegelen blir lest

18

Skal Sara dit?

19

Tror ikke Sara blir å dra dit? Hun vet sikkert ikke om det engang

20

Fin oppklaring men hun mangler en unnskyldning? Svelg stoltheten Gunnhild, å innse at man har driti seg ut og å kunne legge seg flat er en fin egenskap.

21
Caroline

Håper Gunnhild tar «spegelen» istedet for slamdiktet i helga, og dedikerer hele greia til Sara! Tenk dét?

22
SAS PLUS SAS PUSSY

Vil ha Sara som main en liten periode til!!

23

Karpe ?

24
Hastings

Hva har egentlig Luna med å få vite hva som egentlig har foregått mellom Sara og Torstein? Det er så typisk unødvendig sladring. Hvis verken Torstein eller Sara snakker med Luna om det, så tyder det på at de ikke mener Luna har noe med å vite det. Hvorfor vil Luna prøve å forstå hva som skjedde via Gunnhild? Hvis det ikke stemmer da, at Torstein og Luna var kjærester før, og Sara kom i mellom dem? Det kan forklare hvorfor Luna prøver å få ut av Gunnhild hva som er greia. Men hva skal hun oppnå med skadderet? Såre Sara? Slippe å ha Sara tett på seg som kjærestens bestevenninne?

25

Jeg tenker det er mere det at det er vanskelig å skjule ting fra kjæresten sin. Pluss at Gunnhild så ut til å bli provosert av at Luna trodde noe ille om Sara.
Tenker ikke det er "unødvendig sladring".

26
Venninne

Så hvis jeg ha ei venninne som har, eller kommer til å få, en kjæreste, bør jeg ikke fortelle henne hemmeligheter? For da må jeg regne med at det blir vanskelig for henne å skjule det for kjæresten, og tåle at hun forteller videre mine innerste tanker?

27

Den må ha vært hardt for Gunnhild også med alt som skjedde rundt aborten. Hun trenger kanskje å snakke med andre om det. Selvfølgelig ble alt dette galt men husk at også Gunnhild ofra noe for å være der for Sara da dette skjedde. Tenker på det som å være pårørende. De pårørende trenger også støtte

28
Javeel

Hmm
Tror at hvis det hadde vært jeg som var sara ville jeg hatt en unnskyldning først, også fortellingen om alt og hvem og hvordan om jeg ønsket det etter på..

29
Sandra N.

Meeeeeeen Gunnhild har glemt en ting.

Billie. Hun vet.

30

Billie vidste vist bare, at Luna havde sagt noget til Torstein om Sara som hun ikke burde. Men ikke hvad det var. Heldigvis!

31
Cecilia

Sig nu bare UNDSKYLD og indrøm at du lavede en fejl, kære Gunnhild, fremfor at bortforklare det hele tiden! Ej men får det helt skidt af den her samtale altså..

32
Mie, FohN

Ivar sover.❤️? Klokka er halv fire.

33
Digger Gunnhild!

Meldingen fra Gunnhild var kjempefin!! I det hele tatt synes jeg hun har gjort det man kan gjøre.... vise at hun bryr seg og er bekymret, men hos Sara er rullegardinen helt nede. Misforståelser kan oppstå!! Både Gunnhild, Torstein og Luna vil Sara det aller beste. Det er stor forskjell på ondsinnet sladder som My little Horney og det å dele noe informasjon til gode venner i beste hensikt. Nå er det Saras tur til å åpne opp bittelitt.

34
Enig

Jeg ser på dette som en unnskyldning selvom hun ikke sier akkurat ordet unnskyld. Litt overrasket over hvor opptatt folk er av at man må si akkurat det ordet

35
Ja jeg synes også Gunhild har trådt i fin karakter her

men altså jeg synes nu også at Gunhild skal undskylde rigtig stort at hun ikke snakkede med Sara om det først.

36
Ja jeg synes også Gunhild har trådt i fin karakter her

Hun holder fast i sit perspektiv og det er et meget fornuftige og ikke dømmende perspektiv. Gunhild har jo helt ret - fra sit egen perspektiv. Ingen vil Sara noget dårligt her. Ingen kommer til at fordømme - bare holde mere af måske egenligt når de forstår hvad hun har været igennem.

Det er Sara selv der dømmer Sara (og Saras mor). Og det kan man jo sagtens genkende. Hellere helt fortrænge end at risikere nogen fordømmer noget meget sårbart.

37

Hvordan kan du synes det er ok å ikke unnskylde seg for et så stort tillitsbrudd?

38
Elsk

Ka skal vi gjøre når sesong 2 er over?❤❤❤❤

39
Vil vite

hvor Sara har vært. Nytt Sara-perspektiv?

40
Sara

Nå har hun ingen hun stoler på....

41
eller måske forstår Sara at det kan være en bra ide at snakke om sine problemer?

At ingen dømmer hende/Sara med bare vil hjælpe og holder af hende præcist som hun er.
I Gunhilds perspektiv var det jo for at hjælpe Sara med at få andre til at forstår hvor fin en person hun egentligt er. Hvor svært hun havde haft det.

Jeg håber Gunhild så også forstår, at hun kan holde det gule digt fordi hun nu også forstår at alle jo holder af hende præcist som hun er - mit angst, awkwardness und alles.

42

Ivar må våkne! Han kommer til å få problemer med skolen hvis han forsover seg hele tiden☹️

43
ARtH

Håper for Sara sin skyld at hun får en unnskyldning og klarer å tilgi Gunnhild ?
Men enkelte ting er bare for store til at vennskapet skal kunne fortsette som før. Dette synes jeg er en av dem. For hva skal man med en så upålitelig venn som Gunnhild? Som ikke en gang skjønner at hun må unnskylde seg?
Nei, Sara - skaff deg venner som støtter deg og ikke ditcher deg og forteller hemmelighetene dine ❤️❤️❤️

44

Det syns jeg også er et problem. For alle kan gjøre feil og drite seg ut uten at det er vondt ment, men spørsmålet er jo om Sara faktisk klarer å stole på noen som har tråkka over en sånn grense ved å fortelle om Saras abort til noen. At det var gjort i beste mening er faktisk ikke noen hjelp når det gjelder å stole på Gunnhild i fremtiden - nesten tvert imot. 🙁

45
Torstein-fan

Eg tykkjer synd i Torstein. Sjå på ansiktet hans i siste klipp, når Ivar seier at "..eg og Sara har ... du veit..". Du kan sjå på han at han blir overraska og får vondt inni seg når det går opp for han at Sara og Ivar har hatt sex.

46
Ja thorstein er forelsket

Og såret

47
Med den familiebakgrunn

Sara har, så er det nok vanskelig å åpne seg og hun har klart det til Gunnhild litt. Så sier Gunnhild ting til Luna. Ærlig talt: en abort gjort av ens beste venninne - det forsnakker man seg bare ikke om! Alle kan gjøre feil, men altså; ikke en sånn heavy feil.

Gunnhild må si unnskyld og være tilgjengelig for Sara til Sara er klar for det. Luna har for mye makt over Gunnhild. Det er ikke sunt å være i et sånt forhold.

Og hvem har stjålet diktet til Gunnhild? Er det greit at noen bare tar det? Skal det passere? Det er et stort tillitsbrudd det også.

48
Sara

Men selv om Sara er tilbake så vil jeg vite hva hun har drevet med. Få oppklart om ho var i Sogndal eller med Lasse eller hva hun drev med..

49
Selma

Sara sier heller for lite enn for mye i denne saken, og det tror jeg hun gjør rett i. Slik kan man unngå at sårende ting blir sagt i en overopphetet stemning. Gunnhild skravler for mye, uten å si det mest nødvendige.