Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

129 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1
Gunnhild og Luna

Som KÆMPE Lunnhild fan må selv jeg indrømme, at jeg begynder at blive lidt utilpas ved deres forhold. Don't get me wrong. Jeg elsker dem stadig, men synes fortsat der er en meget ulige og forkert magtfordeling imellem dem. Tror dog fortsat sagtens at det kan blive bedre. De er stadig i et meget tidligt stadie og Gunnhild har allerede vist tegn på, at hun godt kan finde ud af sætte grænser.

2

Jeg blir så SINNSYKT irritert på luna. Hun vrir og vender på ting så hun får det som hun vil gang på gang. Hun er jo kjempe manipulerende! Da hun løy om at hun ikke hadde sagt det til Torstein så hun på Gunnhild rett i øynene. Å hun løy hun bokstavlig talt rett i trynet og ødela vennskapet til Gunnhild med Sara. Og det tilgis med engang og de begynner å kline? Ved at luna klarer å snu seg unna. Gunnhild er rett og slett blind av kjærligheten

3
Ingenting..

..er som eit vaginatelt for å få folk til å slutte og sloss!

4
Peter..

..hacka jo og instaen til Torstein på valentines.

5
Mulig du har rett!

Det kan ha vært Peter..!

6

Det er mange fine ting i dette klippet.
Hvordan G vinker når hun ser Sara gjennom vinduet. Den blandingen av gjensynsglede og usikkerhet. Det er så Gunnhild.
Og Saras skarphet/sarkasme i hennes første tale til Gunnhild. Hun sier så tydelig hva det er som har såret henne mest. Vaginateltet. Ivar som sier: du som har gjort det? Nå det er morsomt! Og G som sier: bare vær glad for at du ikke skjønner noe av dette. Osv.

7

Er det jul????

8

Alltså jag känner igen mig SÅ mycket i Gunhild!! När jag råkade såra en kompis en gång utan att jag förstod att det skulle bli så smärtsamt och jobbigt så blev jag helt snurrig i huvudet, bara tänkte och tänkte, kunde liksom inte samla mina tankar för det finns ingenting värre än att såra en vän. Vänner är det viktigaste och det finaste. Och i all röran glömmer man säga det där ända ordet: förlåt. Det är så extremt enkelt egentligen och man har tänkt det tusen gånger i huvudet, men tror att vännen behöver massa andra förklaringar/ursäkter på andra sätt. Men det min kompis egentligen ville ha och det jag tror Sara också bara väntar på är ett enkelt: Förlåt.

9

Jeg har sett på klippet mange ganger for å skjønne dialogene, og må høre hva dere mener. Når Gunnhild ser at Ivar og Torstein slåss, spør hun Luna direkte: "Har du sagt det til han?". Hva tror dere dette handler om? Gunnhild vet jo allerede at Luna har fortalt det med aborten. Men er hun redd for at Luna har fortalt noe mer? For eksempel at Ivar og Sara har ligget sammen..? I tilfelle er det flere ting Gunnhild må be om unnskyldning for her..

10
Den som ler sist..!

Haha..! Eg tenker tilbake på sesong 1, då Torstein og kameratane lo av Gunnhild i gymsalen (my-little-pony-greia). Trur ikkje det er så morsomt for han no, når det er han som er gjenstand for latter. Han har godt av å kjenne på det!

11

Korleis har Torstein fått greie på at Ivar likte Sara? Han seier "Du har alltid vore sjalu".

12
Søte Peter

Litt barnsleg er det jo, å tøyse med Torstein på denne måten, men han er veldig søt når han smiler - rett før han finn ut at han må rømme.

13
Frk. Detektiv

Torstein prøver å være detektiv for å finne ut hvem som tuller med han. Først tror han det er Sara og blir sint på henne (mel-episoden). Så tenker han at; det er nok Sara, men hun prøver å fortelle meg noe, men så er det ikke det. Så skjønner han at Ivar har vært forelska i Sara og sikkert er sjalu, og tror dermed at det er Ivar som er "skurken" - men så er det også feil. Ikke så god detektiv, Torstein.

14
Sangen?:)

Hei, vet noen navnet på sangen som spiller på slutten av klippet? Min norsk er ikke så bra, men jeg tror jeg fikk "hvem var jeg for (før?) deg i går". Jeg googled det, men kunne ikke finne noe. Takkkk! 🙂

15

Therese hinterband - hvem var jeg for deg i går

16

..kven spring fortast av Peter og Torstein?

17

Får vi ikke at vide hvor hun har været og hvem hun har været sammen med i al den tid?

18
"Var det legen kanskje?" 😂

Åh Sara...