Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

149 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1
Gunnhild og Luna

Som KÆMPE Lunnhild fan må selv jeg indrømme, at jeg begynder at blive lidt utilpas ved deres forhold. Don't get me wrong. Jeg elsker dem stadig, men synes fortsat der er en meget ulige og forkert magtfordeling imellem dem. Tror dog fortsat sagtens at det kan blive bedre. De er stadig i et meget tidligt stadie og Gunnhild har allerede vist tegn på, at hun godt kan finde ud af sætte grænser.

2
.,,,

Jeg blir så SINNSYKT irritert på luna. Hun vrir og vender på ting så hun får det som hun vil gang på gang. Hun er jo kjempe manipulerende! Da hun løy om at hun ikke hadde sagt det til Torstein så hun på Gunnhild rett i øynene. Å hun løy hun bokstavlig talt rett i trynet og ødela vennskapet til Gunnhild med Sara. Og det tilgis med engang og de begynner å kline? Ved at luna klarer å snu seg unna. Gunnhild er rett og slett blind av kjærligheten

3
Ingenting..

..er som eit vaginatelt for å få folk til å slutte og sloss!

4
Peter..

..hacka jo og instaen til Torstein på valentines.

5
Mulig du har rett!

Det kan ha vært Peter..!

6
Poirot

Det er mange fine ting i dette klippet.
Hvordan G vinker når hun ser Sara gjennom vinduet. Den blandingen av gjensynsglede og usikkerhet. Det er så Gunnhild.
Og Saras skarphet/sarkasme i hennes første tale til Gunnhild. Hun sier så tydelig hva det er som har såret henne mest. Vaginateltet. Ivar som sier: du som har gjort det? Nå det er morsomt! Og G som sier: bare vær glad for at du ikke skjønner noe av dette. Osv.

7

Er det jul????

8

Alltså jag känner igen mig SÅ mycket i Gunhild!! När jag råkade såra en kompis en gång utan att jag förstod att det skulle bli så smärtsamt och jobbigt så blev jag helt snurrig i huvudet, bara tänkte och tänkte, kunde liksom inte samla mina tankar för det finns ingenting värre än att såra en vän. Vänner är det viktigaste och det finaste. Och i all röran glömmer man säga det där ända ordet: förlåt. Det är så extremt enkelt egentligen och man har tänkt det tusen gånger i huvudet, men tror att vännen behöver massa andra förklaringar/ursäkter på andra sätt. Men det min kompis egentligen ville ha och det jag tror Sara också bara väntar på är ett enkelt: Förlåt.

9
Selma

Jeg har sett på klippet mange ganger for å skjønne dialogene, og må høre hva dere mener. Når Gunnhild ser at Ivar og Torstein slåss, spør hun Luna direkte: "Har du sagt det til han?". Hva tror dere dette handler om? Gunnhild vet jo allerede at Luna har fortalt det med aborten. Men er hun redd for at Luna har fortalt noe mer? For eksempel at Ivar og Sara har ligget sammen..? I tilfelle er det flere ting Gunnhild må be om unnskyldning for her..

10
Den som ler sist..!

Haha..! Eg tenker tilbake på sesong 1, då Torstein og kameratane lo av Gunnhild i gymsalen (my-little-pony-greia). Trur ikkje det er så morsomt for han no, når det er han som er gjenstand for latter. Han har godt av å kjenne på det!

11
Sjalu

Korleis har Torstein fått greie på at Ivar likte Sara? Han seier "Du har alltid vore sjalu".

12
Søte Peter

Litt barnsleg er det jo, å tøyse med Torstein på denne måten, men han er veldig søt når han smiler - rett før han finn ut at han må rømme.

13
Frk. Detektiv

Torstein prøver å være detektiv for å finne ut hvem som tuller med han. Først tror han det er Sara og blir sint på henne (mel-episoden). Så tenker han at; det er nok Sara, men hun prøver å fortelle meg noe, men så er det ikke det. Så skjønner han at Ivar har vært forelska i Sara og sikkert er sjalu, og tror dermed at det er Ivar som er "skurken" - men så er det også feil. Ikke så god detektiv, Torstein.

14
Sangen?:)

Hei, vet noen navnet på sangen som spiller på slutten av klippet? Min norsk er ikke så bra, men jeg tror jeg fikk "hvem var jeg for (før?) deg i går". Jeg googled det, men kunne ikke finne noe. Takkkk! 🙂

15

Therese hinterband - hvem var jeg for deg i går

16
Men..

..kven spring fortast av Peter og Torstein?

17
SARA

Får vi ikke at vide hvor hun har været og hvem hun har været sammen med i al den tid?

18
"Var det legen kanskje?" ?

Åh Sara...

19
Eitt anagram-basert Riwåtsjdikt frå Mie

V-a-g-i-n-a-t-e-l-t

Galant vite
Avtale ting

Glatt naive
Angav leitt

Tvinga tale
Velta tinga

Alt inga veit
Ga natteliv

Alt eigna TV

20
Susanne

Imponerende!??

21
Alie

Må nesten sitere Ivar her:
"Det er morsomt!"

22
Susanne

Jeg har aldri vært SÅ presis før i forhold klokkeslettet på rivåtsjen! Helt tilfeldig. Vanligvis er jeg for treg eller for tidlig. Jeg liker dette klippet kjempegodt, og det er fordi hele gjengen på hybelhuset er med. Bare Alex mangler. Er så glad i dem alle sammen!

23

Gratulerer med god timing!
Og enig, er så gøy å se (nesten)alle samla!

24
Rivåtsj-fan

Ja, enig.
Men håper ikke Alex sitter alene nede i kjelleren og depper ?.
En ting jeg syns er såpass rart at det blir litt morsomt, er når Peter løper ut av rommet med Torstein i hælene, så forventer jeg å høre noe fra dem uti gangen der , litt roping eller slåssing, men det blir helt stilt med en gang de er ute av rommet ?lurer på hva de gjør som er så stille.. . ?

25
Alie

V ennskap:
A vsløre noe som for
G uds skyld ikke skulle sies videre.
I kke skjule sjalusien
N år dere liker samme dama.
A v og til
T rå litt feil,
E ller pranke noen blond. og
L ikevel
T ilgi hverandre.

26
Susanne

??????

27

"Å pranke noen blond! "
Klinger så bra.
Jammen kke så ofte man får man bruk for det uttrykket ,litt synd igrunnen ?

28
Ingrid

- I dette klippet er Luna redd for å miste Gunnhild til Sara. I et tidligere klipp var det Sara som var redd for å miste Gunhild til Luna.

- Luna er skremmende sjarmerende i dette klippet som klarer å vri seg unna en kjip situasjon. Dette er definitivt noe de burde pratet mer om.

- Likevel fint å se hvor mye Luna bryr seg om Gunnhild. Man kan se frykten i øynene hennes hvor redd hun er for å miste Gunhild.

29

Ja, alt det du bekriver,ser man så godt i Luna her. Utrolig bra spilt, hun skifter fra et uttrykk til det neste så overbevisende og naturlig.???

30
Vinkel

Alex møtte tilfeldig Sara i gangen då ho kom.
"Hei, Sara! Du har vore heime i Sogndal ein tur?"
"Ja, vart itt lenger enn eg tenkte, Vart dårleg".
Alex smilte. "Såg bilde på instaen din. Og storyen. He-he.."
"Ja, fy faen...Og no blir det pes pga fråver. Og dramalæraren vår har sendt melding om at ho syns vi skal ta ein prat. Herregud, det er så mykje styr, du vil ikkje tru det, Alex.." Sara hadde masse på hjertet. Ho prata med Alex medan ho gjekk inn på rommet sitt, slengte frå seg bagasjen sin og skifta raskt til kosedressen.
Alex sette seg i stova. Sara kom svinsande inn etter han.
"I dag har eg bestilt billettar"
"Å? Kest då? Konsert du skal på? Er Gunnhild heime, forresten?"
"Nei, har ikkje sett henne"
"Like greit..."
"Kva er det? Har de krangla?"
Sara svarte ikkje, men såg ein anna veg og beit seg i leppa.
"Nei, atlså, eg tenkte tida var inne". Alex prøvde igjen.
Null respons frå Sara, ho tenkte visst på noko. Ho hadde rulla seg ned i sofaen.
"Ingenting varer vel evig?" Han kremta litt og blikket flakka. Sara la ikkje merke til det.
Men så endeleg såg ho på han.
"Du, eg har tenkt på ein ting, Alex. Korleis kan ein vite det heilt sikkert; at ein person er ekte, liksom?"
Alex holdt pusten litt. Kjente at det stakk i han. Kva meinte ho med det?

31
Stakkars Alex..

Han taler i gåter og går rundt grøten.. ikke rart han brukte flere uker på å fortelle at han skulle flytte uten at noen av de andre skjønte det?

32
Susanne

Nei, de skjønner det ikke helt før de står på flyplassen og alle får dårlig samvittighet og bare tenker at «Han prøvde å fortelle det sånn tusen ganger, men jeg var for opphengt i mine egne greier». Heldigvis er ikke alt for sent.

Lurer forresten på om koronaviruset fører fører til mennesker prøver å se hverandre og få sagt viktige ting til hverandre mer enn før. Håper det, og at det ikke bare er de stygge, grådige sidene våre som kommer frem...

33
Ingrid @Susanne

Tror nok folk blir mer oppmerksomme på hverandre i tiden framover og for mange vil dette sette dype spor. Dessverre tror jeg også at når tilstanden normaliseres går mange tilbake til slik det var før.

34

Alie, jeg elsker at du faktisk har blokkert siden din med streikebildet fra fredagen for ett år siden! Du speiler nok et fantastisk trekk fra Lovlegs interaktive nettside!
Men etter å ha dvelet over ordet vaginatelt i nesten 40 min for å lage et dikt kun av de samme bokstavene på repeat,var gevinsten at jeg faktisk husket hva gårsdagens klipp het ,og kunne snike meg hit igjen uten dine ellers så livsnødvendige linker?

Nå er halve Norge satt på vent og i karantene pga coronaviruset. Så en tilfeldig,men passende dag å ha unntakstilstand i Nøtteskapet også!

Det er bra at det blir satt inn skikkelig med tiltak for å begrense smitten fremover. Ser ut som om folk tar dette på alvor nå.

Skummelt å tenke på hvordan sykdommen kan ramme de mest sårbare av oss.
Fint å se at folk bryr seg og tilpasser seg
Hadde vært kjekt å se den samme dugnadsånden for klimakrisen og flykningkrisen.
Teit å hamstre dopapir og å stjele antibac når det egentlig er nok til alle bare vi deler.
Trist at sånn er det jo med penger,mat og ressurser ellers i verden også. Nok til alle, altså,sånn egentlig,bare de som har mest gadd å dele.

Glad riwåtsjen er smittefri.❤️

35
Ingrid @Mie og @Alie

Enig med Mie, veldig kult at nettsiden var blokkert tidligere i dag. En fin detalje.

En slik krisesituasjon som vi har nå får fram det beste og verste med nordmenn. Det er både fint og vondt å se.

Til alle i kommentarfeltet og de som godkjenner kommentarene: Ta vare på dere selv og de rundt dere!

36
Alie

Yes, måtte også innom gå bakvegen her nå 🙂 Håper de som gjør den fantastiske oppdateringsjobben for kommentarfeltet holder seg smittefri, og evt. kan gjøre det fra sitt hjemmekontor 😀

(Jeg var innom siste klipp på Blank-sidene og la en kommentar der for ca. en uke siden, sånn bare for å se... og den er ikke oppdatert ennå.... evt. har de stengt den... så føler med utrolig priveligert her i Lovleg-kommentar-feltet !!!)

Du får lage en delingsmodell for verden, er det noen som vil lykkes med det så må det være deg, Mie 🙂 🙂

37

Ja,fyfasan og takk,så heldige vi er som fortsatt har dette kommentarfeltet ❤️
Håper godkjennere, og alle dere andre holder dere smittefrie også!

Haha,takk for tilliten,Alie. Det er så lett å være idealistisk delingsmodell-rebell i kjellerleiligheten min ?

38
Alie

Hahaha ? You go girl! ?‍♀️?❤