it’s a trapp Messenger

20:00

Alex:
Alex:
Ingen som har delt denna enda?
Luna:
Er den ferdig? Du har jo ikkje sagt det. Skal sjå.
Alex:
ja vi snakka jo om å ha den klar til konserten. ingen som har fått det med seg?
Luna:
Ok men sånn eg kan ikkje bli fornærma for at ingen har kommentert kor kul tannbørsten min er om eg ikkje har vist den til folk.
Alex:
tannbørsten din er ganske basic.
Luna:
Den ser bra ut!
Ivar:
Tannbørsten din er the shit ?
Luna:
Mente videoen.
Gunnhild:
WOW!
Gunnhild:
???
Luna:
Skjedde med larvene og det?
Alex:
føltes klisjé
Ivar:
Sånn berre for å ha sagt det: eg har faktisk sett den ?
Sara:
Lykke te i måro dao ??

Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

49 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1
målmann

Endeleg gav introen til S2 meining!

2
Vero

Hybelgjengen <3

3

Så fint alt er nå?❤️

4
Mie, First of her Name

"Tannbørsten din er the shit?"
? sitat Ivar ❤️

Så kult at de har laget musikkvideo! Som også ble trailer!

Og elsker at hjertet blir en flue når man trykker på det ?

Og at de streiket for klimaet i dag ❤️?

Generelt mye elsk her!

5
Poirot

Museknappen har blitt en kjøttflue. Spekuler i vei!

6
Nomin

Det har den vært hele sesong 2 🙂

7
Poirot

*like-knappen*

8
Godt at Sara er på talefod med flokken. Mangler bare Gunnhild.

...Mangler bare Unnskyld Gunnhild

9

Håber ikke konflikten med Sara er overstået med dette. Må ha undskyldning fra Gunnhild og også en bedre undskyldning fra Luna end den hun har givet. :/ #SaraDeservesBetter

10

Veldig mye nærfilming av Luna i denne videoen. Er Alex litt fascinert av Luna mon tro..?

11
Jeg må sige

At jeg har svært ved at koncentrere mig om noget som helst andet end Sara.. hun er blevet svigtet af sin bedste veninde som er en af de vigtigste personer i hendes liv.. Og hun har stadig ikke fået en ordentlig undskyldning. Jeg kan ingen gang fokusere på Gunnhild og Luna og være glad for dem.

12
Lisa

Tenkjer at Gunnhild kjem til å trenge Sara i morgon under konserten. Angsten til Gunnhild kjem snikande og Luna har nok med seg sjølve.

13
Seriøst?

Sovner...kjedeligzzzz

14
Poirot

Nå at mye begynner å bli løst og forhåpentligvis G+S og snart finner tilbake til hverandre trenger vi en ny storyline for de siste 3-4 episoder. Forslag?

15
Har tenkt litt på

... om Peter fikk Sara med på noe kristne greier hvor hun fikk god omsorg (altså ikke noe helt konservativt, men noe fint). Syns ofte kristne ting blir fremstilt så svart hvitt og at mye dreier seg om å rivløse seg fra kristne miljø for å fri tankene sine. Kunne vært fint om det gikk litt mot strømmen. Dvs.Sara trenger ikke å bli superfrelst, men bare få litt sjelefred ?.
Men det blir vel litt for sært ?

16

Det blir for sært

17
Eg synst no ikkje

at det er noke særare enn til dømes tankar om at Luna er polyamorøs slik nokre ha nevnt tidligare.

18
Caroline

Han kunne tatt henne med på KRIK! Jeg er personlig kristen, og tror at det finnes en kjærlig Gud som har skapt mennesket i sitt bilde. Jeg tror at man er elsket for nettopp den man er, og at man er skapt unik og verdifull. At man ikke trenger å være noen andre enn seg selv. Les Joh 3, 16 for den interesserte?

Krik er et veldig bra opplegg. Det å komme som man er og bli tatt imot i et felleskap der andre ønsker deg vel er viktig. Sara kunne trengt det, å forstå at hun er mer enn bra nok som hun er ?

19
Det hadde vore fint!

Stemmer for sjelefred for Sara, med Peter som god kamerat! Syns ikkje det er sært i det heile tatt. Det er mange som finn ro, eigenverd og meining med livet i kristendommen. Kanskje dei som har hatt dei største utfordringane i livet er dei som set aller mest pris på det.

20
Det må bli sesong 3!

Luna eller Sara for sesong 3!

21
Eller...

Alex eller Ivar (eller båda)!

22
Sesong 3

Hadde vært kjekt å bli kjent med Alex. Han er en interessant person?

23
Sara må bli med til Eid!!

Hvem sørger for det???

24

Sara eller Alex har Gunhilds digt på det gule papir med til koncerten, og Gunhild kommer til at læse det op 🙂

25
Kjærestepar

Eg vil at Torstein og Sara blir sammen, for eg trur dei er glad i kvarandre på ekte.

26
Ja enig fint kjærestepar

Torstein og Sara er fint kjærestepar. Håpar Sara har fått tenkt og sett at Torstein virkelig bryr seg om ho når det gjeld som mest også.

27
Gutt19

Torstein har mista både kameraten sin og jenta si.

28

Trur det er for seint for han og Sara. Og han vil sikkert ikkje kome over at Ivar har hatt sex med Sara.

29
Kult

Likar både musikken og filmen. Håpar det blir ein kul konsert og at Gunnhild gjer suksess med diktet, enten det blir det grøne eller gule arket!

30
Hjerte hjerte

Og Gunnhild elska filmen. Sender store hjerteblikk. Ho syns at Luna er vakker og fantastisk.

31
Karius

Kan vi please få et bilde av tannbørsten til Luna?

32
Tannbørste

Er er tannbørste i videoen faktisk. Så den om igjen nå. Rundt 1:48 i brigden på sangen.

33
Lykke

Ååhh... gode Sara! Hun melder seg på samtalen og ønsker dem lykke til! Hun hadde behov for å trekke seg tilbake til Sogndal noen dager, men er tilbake og vil være med i gjengen.

34

Eg går ut frå at songen "Et meg" har eit miljøperspektiv og at det handlar om overforbruk og utnytting av jordas ressursar? Luna og Gunnhild ser ut til å ha eit felles engasjement i miljøkampen, og det er fint. Kjærestepar som har sosiale interesser utanom seg sjølv og forholdet sitt, klarar seg best, det er min erfaring. Slamdiktet til Gunnhild vil passe fint inn i konserten.

35
Ivar

"Sånn berre for å ha sagt det: eg har faktisk sett den". Han er altså ikkje HEILT utafor, sjølv om det er mykje anna han ikkje har forstått av det som har foregått på hybelhuset siste tida;-)

36
Nærbilder

Typisk Alex, han tar bilder så nære og sære at man nesten ikke skjønner hva det er. Kunstner! Men synd han droppa larvene. Hvordan kan larver bli en klisje liksom?

37
Mama Cool

Det er en megaklisjé, annenhver musikkvideo på 90-tallet hadde larvemetaforen inne. Barokken ringte, de vil ha vanitassymbolene sine tilbake!

38
Tidsoptimisten

Konserten er i dag allerede?
Ja, da er det på tide å dele, folkens!
Er det Alex som har vært treig med å få ferdig filmen og prøver å få skylda over på de andre? "Ingen som har fått det med seg?".

39
Til tidsoptimisten

Videoen er lagt ut for tre dager side, så er faktisk de andre som er trege ?

40
Mona

Håper ikke det går så veldig lang tid før vi får vite mer, føler at de siste dagene har vært litt frustrerende - selv om streiken var helt på sin plass. Jeg vil gjerne ser hvordan det går med Sara og Gunnhild og vennskapet deres videre. Og hva med Torstein og Peter? Er de fiender nå, eller fikk de pratet ut om ting de ser forskjellig på? Klarer de å respektere hverandre? Og klarer Ivar å løsrive seg fra dataskjermen og delta i den virkelige verden? Nå som han ikke lenger er forelsket i Sara; og er er ferdig med kjærlighetssorgen, vil det bli lettere å forholde seg til de andre på hybelhuset? Og jeg tenker mye på Alex. Han er en venn og et medmenneske; men føler ikke at de andre ser han. Og det er ikke sikkert han klarer å se hvem han er selv heller. Og kommer Jo tilbake?

41
Ivar er tidlig oppe

På en lørdag!!! Ka skjer??

42
Alex

Det er Alex som har diktet, det har vært så åpenbart. Men jeg har ikke klart å insett det før nå. Husker dere ikke i Slam klippet at når Sara spurte Gunnhild om å ta følge hjem, Alex kom helt stressa å skulle få med seg Sara hjem.

43
Mie, First of her Name

Ja! Hvorfor har jeg ikke tenkt på det før? Han var jo en del av Slam-kurset til og med,og stod på scenen like før Gunnhild.

Mind blown?

44
Emily

Litt ukult av de som lager det å kalle gruppechatten for "it's a trapp", mtp at det brukes som et negativt utrykk for transpersoner som "lurer" menn til å ha sex med dem. Synes ikke det passer karakterene å ikke være bevisst over noe så nedsettende. Kul låt da!

45
Trappa

Jeg tenker at gruppenavnet "its a trapp" er fordi de har en trapp mellom de to boligene som "binder dem" og da passer navnet for alle i hybelhuset? + det med diskusjonen om vasking i trappa da.

46
Admiral Ackbar

Det er en Star Wars referanse!

47

Tror det har vært navnet på gruppechatten siden de diskuterte når deskulle vaske trappa «its a trap(p)». . Trap er jo i utgangspunktet et nøytralt ord som betyr felle, og det er nedsettende å kalle mennesker for feller, men det betyr ikke at ordet alltid beskriver mennesker. Det er en vaske trappa-felle.

48
I'm a trapp

Du tulla sikkert? Det e jo berre morsomt 🙂

49
Rivåtsj-fan

Sorterte kommentarene etter populære...
Og der kom "Mie, First of her Name" fram, gitt... ?.
Artig med tidligere kommentarer.