Luna Oksnes
Luna:
Bra bok?
Gunnhild:
Ja
Luna:
Du ser bra ut i hjørnet der.
Luna:
Sorry at det tar tid. Prøver å gjere oss ferdige snart!
Gunnhild:
Ikkje tenk på det. Men eg trur eg skal gå og kjøpe noko mat no?
Luna:
ja ok ?

Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

9 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1

"Nobody puts baby in a corner!"

2
Diktet

Er det bare jeg som er bekymra for hva som skjedde med arket som ble borte etter Gunnhilds diktframføring?? Har en ekkel følelse på dette. Kanskje det var en i bandet som stjal det, og de kommer til å fremføre det i en sang på konserten i kveld? Håper virkelig på klipp

3
Dikt

Har en følelse på at det kommer på konserten ja og Gunnhild blir borte. Tror Alex tok det. Var ikke Billie eller Luna.

4
Ikkje aleine

Eg sit med same kjensla!

5
:(:(:(:(

Gunnhild </3

6
Anda Lovinda

Fy faen, for eit svik. Om Luna er så redd for å miste Gunnhild får ho byrje å behandle ho med respekt. Eg er framleis sint etter dagens klipp, og det skal MYKJE til før det skal gå over. Eg hadde vore skitsur om eg var Gunnhild.

7
Snorkfrøken

Helt enig ? Fatter ikke at Gunnhild finner seg i det her.

8
Bjørkelyd

Crazytroritid: Aleks framførte før Gunhild på poesikvelden, og var "bak" scena etterpå. Kan han ha tatt med seg det gule arket? Saman med Sara lurar han på kven ho trur han er - han set spørsmålstegn ved seg sjøl og sine handlingar. Sit han på et moralsk val? Kanskje han også tenkar at det er ein hyllest eller ein måte å redde poesi som ellers ikkje hadde fått sjå dagens lys?

9
Pizzahouse

Beste pizzaen på Eid. Kanskje ho møtte på nokon frå folken, og blei med dei på vors på malakoff!