Luna Oksnes
Gunnhild:
Virka som det er ok. Snakka berre om kva ho skulle til uka og sånn. Prøvde å sende sånn blikk og berre “går det bra” og ho berre smilte sånn “kva snakker du om?”
Luna:
Okei. Det høyres jo ok ut. Så du blir med?
Gunnhild:
Ja sjølvsagt. Dei virka som dei har planer i helga og.
Luna:
yay! ?

Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

22 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1
Hmmmf

Stakkars Sara! Jeg tror ikke alt er så greit.

2

Jeg datt liksom litt av når vi byttet perspektiv vekk fra Sara igjen. Ikke for å være negativ, det var bare så fint å bli kjent med Saras verden.

3
tror

sara har droppet gunnhild som bestevenn...

4
Ja. Sara er viktigst nå

Glem et meg..

5
Fluga

Eg datt av her, kven virka som har plana i helga? Sara var så vidt begynt å snakke om at det var vanskeleg med dramaoppgåva og vinterferien var kjip, alt toppar seg og så trur Gunnhild at det går bra? Eg trur ikkje Sara har det bra og ho er skuffa over Gunnhild.

6
Miss

Har Luna tatt ut nesepiercingen?

7

Hon tar säkert ur den på natten ibland.

8

Hu vad arg jag är på gunnhild nu. Verkar som att hon bara vill göra det som är mest bekvämt för henne. Hon borde verkligen visa att hon vill ha kvar sara som vän, och då är ju inte det bästa hon kan göra att åka iväg med luna. Det räcker inte att skicka sms. Om gunnhild inte visar att hon verkligen bryr sig om sara nu kommer dom bara glida ifrån varandra. Hur korkad kan man vara?

9
ARtH

Yes! Akkurat det du skriver. Så frustrerende å følge hvordan dan Gunnhild bare ikke skjønner i det hele tatt..

10
lika svenske ordet korkad

Heilt eining med deg! På dialekt i Nordfjord brukar ein ordet korka når nokon er heilt dum, så kult at de skriv korkad på svensk 🙂

11
Det høyres jo

ikkje ok ut.

12
Caroline

Åh, jeg får så vondt av fineste Sara, ord blir liksom meningsløse

13
Venner man treffer på vei opp

Kan være gode å ha på veg ned. Sara stilte opp for Gunnhild da hun hadde det vanskelig, nå er det Gunnhilds tur. Luna er ikke bra for G.

14
Hmmm

Stilte Sara virkelig opp for Gunnhild, though? Hun klinte med eksen hennes og gjorde det veldig vanskelig for Gunnhild da hun sleit med karakteren sin i gym. Gunnhild derimot, stilte skikkelig opp da Sara gikk gjennom aborten sin. Jeg føler at mye av det folk klandrer Gunnhild for i denne sesongen, er ting som alle (eller i alle fall meg) irriterte seg over ved Sara i sist sesong. Det er greit nok at Gunnhild fortsatt må si unnskyld istedenfor å komme med forklaringer, men er litt lei av at alle portretterer Gunnhild og Luna som "the villains" i sesongen. Dette er 16 og 17 årige unge mennesker med gode og dårlige sider, og det klaffer dessverre ikke alltid i konflikter som dette.

15
Lasse var jo ikke sammen med Gunnhild

da han klinte med Sara. Sikker på at det er sant? Vi så dem ikke kline???

16
ARtH

@Hmmm:
Sara var ikke noen kjempegod venn i forrige sesong. Det var ganske mye ambivalens der, og det er ikke sånn at hun er noe glansbilde.
Synes nok likevel Sara har det moralske overtaket akkurat nå.
Luna har vel ikke være så ille? Hun burde jo ikke sagt det, men hun har ingen lojalitet til Sara eller til ikke å si det videre, og det er jo ikke hennes feil at Gunnhild prioriterer henne. I alle fall synes ikke jeg det.
Men Gunnhild, altså! Hun er så langt over streken nå at det begynner å bli litt mer enn ungdommelig usikkerhet. Jeg håper for Sara sin del at hun kan tilgi Gunnhild uten å få en unnskyldning, for det får hun nok ikke, men jeg skjønner godt at dette blir for stort til å fortsette vennskapet som før. Gunnhild er jo ikke til å stole på, og hun skjønner det ikke selv en gang..

17

Kva hvis plutselig Lasse dukker opp på konserten? Sammen med Sara?

18

Spør Sara om å finne på noe da Gunnhild♥️

19
Poirot

Nei Sara har stengt igjen døren. Døren til følelsene siden som sto litt på gløtt en liten stund. Holder seg trygg på innsiden av maska/sminken. "Kva snakker du om? Alt bra her. Skulle det være noe?" Og hun har stengt igjen før Gunnhild. Sara har bare fått bekreftet en gang til at hun ikke kan stole på noen og hun bare ender opp med å bli skuffet hvis hun letter litt på følelsesmasken sin. Telefonsamtalen med moren viste det og forræderiet til Gunnhild viste det.
Kan Gunnhild gjøre noe for å bryte gjennom muren? Annet enn å gå.litt stille i dørene, visecat hun vil og vente til Sara blir mottakelig for en unnskyldning/tilnærming. Hun må jo prøve, komme med en skikkelig unnskyldning, men Sara sa det nokså tydelig. Hun er ikke interessert. Nei det må nok noe ekstraordinært til før fasaden slår sprekker....

20
Spegelen

Kan diktet om spegelen som Sara likte , vere eit steg Gunnhild kan ta for å starte å bygge oppatt litt tillit viss Sara kjem på konserten ? Det er nok ekstremt vanskeleg for Sara å skape tillitsforhold endå så sårt ho treng det, når skuffelsen blir bekrefta gong på gong.

21

"Døren til følelsene siden som sto litt på gløtt en liten stund. Holder seg trygg på innsiden av maska/sminken. "Kva snakker du om? Alt bra her. Skulle det være noe?"

Jeg tror de negative følelsene er der. Måten hun oppfører seg på er klassisk "straff" for oppførsel man er misfornøyd med. Gaslighting, omtrent. "Hva snakker du om, det er da ikke noe galt 🙂 :)" når det helt åpenbart er det. Det er en dobbeltkommunikasjon: Det er jo åpenbart at noe er galt på den iskalde og bitre måten hun sier det på (som da de først treftes i huset forelden etter Sara var vekk).

Sier ikke at den type reaksjon/oppførsel er unormalt eller merkelig (særlig ikke hos ganske unge folk), men så veldig opbyggelig er det vel ikke for noen.

22

Blir det ikke klipp fra konserten snart??