Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

55 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1
men hallo

omg dette er spennende

2
LUNA ER GOD

Blir forelsket i Luna selv jeg... Luna er faktisk god, det er Gunnhild som er i ferd med å fucke opp dette forholdet.

3

Det vere enten eller? Team G eller Team L? Ein part som fuckar opp og ein part som er god og ubesudla? Nei.

Vi er alle litt besudlete og vasete og drit oss ut, igjen og igjen. Som Billie sa overberande i eit tidlegare klipo, alle har sine feil.

Kjærleiken er stor og vakker og fantastisk

Ingenting er som å vere stormforelska når ein er 16 år

Men kjærleik er meir enn forelskelse (shit er det ein klein song?)

Og her handlar det om å lære å sjå forbi kvarandre sine fuckups og rariteter og lære å elske

4
til må

takk for at du fikk meg dilla på den sangen! haha

5
Av og på

Luna er god når det passar ho. Når dei er aleine. Når Gunnhild er sårbar og lita og treng ho. Når Gunnhild ikkje greier å stå opp for seg sjølv. Når ingen ser det og Luna ikkje treng å vere tøffe-Luna, når ingen er der til å døme ho for å vere mjuk og kjærastejente. Luna har oppført seg dårleg i det siste, men kanskje er ho også usikker inst inne. Usikker på å balansere dei ulike rollene ho har saman med Billie og bandet, og saman med Gunnhild. Kanskje ho til og med ikkje forstår sjølv korfor ho går sånn i forsvar når Gunnhild endeleg tør å vere tydeleg. Mest sannsynleg er ho ikkje klar over at ho er manipulativ og gaslightar Gunnhild heile tida, for ho går i forsvar før ho rekk å fordøye dei tilbakemeldingane ho får. Kanskje har ho ingen gode erfaringar med forhold frå før, kanskje er det ho som har blitt styrt av Billie i eit tidlegare forhold, og overlevd dét gjennom å bli egoistisk og tøff. Eg trur Luna meiner godt, men sånn som det er no har dei ikkje eit sunt forhold, og det er langt frå Gunnhilds skuld aleine.

6
@Av og på

You hit the nail on the head!

7
Panda

Nei! Tatovert seg for cred hos Luna?

8

.....d var nok i fylla

9
Luna er sjukt allright

Luna er sjukt bra. Gunnhild på sitt mest sårbare og hun ser det og forstår. Det rører dypt i sjela å se dette. Her kan alle sammen se, Luna er et godt menneske 🙂

10

Hon är väl inte rakt igenom ond heller. Bara för att hon kan visa empati betyder inte det att hon är bra för gunnhild.

11

Jeg syns det er veldig bra at Luna og Gunnhild får tid til å snakke sammen alene.

Veldig fornøyd med klippene. Er veldig spent på hva som skjer videre!

12
Vero

Hæ? Hvordan fikk Gunnhild plutselig panikkanfall?
Og det er jo tydelig her at Luna er glad i Gunnhild, så jeg skjønner ikke hvorfor hun hele tiden skal gaslighte henne, og se ned på henne? Kan hun ikke være sånn som hun er her bestandig? Det er jo scener som dette som gjør at vi egentlig heier på dem.

13

Fast kan det inte vara det som är grejen, att luna tycker om när gunnhild mår dåligt och behöver henne? Jag tycker bara det är obehagligt. Hon är kontrollerande.

14
LUNA ER GOD

Panikkanfall kan ikke nødvendigvis forklares. Det handler ofte om undertrykte følelser, i dette tilfellet kan det for eksempel være en redsel for at Luna skal forlate henne.

15
Vero

Mulig. Det bare føles som om det mangler noe her. Er jo flere timer siden de pratet uoppklarende, og så har de fremdeles ikke kommet seg av båten og begynt å gå hjemover, men vi tas med rett inn i ett panikkanfall? Noe må jo ha skjedd i mellomtiden?

16
Peace

Fordi samtal går i sirkel kanskje.. Akkurat som ferga.

Når ein har lavt sjølvverd grubler ein for mykje, ein blir ikkje lett overbevist.

Eg synd Luna er utrulig utholdende denne dagen.

Om ho har psykopatiske trekk, eller om ho berre er ein ærleg og rett fram og sikker og usikker person er vanskelig å seie. Psykopater er ekspertar på å skjule ei slik tilbøyelighet, og det vil nok i såfall vise igjen i at VI som ser på blir usikre på Luna - ELLER fullstendig fascinert av ho. Slik det også forhwls seg med verkelege psykopatar.

Eg trur kven som helst hadde blitt utslitt av en sånn ferge dag. Gunhild er vanskelig å hjelpe. Luna kjenner sin eigen verdi. Ho VIL hjelpe fordi ho er glad i G, men slik omfatta de sirkling blir ein utmatta av.

Eg håpar G oppsøker profesjonell hjelp. Psykolog. Det er viktig å kanalisere sårbarheten sin til noken som verkelege kan hjelpe. Ikkje berre til sine 16-17 år gamle venninner.

17
Anda

Sånn som samtalen deira utvikla seg (ikkje i retning av større forståing mellom dei, men i retning gaslighting (sjekk Wikipedia du som spurte kva det er for noko)), har eg ingen problem med å forstå at Gunnhild til slutt blir så dratt mellom sine eigne kjensler og det biletet Luna prøver å presentere, at ho ender med panikk.

18
Luna

Jeg ELSKER Luna. De har begge sine ting de burde bli bedre på, men Luna klarer virkelig å håndtere Gunnhild sine panikkanfall veldig fint. Det ser man både her, men også på klippet 8.mars. Tror dette kommer til å ende fint. Tror også Luna har sine problemer fra fortiden, kanskje ifht oppveksten sin som gjør holdningene for utroskap og «det er din feil» typ bagatelliseres.

19
det er bare igjen 6 min

av episoden

20
To ansikter

Luna er veldig grei når Gunnhild er svak og sårbar og Luna kan være den sterke og trygge i relasjonen. Men Luna er ikke fullt så grei (for å si det mildt) når Gunnhild står opp for seg selv og når det er konflikt. Det at Luna er der på den måten når Gunnhild sliter, betyr nok mye for Gunnhild nå (hun har jo ingen andre), men hvordan vil det gå med det forholdet den dagen Gunnhild ikke lenger er så svak, sårbar og usikker og vil bli behandlet som en likeverdig?

21
Blå

Dette klippet gav veldig blanda følelser. Veldig fint å se Luna ta vare på Gunnhild, men som du seier har ho to ansikter. Det at Luna er så fin med Gunnhild når ho er sårbar gjør det vanskeligare for Gunnhild å komme seg vekk litt, puste sin egen luft og se at alle dei tankane og følelsane ho har, som Luna ikkje anerkjenner, er ekte og lov å ha. Håper Gunnhild kan finne nokre andre å snakke om det ho føler om Luna.

22
Mie, First of her Name

Disse to altså. ?
Så komplekse karakter.
Hver gang de har en konflikt er jeg enig med begge i mye av det de sier,og helt uenig i andre ting de gjør. (Som regel holder jeg 60% med Luna,og 40% med Gunnhild ?) Begges oppførsel er til frustrasjon og forvirring for den andre, ingen av dem er helt kloke på seg selv,og ihvertfall ikke på den andre.
Det er nok det som gjør de så realistiske,og som er grunnen til at man blir så engasjert. Og det er alltid gjenkjennelig på en eller annen måte. Jeg har vært både en Luna og en Gunnhild i diverse forhold og vennskap opp igjennom ten-og tjue åra.

Når hvert klipp kan få meg til å føle og tenke så mye forskjellig,kan jeg ikke bli annet enn imponert. Igjen og igjen. Sjukt bra manus-arbeid, og sjukt gode rolletolkninger.

Og jeg har sagt det før,og jeg sier det igjen: Jeg heier fortsatt på Lunhild,har trua på dem! Når de er fine sammen er de så fine at jeg får tårer i øynene.❤️

23
siri

åh nå begynner jeg å grine fordi luna viser seg fra sin beste side igjen og er der på en utrolig fin måte når gunnhild får et panikkanfall.

men allikevel. noe av grunnen til at gunnhild får panikk her er vel at luna fortsetter å insistere på at følelsene og problemene med forholdet gunnhild prøver å ta opp ikke finnes, og bare er noe gunnhild må komme over. og at luna sier problemet er at gunnhild ser for mye opp til henne, som om at det er det verste i verden å synes at den du er forelska i er en kul og bra person. og i samme samtale snakker luna om at gunnhild kan forandre seg. altså jeg mener ikke at luna mener alt dette, jeg tror hun er forelska i gunnhild! men luna må jo ta på alvor at hun får gunnhild til å føle seg dritt?????

så kom igjen lovleg, prove me wrong og vis at luna kan være en fin kjæreste også når det gjelder KOMMUNIKASJON

24

Shit bruker opp alle klippene idag jo,

25
Haha

Helt enig. Kommer til å slite oss ut fram til torsdag

26
Doc Brown

Trur vi er på 14 og eit halvt minutt no

27

Skulle ønske det var litt mer jevnt fordelt 🙂

28
Hans Robert

Berre eg som er spent på korleis foreldra hennar Gunnhild kjem til å reagere?

29

Kommer til å reagere på hva da? De vet at G og L er sammen?

30
Tattoo

Hun er jo bare 16 år..

31
Orangequeen??

Synst det e kjekt me klipp, men episode e jo snart ferdi!?

32
Kjærleikens ferjereiser

Nei er det mulig altså....å reise fram og tilbake med ferje så mye en vil for prisen av en billett????
Det er jo konge!
Blir sommerens slæger her vest

33
Billett

Mange ferger tar betalt for kjøretøy, men ikke for passasjerer

34

Det ga egentlig mening at Gunnhild skulle få et panikkanfall nå. Endelig turte hun å være ærlig med Luna. Og Luna var ærlig tilbake. De begge fikk ut frustrasjon, og de har fortsatt en vei å gå når det kommer til kommunikasjon. Likte at Luna fikk se denne siden til Gunnhild. Jeg håper virkelig at det kommer et sunt og fint forhold ut av dette her for dem og at dette bare er starten på det. Må også si at utvikling av karakterer er noe Lovleg er utrolig flinke på! Husker i sesong 1 hvor kritiske folk var til Sara og hvordan hun oppførte seg mot Gunnhild. Nå digger alle Sara 🙂 Har fortsatt stor tro på Luna!
Jeg ser to jenter som sliter med hver sine greier, men sammen så har de også så mye bra som er verdt å bygge på. De kan hjelpe og utfordre hverandre der de er usikre. Heier så masse på dem, og blir skuffet hvis de ikke får en lykkelig slutt.

35

Håper neste klipp er forsoning mellom Sara og Gunnhild, der S støtter G og "banker litt vett" i G om hvordan ett sunt forhold bør være

36
Alle e så opphengt i minutta

Lovlegredaksjonen kan no legge til så mykje tid dei vil? Det hadde vore kult for oss som synes det har gått litt treigt ????

37

Måten L tar vare på G <3

38
Alle

Ville no gjort det same for ei venninne.

39

Er ikkje venninde dei er faktisk kjærestar

40
vad skjer

bara jag som får känslan av att det kommer ett långt avbrott? jag menar vi har fått så många klipp och det är bara SÖNDAG. "william må svare" all over again?

41

Blir sikkert mye snap, chat og insta istedenfor da

42
Usikker

Jeg får ikke noen god følelse av dette. Luna vil at Gunhild skal være tydelig og sier at hun ikke dømmer, men når Gunhild er seg selv er Luna dømmende (Bli en bedre person, barnslig å drikke seg full osv). Luna kritisere G for ikke å si fra, men Luna har ved flere anledninger nå ikke sagt fra selv. Først når G sier unnskyld, er lei seg eller får panikk, blir Luna god mot henne. Hadde likt å se hva L hadde sagt hvis G var utro, og kalte L for harry hvis hun ble sjalu. Luna lever ikke som hun lærer. Hvis jeg var Gunhild hadde følelsene mine for Luna blitt svakere av disse utmattende rundene med kamper som ikke fører noen steder. ?

43
Rart par

Jeg syns fortsatt at L og G er et rart par. Luna, ekstremt kul og tøff og stilig og populær og sånn typisk kuleste jenta på skolen. Og så Gunnhild som er så ekstremt normal og kjedelig og ukul. Rart par.

44
men...

..når vi ser oss rundt.. er det ikke slik det er da? Mange raringer:) Folk ER rare.

45
Lunhild❤️

Syns Luna får utfortjent mye dritt, hun prøver jo å være der for Gunhild!

46
Så fint

dette klip er. Hvorfor kunne det ikke have været dagens sidste klip. ?

47
Ærlighet

For å være i et forhold trengs gjensidig tillit. Du må kunne forvente at kjæresten din stoler på deg på samme måte som kjæresten din forventer at du stoler på han/henne.

Du skal slippe å bekymre deg for andre "konkurrenter" og du skal kunne vite at kjæresten din bare vil ha deg. Sjalusi og mistenksomhet er ofte årsak til krangel og misnøye i forhold.

Vær ærlig

Vær åpen og ærlig med hverandre og stol på at partneren din er sammen med deg for en grunn. Du bør kunne forvente at kjæresten din forteller deg om det hvis det har skjedd noe eller hvis følelsene hans/hennes har endret seg, og du må forvente av deg selv at du klarer å være åpen med kjæresten din.

Du bør forvente av deg selv at du er der for kjæresten din når han/hun trenger deg. Trygghet handler ikke bare om tillit og det å vite at du er den eneste. Det handler om å kunne stole på at kjæresten støtter deg og vite at du har en skulder å lene deg på – men for å kunne være der for hverandre er man nødt til å tørre å snakke om ting som er vanskelig og hva man føler.

48

Kristine er så dyktig!

49
Emma

Dette var vondt å se på at hun fåt angstanfall. Da jeg ofte har det selv. Hun spiller veldig bra <3

50
Kjenner seg igjen

Tror det er mange som kan kjenne seg igjen i angsten. Lykke til til deg:)

51
Dette klippet

Akkurat dette klippet likte jeg så veldig godt. Det var så nært og fint. Håper veldig at det er dette som er den ekte Luna og at de to jentene finner tilbake til denne nærheten!

52
2willy2

Eg elskar lovleg det er det beste som finst!

53
Alie

EINsam i tospann. Denne
GONGen nærare -med angsten i famn.
TIL land kjem dei begge  - til kvar si hamn.

54
Susanne

Å, det var fint og vemodig! Du skriver så bra?
Og nå har jeg lest det meste av de gamle kommentarfeltene til disse klippene, må si det var litt av hvert av teorier og følelser blant folk! Og diktene og historiene begynte å komme for fullt på denne tiden. Rivåtsj er orntli gøy!

55
Ingrid

Fint dikt!