Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

160 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1
Gode Gunnhild

Heilt sidan Gunnhild snubla inn på tunet utanfor hybelhuset, og ramla så lang ho var med pappøskjene sine, har ho budd innerst ved hjerterota mi. Ho står på, gir seg ikkje og derfor går det som det går nokre gonger. Ho lærer seg nok å tenke seg meir om etterkvart.

2

Var det en hevn fra sara eller?

3
Utvilsomt

Ho ville gi Gunnhild ein lærepenge. Eller hevn. To sider av samme sak.

4
Relly

Det der va litt frekt av luna hun bare «ikkje press mej» jez Gunhild prøver bare å få ut følelsene sine hun trenger ikke å bli dømt for d der va luna litt bitch

5
Primærfarger

Hva er greia med at de fleste karakterene stort sett går i primærfarger? Er det stilen der eller ligger det noe mer bak?

6
Nøytralt?

Eg trur dei brukar slike klede fordi dei skal ha ein nøytral stil. Klede og merker/stil skal ikkje ha fokus i denne serien?

7

Det har ganske mye med kjemi å gjøre de primærfargene. Og det kan godt også hende at de forteller en del om følelser eller sinnsstemning, mens de andre fargene muligens er mer komplisert. Eks: Gul er en glad person, mens lilla handler om å være estetisk

8
Henri

Lurt på samme selv lenge.

9

Kan være så enkelt som at de er hovedkarakterene, altså primær karakterene. Primærfargene kan blandes med alle farger, kanskje det har noe med det også, hvordan folk kommer overens osv. Kan ikke så mye om farger bortsett fra Ittens fargesirkel.

10

Ej, Sara. Jeg troede, du var bedre end det ?

11

Elsker st det er vaffelmønster i headingen. Er vaffeldagen i dag jo ?

12
Herregud

Stakkars Peter og stakkars alle andre som prøver å hjelpe Gunnhild. Gunnhild er så selvopptatt og tenker ikke på noen andre enn sex selv. Alex fikk ikke engang fram et ord på håndballkampen for gunnhild bare snakker om seg selv

13
Ella

Alle tenkjer berre på seg sjølv i blant. På torsdagsfesten i sesong 1 som Sara påstod var meint for feire Gunnhild, var nok fyrst og framst for å kunne ha ein legit høve til å feste og hooke med Torstein. Det same kan seiast om Peter når han unngjekk å svare på meldingane til Gunnhild, i staden for å berre si sannleiken andlete til andlete. Og Alex har jo vore ganske tilbaketrekt når andre har prøvd å ta kontakt med han, inntil nå nyleg (dvs. klippet om postkorta frå Jo og dette), og då kan det jo ha verka som om han har ynskja å vere for seg sjølv og deale med eigne greier.

Eg seier ikkje at det er dei andre, og ikkje Gunnhild, som er sjølvsentrerte. Eg seier berre at me alle er sjølvsentrerte, men i ulike perioder og ulike stadium.

Trur me kjem lenger me å innsjå dette og jobbe med oss sjølve innanifrå og hjelpe kvarandre på veg mot å verte betre menneske, i staden for å diskutere kven som er den "eigentlege" sjølvsentrerte.

14

Sara 🙁

Fortsatt skuffa over ho læraren hennar.

15

Ikkje ordna seg mellom ho å sara nei

16
Kan nogen forklare

Hvad i himlens navn Peter snakkede om med den Jesus metafor?

17
Teologisk

Når Peter sier til konfirmantene at de ikke skal følge han (eller andre kristne), men Jesus, så er det nok fordi han (evt presten, symes dette var ganske modent tenkt ut av en 16-åring) har erfart at absolutt ALLE mennesker fucker opp en gang i blant, selv om ungdomsledere prøver å være gode forbilder, eller venner prøver å være gode venner, av og til (eller til og med veldig ofte), kan gi egoistiske råd som gagner den som gir rådet mye mer enn den som får rådet, eller at man rett og slett ikke vet hva som er best for den andre. Og så later man som, fordi man ikke vil skuffe, eller man gir råd som best man kan, men så ser man at det bærer galt av sted. Læreren i sesong 1, som sa til Gunnhild at «eg veit faktisk ikkje» eller noen sånt var jo ganske ærlig, med å si vet ikke, og at alle voksne later som om de vet best, eller hva det var? Noen som husker? Sånn i kristen sammenheng er det da bedre å følge Jesus, den ufeilbarlige, Guds sønn enn mennesker som paven, presten, pastoren, som verken trenger å være spesielt kloke eller forstandige, og som til og med kan være egoistiske, ondsinnete, eller bare ikke tørre å innrømme at de ikke klarer å sette seg inn i andre menneskers liv.

18
hevn, omsorg

Sara viser sin omsorg for Gunnhild på Holka, med en deilig utspekulert velplassert hevn, digger det!

19
Petter ristar på hovudet

Når Sara masar på Gunnhild om at ho skal ta kontakt med Luna, ristar Petter på hovudet.. han syns det er ein dårleg ide...

20
Kommunikasjon

Kroppsspråket i dette klippet var ganske innholdsrikt. Mye som ikke blir sagt med ord.

21
Ja, og han burde vore meir tydeleg

På slutten av klippet ser ha spørrande på Sara og ho berre rister på skuldrene. Peter burde vore meir tydeleg på at dette var dårleg gjort og helst advart Gunnhild før ho "hoppa i det".

22

Peter + Sara kommer åpenbart til å bli en ting. Se på instagramen til Peter, bildet om kjærlighet og deretter video av Sara?

23
Sunshine

Nå har jeg gjort det samme som Gunnhild: Lagt inn "God morgen, Solstråle!" på telefonen min! Det gjelder å oppmuntre seg selv i hverdagen!

24
Alie (skrevet med koffein i blodet og krut i koppen))

K affe i koppen - Gunnhild skjenker
A llminnelig på norske frokostbenker
F røken Sara er ful
F orklarer at bananen er gul
I kke alltid Gunnhild bør si det hun tenker...

25

What, både Limerick og tittel-kryssorddikt i en og samme pakke ?

Den kaffen må ha gjort susen for din dikterhjerne ihvertfall ????

26
Alie @Mie

Kaffe gjør alltid susen, hvertfall før kl. 07.10 ??

27
Susanne

Sara er skikkelig utspekulert her, altså... Lurer på om hevnen ble så søt som hun tenkte seg. Jeg syns jeg kan kjenne fortvilelsen og sjokket til Gunnhild når det går opp for henne at Sara lurte henne så kynisk.

28
Alie @Susanne

Hevnen var kanskje søt der og da. Men jeg ser for meg Sara senere, kanskje akkurat denne kvelden, sittende på sengekanten før hun legger seg, tar fram det gule arket med diktet (Spegelen) som hun tok på slamkvelden. Føler veldig anger, feller kanskje en tåre eller to. Bestemmer seg for å ramme inn diktet og å lære det utenat. ?

29
Mies reprisedikt fra ifjor, da hun ikke kom opp med ett nytt riwåtsjdikt i dag :)

Ikke ta råd fra en venn som er bitter
For Sara er såra og sleip der hun sitter
Nei tenk nå to ganger
Her ble tilitt til anger
Selv de beste kan være noen skikkelig f*tter

En pause,en krangel er nå blitt et gitter
I samme hus ,ensomme som eremitter
Alt snudde så brått
Vi husker jo godt
At Sara og Luna var storfavoritter
?

30
Alie

Resirkulering er en bra ting!
Repriser også, av og til.
Og hvertfall i denne sammenhengen ❤