Billie Eide Aktiv nå

10:12

Billie:
Kor er du?
Gunnhild:
Dro heim
Billie:
Ok. Skjønner. Altså syns ikkje du skal unngå ho, men detta var vel kanskje litt vel mykje?
Gunnhild:
Ja det skjønte eg. Blei ho forbanna?
Billie:
Nei. Berre satt ut trur eg.
Billie:
Sorry altså.
Gunnhild:
For kva da? Du tvang meg ikkje til å vere idiot.
Billie:
Føla eg har fucka opp. Ho ville at du skulle lese det diktet på konserten. Eg berre syns ikkje heilt det passa sjølv om det er kult. No virka det som alt berre eksploderte derfra. Men eg veit ikkje om du skjønner kor lei seg ho var når du stakk av. Altså eg skjønner at det var dritt for deg.
Gunnhild:
Ja det var faktisk ganske dritt. Ho ville berre at eg skulle lese det for å vere snill. Følte meg heilt patetisk.
Billie:
Ok, det er kjipt, men det berre virka ikkje sånn for meg. Ho slutta jo aldri å snakke om kor bra det var.
Gunnhild:
Men ho sa det. “eg ville at du skulle føle at du var med”
Gunnhild:
Altså ho sa ho ikkje “meinte det sånn” men liksom kvifor seier ho det da?
Billie:
Eg veit ikkje, eg var ikkje der. Men til meg foreslo ho at du skulle vere med som fast på alle konsertane våre. Så det føltes ikkje for meg som det var for å vere snill. Eg syns ikkje heilt det passa med sounden vår og eg syns ikkje det er ein god idé å blande kjæresta inn i sånne ting fordi det blir alltid noko drama av det. så blei vi einige om ein konsert. Ja, så veit du jo resten.
Gunnhild:
Og ho sa det ikkje til meg.
Billie:
ja det var dritt. heilt einig. Eg trur ho genuint tenkte at ho kunne overtale oss da. Ho prøvde faktisk heilt til vi gjekk på. men vi var dritstressa. Det var ganske dust å ikkje sei det, men eg berre meiner at det ikkje var for å vere slem. Eg berre meiner at
Billie:
Eg veit ikkje kva eg meiner. Dere burde snakke saman dere to. Eg trur eg skal halde meg unna. Trur eg har sagt nok eigentleg.

Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

36 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1
"Trur eg skal halde meg unna"

Og ikkje seie noko meir. Haha..! Er det mogleg Gunnhild og Billie har ein del ting til felles her?

2
"Alle har sine feil"

Du er inne på noko der, ja!

3
Eit forhold

basert på mellommenn (venninner) er ikkje eit bra forhold. Gunnhild; dropp Luna. Då vil du sjå om ho bryr seg eller ikkje. Kvifor skal du vere den som alltid skal føye deg?

4
Billie

For the win

5
Poirot

Foreslår en skikkelig krangel mellom Gunnhild og Sara nå. Skriking, slåing med dører osv. Få det ut. Når Sara kommer hjem, så fyker du bare på ho. Skrik at hun ga dårlig råd med vilje. At ho prøver å ødelegge for deg, sikkert som hevn osv. så kan Sara skrike tilbake om sviket ditt. Få alt ut. Så kan de andre stå overrasket tilbake, til de til slutt må skille dokker. Så kan Sara skrike litt på Torstein og alle kan skrike litt på deg og litt på Alex og. L som sitter oppe og hører hva som skjer. Gjømmer seg under duna. God krangel kan rense mye luft.....

6
Skjønnar deg

Eg skjønnar forslaget ditt liksom, men veit du ikkje at alt er spela inn og planlagt for ei god stund sida? Dei publiserar berre innhaldet deiras når dei vil, og på klokkesletta som passar til filmen/samtalane. Dette for å gjere det meir spennande. F.eks. då dei tok ei veke pause bra publisering. Bra forslag uansett, men er litt vanskeleg å påverke serien her frå kommentarfelta desverre.

7
Sara

Nei, sier du det? Der var det nok mange som lærte noe nytt. Haha.

8
Fantastisk!

Eg leeer og leeer!

9
Tja..

..men i en overoppheta krangel kan ein og seie ting som ikkje burde bli sagt og ikkje kan takast tilbake. Ikkje alltid lurt.

Gå ut i skauen, brøle seg ferdig, bokse litt på en punchingbag, springe til krampa tar deg...og så gå heim og ta en halvvarm krangel er betre. Og mindre risikabelt .

10

Det er mye kjærlighet i en god krangel!

11
Bjørkelyd

Enig i at det er eit godt forslag. Alt alle bere inni seg må eksplodere ut snart.

12
Beste forslaget!

Trur generelt det er for lite krangel og tilgjeving blant oss, og for mykje baksnakking, surmuling og bitching.. Det er gift.

13

Gikk fra å hate Billie til å elske henne på så kort tid

14
Nok av Luna

Luna er ein usympatisk viktigper. Eg er berre so lei av ho.

15
Så enig

"Ikkje press meg.." OMG! Dramaqueen!

16
Exakt..

Kände mig helt plötsligt ganska trött på hela storyn..

17
Kunstprosjekt

Forstår kva du meiner. Det hadde vore behageleg om det kunne vore litt enklare - berre av og til..! Eg mistenker Lovleg for å vere eit slags kunstprosjekt der dialogane og personane er heilt umogleg å forstå på ein enkel måte. Alt kan tolkast i det uendelege, og karakterane har så mange sider. Blir litt matt.

18
Minna meg om..

..en kommentar fra ei jente som såg på 3D-kino; *sukka henført*: "Skulle ønske eg kunne leve livet i 3D!"

19
Haha

Da er jo livet et kunstprosjekt. Alle karakterar (menneske) HAr så mange sider og kan tolkast i det uendeleg...

😉

20
Ikkje press meg....

....du kan bli ein heilt fantastisk person.....

Kem pressar kem her????

21
Ikke sandt?

Tænkte det samme. Jeg kan faktisk ikke komme i tanke om noget der er mere pressende at få at vide. "Jeg ved at du har potentialet til at blive meget bedre end du er, så skynd dig lige at skift personlighed" ?

22

The logo is a waffle. Is there going to be another clip today?

23
Kanskje

Insta med Peter og konfirmantene som deler ut gratis vafler?

24
Faktasjekk

25th march = International Waffleday. (At least i Sweden and Norway...)

25

Vaffeldagen <3

26
kva med..

..FRÅVERSGRENSA?

27
Pete

Ny header, er det vaffeldag idag? :0

28

Det var det eg var sikker på! Billige verker som ein ganske kul person berre ein kjem forbi skalet hennar. Eg forstår at Gunnhild var usikker på henne men Billie verker som ein bra person og eg er glad vi får sjå den sida av ho, vi òg.

29
Dette er noget helt nyt

Det virker for første gang som om Billie rent faktisk interesserer sig for Gunnhild. Dette har hun (så vidt jeg ved) aldrig gjort før pausen. Hun indrømmer jo så også selv, at det lidt er fordi hun har dårlig samvittighed. Fordi hun sagde den ting til Gunnhild efter koncerten dengang, fordi hun var skyld i at Gunnhild ikke fik læst sit digt op og - nu - fordi hun føler, at hun måske har blandet sig lidt for meget i deres forhold. Hvilket jeg egentlig også synes hun har. Men det er fint, at hun rækker ud til Gunnhild nu når situationen er som den er.

30
Bille har nu afsløret en del søde og sympatiske ting om Luna

Men det er ærgerligt, at Gunnhild har måtte lære disse ting fra Billie og ikke sin egen kæreste.

31
enig

Ja, jeg tænkte netop at jeg ville elske, hvis denne samtale havde været mellem Luna og Gunnhild. I et klip. En lang samtale, hvor de får talt ud.

32
Egil Kjetersen

Eg synast at ditta var heilt fantastisk! Eg elskar bara sitte her og njute Sverige med ordentlig humor!
Hilsen ein smilande kar på vestlandet 🙂

Hilser også frå min kona i Litauen

33

Altså. Gunnhild var skuffet og lei seg og følte hun var lurt. Men. Midt på natta, sikkert redsel hos Luna og som Billie sier veldig lei seg. Luna har forsøkt å si det, Billie sier det nå. Gode, snille Gunnhild MÅ se den siden også, at det hun gjør gir konsekvenser for andre. Hun fortsetter bare å snakke om hva hun følte. Men hadde min egen kjæreste forsvunnet i timer midt på natta hadde jeg vært sint, skuffet, lei meg og PISSREDD.

34
Vaffel = hjerter i press

????

35
Luna love

Luna må skrive en sang til Gunnhild der hun forteller alt!! Tenk hvor romantisk det hadde vore

36
Ikkje press meg - med mindre jeg er et vaffelhjerte

?
???
?