Luna Oksnes
Luna:
Eg ville berre sei at grunnen til at eg treng tid er fordi eg ikkje vil seie noko feil. Føles som eg alltid seier noko feil sjølv om eg ikkje meiner det. Så eg prøver å tenke gjennom kva som er riktig. Eg veit det er slitsamt. Eg visste berre ikkje at du hadde så mange problem med meg. Det er ingen unnskyldning kanskje, men det er grunnen. Det er iallfall sånn eg ser det, mogleg du ser det heilt annleis. Mogleg du har rett. Men det er alt det her eg tenker på. Unnskyld. Eg lovar å seie ifrå med ein gong eg har ting litt klart for meg, ok? Du kan be meg dra til helvete, eg forstår det og.
Gunnhild:
Men eg berre overreagerte. Det er ingenting feil.
Luna:
Men. Det er jo det. Billie seier eg har problem med å innrømme det når eg gjer feil og eg trur ho har eit poeng. Og da hjelper det ikkje om du berre seier at alt er ok.
Gunnhild:
Men kva om eg syns alt er ok?
Luna:
Om du verkeleg syns det så er jo det flott. Men akkurat no er det sånn eg har det. ok?
Gunnhild:
Ok

Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

37 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1
Rely

Video pliz?

2
Så fint

At Luna begynner å åpne seg ??

3
Mama Cool

NÅ, Gunnhild, NÅ slutter du å være vag! Herregud, Luna har for en gangs skyld litt selvinnsikt, og ønsker å komme deg i møte, og så gir du ordet «konfliktsky» et nytt ansikt.

4
Don't say sorry Gunnhild

Luna begynner endelig å sei kva ho faktisk meiner :'-) sikkert lettare enn når ho er face to face med Gunnhild. Men no må ikkje Gunnhild berre sei alt er greit berre fordi ho vil ha Luna tilbake!!

5

Husker jeg selv også gjorde det en gang. Man blir så desperat når man er forelska at man finner seg i alt mulig. Var selv på Gunnhilds alder da det skjedde. Har heldigvis lært fra det i dag!

6
Poirot

Hmm, Vanskelig å bli kvitt gamle vaner? Denne setningen kunne du ha spart deg Luna: "Eg visste berre ikkje at du hadde så mange problem med meg." Du må deale med deg selv, ikke peke på G. Tenk gjennom hav det er du sier feil da.
Og Billie? Skulle hun ikke holde seg unna? Vanskelig når Luna har behov for å snakke?

7
Anders Rise

First!

8
Krysser fingrene

For at Luna etterhvert kaster G inn i armene på noen andre uten egentlig å mene det

9
Ouch

Blir aldri helt klok på Luna. I tillegg får man ikke begge sider når man bare leser en melding, for alt vi vet kan det hende hun sitter å sitter å gråter mens hun skrev dette. Trenger at G og L prater sammen face 2 face.

10

Snakk sammen face 2 face. Klem. Gråt hvis dere må. Få det ut. Vanskelig å vise sine innerste mest sårbare sider men det viktig å snakke om vanskelige ting. Håper det ordner seg, uansett hva de bestemmer seg for.

11

Ved snart ikke rigtig hvad jeg skal tænke om hvor de er på vej hen.

12

Så fint med lidt selvindsigt fra Luna. Face to face havde været bedre men dette er en begyndelse. Men hva mener hun med "Eg visste berre ikkje at du hadde så mange problem med meg."? Henviser hun til deres snak på færgen eller noget Billie har sagt?

13
Men kan de ikke se det???

Gunnhild er jo en trøffelhelt

14

Trøffelhelt ??

15
Trøffelhelt

er mitt nye favorittord

16
❤️?

Jeg håper at hvis ting ikke går veien med Luna og Gunnhild at bruddet blir «fint» hvis det ordet kan brukes i en sånn sammenheng. At hun ikke blir ydmyka slik som med Lasse som var utro. Jeg husker når kjæresten min slo opp med meg, hvor fortvila jeg ble. Hadde bare lyst til å smelle med døra, dra min vei og aldri se han igjen. Men vi fikk snakket ordentlig sammen og det gjorde opplevelsen fin. Og veldig trist selvfølgelig, men det føltes veldig verdig på en måte. At han brydde seg og meg som person selvom vi ikke var kjærester lenger, og at det ikke var sånn som på film hvor alt er så dramatisk og klisjee. Håper derfor at HVIS de slår opp så gjøres det rolig og fint, at de ikke kjefter og skriker stygge ting til hverandre før de går hvert til sitt. Det gjør det nok lettere i fremtidige forhold og forelskelser (og ikke mist forholdet til seg selv) hvis det forrige forholdet ikke ender traumatisk. De er jo glade i hverandre og vil sikkert bare det beste for hverandre i fremtiden.

17
julia

Samme her. Det var så viktig for meg å få ordentlig closure med han siste jeg var sammen med, fordi jeg har opplevd å bli dumpa over telefon tidligere og han nektet å møte meg for å snakke ordentlig. Det gjorde så forbanna vondt, og jeg vet jo at jeg fortjente en ordentlig prat. Håper så inderlig at hvis Lunhild gjør det slutt så får de tatt en god prat i stedet for at det ender med bitre følelser og en evig lang og tung kjærlighetssorg.

18
Enig

Er så utrolig viktig å snakke sammen når man slår opp og begge to får sagt sitt. Ble selv dumpa på SMS engang, har aldri følt meg så liten og uviktig noensinne. Fortjener jeg ikke en ordentlig samtale engang? Det verste man kan gjøre er å ghoste noen, altså bare slutte å prate med noen og bare forsvinne sakte men sikkert. Da sitter folk igjen med 100 spørsmål og tror det er dem det er noe galt med. Kommunikasjon er så utrolig viktig!?❤️

19
Caro

Det bekymrer meg at det bare er to episoder ingen og at ikke Gunnhild og Sara har skværa opp eller funnet hverandre igjen. Jeg nekter at det skal slutte med at det står på stedet hvil, med masse ubesvarte spørsmål.

Jeg har ikke så stor tro på Lunhild,
de er helt ulike, og jeg liker ikke greia med at Gunnhild kan bli fantastisk bare hun forandrer seg..

Jeg tror Sara savner Gunnhild og den relasjonen de hadde før Luna og alt kom inn i bildet.
Sara heiet jo på Gunnhild og Luna i begynnelsen fordi hun ville at bestevenninna skulle ha det bra, men etter alt som har skjedd, tror jeg ikke hun gjør det lenger. Og jeg kan på en eller annen merkelig måte forstå det.

20
Confusing

Du har et problem

21
Heia Lunhild

Tror Luna begynner å innse noen viktige ting her, denne meldingen ga i alle fall meg et nytt håp for Lunhild! Nå gjelder det bare for Luna og fysisk bevise dette og Gunnhild må være mer ærlig og hun må begynne å se ting fra andre perspektiver, ikke bare sitt eget!

22

Tror Luna stadig vokser som menneske, og at Gunnhild på sikt er bra for henne, enten de ender opp som venner eller som kjærester igjen.

Hvis det er sånn at hun egentlig ikke pleier å henge noe serlig med andre enn Billie og Gunnhild,har hun ikke fått bryne seg så veldig på dette med kommunikasjon i nære relasjoner. Billie er jo veldig rett frem og ærlig om sine meninger, så Luna har nok fått høre det fra henne opptil flere ganger hvis hun ikke har oppført seg så bra.
Men selvinnsikten hennes har ikke vært helt på plass,og kanskje hun tar det Billie sier med en klype salt. De har jo kjent hverandre så lenge,og er vant med hverandre.

Men når hun nå også har fått liknende tilbakemeldinger fra Gunnhild, kan det ha vært en slags oppvekker for henne! Som hun trenger tid til å prosessere. Forståelig!

Synes dette lover godt,jeg. Hun sier jo til og med unnskyld! ❤️

A small step for humankind, a big step for Luna!

23
Jeg er

SÅ INNMARI LEI GUNNHILD ????

24

Hvorfor det? Fordi hun sier alt er OK når det egt ikke er det? Hva ellers skulle hun gjort akkurat nå, skremme vekk Luna når hun for en gangs skyld åpner seg opp? Vi må nok avvente litt og se hva hun sier når hun får tenkt. Samtidig må hun også forholde seg til tid, kan ikke ha pause i en evighet heller

25
Observasjon

Lenge siden G har brukt notatene til å ordne litt i tankene sine. På tide?

26
Observasjon

OK, det tok 10 minutter.

27
Vær så snill!!!!!!!

Sei at det blir ein sesong 3❣️

28
Kjedelig

.. når det bare handler om disse to. Synes lovleg var så mye bedre før Luna kom inn.

29

Enig, dessverre.

30
Men herregud da..

kan de inne bare sitte seg ned og prat ærlig sammen!? Pause for å fortape seg i sitt eget ekkokammer er ikke riktig medisin. SNAKK SAMMEN!

31
Poirot

Ekkokammer. Nettopp. 9 dager siden den store ferjeturen. Klarer man å tenke nye tanker etter så mange dager grubling med seg selv? Sitter hun med penn og papir og tegner stadig finere tankekart? Eller er det som ferjeturen: frem og tilbake i det uendelige, men man kommer ingen vei?

32
Sirup

Nytt notat! Sirup i hjartet og alt er ok.

33

JEG TRENGER EN ÆRLIG VIDEO HVOR DE PRATER SAMMEN.

34
Robbie

Luna ytrer fornuftige ord
Gunnhild, les dem nøye
der ligger en erkjennelse stor
som tankene kan tøye

Men husk å svare, må jeg be,
tilbake til din kjære
da finner dere ut av det
og gjenvinner all ære

*Bukker høytidelig*

35
Ingrid

Fy søren som jeg elsker Luna nå!! Hun åpner seg opp på en helt ny måte også

36
perihagen

eg lika gunnhild men ho må nok endre veremåten sin litt ho og. ho er alt for sjølvsentrert! sara har det ikkje bra, og gunnhild er berre opphengd i kva ho kan gjere istaden for å gje sara rom å tryggleik! og luna og gunnhild er ikkje bra for kvarandre. eller for sara.
og når det kjem til alex: gurilandogbalestrand! han treng ei hjelpande hand, og Jo!!
peter har mest truleg eit dobbeltliv, eit som kristen og eit som bannar.
takk for meg.

37
Alie

Gunnhilds notat i dag - ambiguiteten kommer godt fram:

venta på noko

sirup i klokka.
sirup i beina og armane.
sirup i hjartet.
i lungene
overalt

eg kan slutte å si at alt er ok. men når ein kan vere så glad og så trist så blir det vel ein stad midt i mellom det blir vel ok. alt er ok.