Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

259 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1
Kan vi få litt meir av gutta?

Damer er jo berre drama! Meir Torstein, Ivar, Peter og Alex. Prankane til Peter e jo så morsomme. Og kor er David og Lasse blitt av?? Meir testosteron ???

2
lovleg

Gutter trenger ikke være et hår bedre.

3
Dude seriøst

Wtf

4

wtf? "Damer er jo berre drama!" wtf?

5
lovleg

Gutter er ikke et hår bedre.

6
Marita

Er det bare meg som trur at det kan ha vært Sara som har lagt de blomstene på trappen for å lure Gunnhild til å tru at det er fra Luna? Fordi, som vi vet, er Sara enda irritert på Gunnhild for at hun sa det med aborten til Luna, som igjen sa det videre til Torstein? I så fall, om det er tilfelle, er det utrolig dårlig gjort. Men ikke vet jeg, det kan jo også hende at de blomstene var fra noen andre, til noen andre.

7

hun lurte henne jo tidligere på dagen. Har vondt for å tro at hun plutselig er blid på Gunhild senere på kvelden.
Blir spennende å se hvem blomstene er fra og til hvem.

8
feil

Ikke for å lure, men fordi Sara setter mer pris på Gunnhild enn Luna og virkelig vil snakke.

9
Legger de

bare i gangen i stedet for på rommet hennes eller henger de på døra hennes. Bra plan.

10
Nytt notat

❤❤❤❤❤

11
Carjola

Blomstern e fra Jo! ?

12

Kem er Jo?! ??

13
Ha ha

Det hadde vært en morsom vending!

14
Eg trur

at blomstrane var til Gunnhild og frå Sara?

15
Sårri

Men no går det LOVLEG seint her

Meir meir!

16
Hvorfor

legge blomster med en postitlapp der det ikke står hvem det er fra eller til på gelenderet i trappa mellom etasjene.
Virkelig helt ulogisk når du bor i kollektiv der alle egentlig burde snakke sammen. Avsender må da forstå at det kan føre til en eller annen misforståelse liksom.
Kanskje Billie som pranker nå eller?

17

Tviler at Billie pranker, synes ho virker fornuftig og ærlig. I tillegg virka det som ho trakk seg ut av «dramaet» i chattet med Gunnhild.

18
Hufsa

Blomster med post-it lapp kommer neppe fra en kvinne. Typisk manne-ting å gjøre.

19
hvem

ville gjort noe så sprøtt. Alex. Han har prøvd å snakke flere ganger.

20
Kan hende Gunnhild

Ikke såg noko særleg på den lappen

21

Kanskje det var sara som sendte blomster til torstein?

22
Gult dikt.

Heng diktet opp på veggen i trappeoppgangen. Og la Luna seile sin egen sjø.

23
Kanakje

Kanskje Bille gjore bare prøvt og hjelp til snakke samen. Men trur Luna er veldig lei seg da grunn sa da med innfall.

24
Når Gunnhild..

..ser diktet slkønner hun at det er Sara som vil snakje?

25
Mathilde

Jeg tror Luna er syk. Depressiv periode nå. Hun virker nate trist og trenger å være alene noe som kanskje ikke er helt bra.

26
Det kan

også være at hun er lei av av Gunhild. At hun har lyst til å henge med andre. De var jo sammen hele tiden. Kanskje hun har andre i kikkerten. Kanskje Gunhild også trenger å være med andre. Noen som Ivar. Eller Torstein.

27

Håper på Luna uke fram morgen kveld av!❤️??

28
Synne

Uff nei. Nå er jeg lek av henne. Håper vi for en pause og heller for se mere av Sara og Gunnhild❤️

29
Hufsa

Dette var jo det beste for alle parter!
Gunnhild: Grow Up
Luna: Skaff deg en psykolog

30
Godt for Gunnhild

Nå kan hun sørge og gråte, for så å komme videre. Alt er bedre enn å vente i uvisshet.
Henge mer med Torstein og Ivar. Dra på roadtrip

31
Gjest

Vil så gjerne vite hva Luna egentlig tenker. Virker som at hun ikke helt vet det selv:// Får så vondt av både henne og Gunnhild

32
Hnnng

Gunnhild visste ikke Kem blomstan va fra engang. Også trur ho at Luna bare slo opp pga at ho sov i senga hennes. Det må føles kjempe ekkelt at du vil gå å legge dæ også ligge jenta som du trenge litt tid fra og sove der. Gunnhild klare ikke å holde sæ unna, og det e hennes egen feil.

33
Thea

Fy fader for en utrolig dyktig skuespiller hun som spiller Gunnhild er!

34
Dyktig

Samme her, hun fortjener pris for rollen som Gunnhild!❤️

35
Fargeforvirret

Hvem er rød og grønn? Luna er svart, Sara er blå, Gunnhild er gul

36
Peter

er hvit pga Jesus

37

Jeg tror Sara, Gunnhild, Alex og Peter er blå, gul, grønn og rød

38
Hrønn

Billie er grønn?

39
Ella

Luna er vel grønn, har jo grønn lue. Sara blå, Gunnhild gul.

40
Lava

Är inte Sara röd? De sa ju de i säsong ett , Sara är röd och alex är blå

41

Tror vi har rundt 5 min med klipp (pluss minus) før episoden i morgen. Spent på om det skjer noe❤️?

42
Geit

Kanskje Sara la buketten der for å prate med Gunnhild?

43
Manisk

Kanskje luna er manisk

44

Vi har typ 5 min med klipp igjen

45
Lunhild ❤️

Helt siden siste episode av forrige sesong, har jeg forelsket meg skikkelig (!!!) i Gunnhild og Luna som par. Jeg elsker den intense spenningen mellom dem, og jeg elsker måten de utfyller hverandre på. Jeg gleder meg over klippene der de viser sine sterke følelser for hverandre, og gråter over klippene der usikkerheten deres slår inn. Klippene «1994», «Ukulele», «Et meg», «Fjell» osv. er bare så utrolig fine! Kan se de om igjen og om igjen, og kjenne på de samme, gode følelsene hver gang. Det er ganske magisk! Motsatt kan jeg se mange av de andre klippene hvor det oppstår konflikter, og jeg både griner og blir like oppgitt hver gang. Alle følelsene som strømmer på underveis, sier litt om hvor bra denne serien er! Håper så inderlig det blir en sesong 3 også.

Føler Luna er den karakteren fåtallet av seerne her liker. Luna har riktignok skapt mange bekymringer hos Gunnhild, og i tillegg gjort et par feil i forholdet. Samtidig har hun gjort mye bra også. Hun er blant annet tålmodig og rolig med Gunnhild, de gangene Gunnhild får panikkangstanfall. I tillegg har Luna en venn med ekstremt sterke meninger, og det at hun ikke helt tør å «stå i mot» disse meningene til enhver tid, kan jo tyde på at Luna ikke er helt trygg i seg selv. Dessuten er det ingen som kjenner til Luna sin bakgrunn, og hva hun har med seg i bagasjen. Derfor håper jeg så inderlig at vi snart får Lunas perspektiv. Da vil nok mange endre litt syn på henne. Jeg personlig digger Luna. Jeg tror bare mye av det hun sier og gjør blir misforstått (ikke alt selvfølgelig, men noe av det). I tillegg tror jeg Luna er oppriktig glad i Gunnhild, og akkurat nå tror jeg hun har det ekstremt vanskelig og vondt!

Gunnhild er bare en utrolig sjarmerende og gjennomsnill jente, som jeg unner alt vel! Håper virkelig det ordner seg for henne, slik at hun kan beholde det unike vennskapet med Sara, men samtidig ha et sunt og godt forhold med Luna!

46

Enig, enig. Om man ser på en større skjerm og zoomer inn, ser man at Luna gråter. Beina er urolige. Hele henne viser at dette er vanskelig.

Livet går opp og ned, byr på opp- og nedturer og kan være veldig vanskelig til tider. Der lov å være lei seg og gråte, og det er lov å avvise noen, la følelsene svinge, si dumme ting uten å ha en diagnose. Livet former en, og man blir preget av livet. Jeg tenker derfor ikke at at Luna har en diagnose selv om jeg nå forklarer det jeg tenker nå, og det jeg tenker om henne er light-utgaven (eller en enkel sammenligning) på en måte. Jeg har vært borti flere barn som har vært så preget av dårlige start på livet at de har fått store problemer med relasjoner i etterkant (tilknytningsforstyrrelser). Det mange av de gjør, er stadig å jobbe mot relasjonene på en måte, de søker stadig bekreftelse på at de ikke er verdt det, holder avstand, er redde for å bli avvist, gjør de samme dumme tingene for å på en måte ha kontrollen selv og ikke bli avvist. Tenker ikke at Luna trenger å ha en det akkurat slik, her med Luna er det en light-utgave, men det er tydelig at hun ikke tørr slippe Gunnhild helt inn, er utrolig glad i henne og forelsket, redd for sterke følelser og at hun enten ikke er verdt dette eller tenker at hun ikke er «flink» eller sterk nok til et forhold. Da legger hun på lokket, virker litt tøff, snur og vrir på ting. Men hun har nok prøvd, men klarer det ikke lenger. Det er nok det hun mente med at det var et innfall: hun er liksom ikke god nok på dette, prøvde likevel og det var dumt.

Som flere sier. Luna må bli hovedperson, vi må se hvem hun er og hvorfor hun reagerer som hun gjør. Snill, god, forelsket, sier feil ting, tøff og myk og viser med all kroppsspråk at hun er forelsket i Gunnhild.

47

Er helt enig med deg! Du sa det akkurat sånn som det er. Jeg tror Luna har et dyp som vi enda ikke har sett og at bakgrunnen hennes kommer forandre måten mange ser på hun. Håper Luna og Gunnhild finner en vei til å kommunisere med hverandre fordi jeg elsker dynamikken de har sammen. Håper på Lunhild og på en sesong 3!! ❤️

48
Tænker mere og mere over

om vi overhovedet kender til noget som helst om Lunas baggrund og familie? Er der nogen som kan huske om hun har nævnt sine forældre eller søskende på tidspunkt?

49
Sara og Alex

Kanskje det va Sara som la blomster meint til Alex i trappa? Han ha jo prøvd å fortelle ho og Gunnhild noko fleire gongar, men det er ingen som høyrer. Og ikkje for å glømme då ho og Alex prata ilag på rommet til Alex der han la fram at han også har problemer, men det er ingen som spør han om korleis det går.
Sara er jo sikkert ensom no når ho og Gunnhild er i hardt vær, kanskje ho prøver å få eit endå bedre forhold til gode Alex? ❤️

50
Klipp

Håper på klipp med Gunnhild og Sara, kanskje at Sara finner Gunnhild som gråter på rommet sitt,
og så snakker de endelig ut og finner hverandre igjen.. en dyp samtale, som gir klump i halsen, tårer i øynene og brist i hjertet! Åh. Har troa på at det ordner seg, det må det bare! Så lenge det ordner seg mellom dem er jeg fornøyd

51
Nok nå

Er egentlig litt lei nå. Først vente på at Gunnhil og Luna skulle prate tter vinterferien, så en lang periode å vente på at Gunnhild skulle få tak i Sara, så en lang periode å vente på at Gunnhild og Luna skulle finne ut av det igjen. Og nå enda mer nedtur i dette klippet. Sorry, men jeg trenger litt oppturer, eller noe som har litt dybde for å holde på interessen. Dette blir mer og mer drama bare for dramaets skyld.

52

Deg om det

53
Ååå

Nå sover alle utenom Gunnhild :;

54
Observasjoner

I natt er det G som ligger våken. Nytt notat kl 01:32. G fortsatt våken kl 01:55.

55
Carjola

Har luna bytta Gunnhild ut med en basketballspiller?? ?

56
Poirot

At least very clear: the ball is in her court

57
Hahaha

Mulig

58

Jeg tenker at Sara kan ha lagt blomstene der til Gunnhild som en test! For å se om G skjønner at det er fra henne, og hvis ikke så er det «fortjent» at hun blir lurt til å tro at det er fra Luna også er det ikke det. Må jo være en grunn til at det verken sto til eller fra på blomstene

59

Klokka er 02:08 og stakkars Gunnhild er fortsatt våken ?

60
Har lagt planar?

Ser ut som ho har pønska ut ein plan; ho treng Alex til å hjelpe seg.

61
Team Gunnhild

Må gjere noko. Våken natt.
Merker at jeg er litt urolig for hva Gunnhild har pønsket ut nå. Blir det kleint? Feil? Lese diktet for Sara offentlig? Fra samme scene som Luna gjorde? Treffer hun denne gangen?
Men nei, WTF!
Go Gunnhild! Vi har troen på deg og elsker deg! Uansett

62

6:40 Gunnhild og Alex er våkne

63
Susanne

Oj, her var det mye å lese av tidligere kommentarer.. Husker hvor sjokkert og trist jeg ble da Luna kalte forholdet til Gunnhild et «innfall». Hvorfor? Hva ligger bak? Jeg forstår det ikke nå heller.

64
Ingrid

Luna er redd for at folk skal stikke av, så i stedet velger hun å være den som stikker. Fordi det er mindre sårende om man selv tar valget enn å la andre gjøre det. Hun har også sovet lite i natt, noe som gjør at man llett feilformulerer seg.

Ser ut som at Luna holder på å få et sammenbrudd, og i stedet for å åpne seg for Gunnhild om hennes innerste tanker, velger hun heller å bli ferdig med det. Hun klarer ikke engang å se på Gunnhild da hun sa at det var et innfall.

65

Og det er så utrolig vondt å se på???

Så overbevisende skuespill,nok en gang????❤️

66
Alie

INN brudd på loftet i Lunas følelseshus
FALL er ned stigen - romansen går i grus

67
Gunnhilds notat i dag....

kva gjer eg på rommet ditt
eg leitar etter noko
som eg har mista
kva gjer eg på mitt eige rom
leitar etter det
eg ikkje enda har fått

68
Alie

Tar meg den frihet å resirkulere et par Mie-vers som står lenger ned i dette kommentarfeltet
(siden du ikke har gjort det selv, Mie, håper det er greit... for det er jo så bra! ?):

Mie? (12 månader siden)

Et hjerte kan knuse når man våkner og forstår
At ingenting er som man trodde i går
Så tom og så redd
For på sofa'n med pledd
Sov Luna i natt med sine helt egne sår

Denne uka med pause har vært lang som et år
Og hos Luna er det skam,frykt og stolthet som rår
Hun gir bare opp
Tung i hodet og kropp
Så nå trengs ei venninne med blått englehår ?

69
Mie@Alie

Bare fint å resirkulere fjorårets dikt, Alie 🙂
Fra og med forrige torsdag har jeg gamle dikt under hvert eneste klipp ut resten av sesongen.
Så littegrann vanskelig kan det bli, å skrive flere riwåtsjdikt,men kan godt hende det kommer noen ,altså 🙂

Uff,dette klippet er så hjerteskjærende trist og vondt å se på. også veldig rørende når ho finner diktet. ?