Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

31 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1

????????????????

2
Beste jentene!

Jeg syns hovedpoenget i serien har vært vennskapet mellom Gunnhild og Sara. Er nesten fysisk lettet over at de har funnet tilbake til hverandre!

3

Enig! Det har jo på en måte vært en rød tråd i serien fra sesong 1 av, selvom andre folk og temaer har blitt tatt opp. Føler vi er tilbake til høstferie Sara og Gunnhild og det gjør meg glad! Nå mangler vi bare en scene på lauget med bollekasting, da hadde det vært komplett. Spent på hvordan de skal runde av sesongen, episode 10 i forrige sesong var så fin. Når de tok med sofaen opp på fjellet der.??

4

nå tipper jeg det er en jente med navn Luna som blir meget sjalu

5
Neida

For det er jo så harry...og barnsleg...patetisk... Hun speiler seg jo heller ikke i andre, heldigvis.

6

Som Gunnhild sa, den eneste hun bryr seg om hva tenker akkurat nå er Sara. Hvis Luna blir sjalu så får hun bare bli det. Gunnhild sin første pri er Sara, de har mye tid å ta igjen og mye å prate om❤️?

7
yess

Er sååååå fint at de er venner igjen? det var på tide!!!❤️❤️

8
Silje

???

9
Hege

Er så glad for at de er venner igjen?

10
lovleg < 3

lovleg er bare bedre og bedre !!! Håper jeg får et vennskap slikt som Gunnhild og sara har ?? elsker lovleg < 3 < 3 kjærligheten vinner uansett

11
Mille

Bildet gir en bekreftelse til oss at de bygger opp vennskapet igjen og har skværet opp. ?? blir veldig glad av bildet jeg??

12

❤️❤️❤️

13
tekanne

kan ikke folk fortelle litt om seg selv? så kan vi bli litt kjent her i kommentarfeltet!
jeg kan starte. jeg en en fjorten år ung jente, veldig glad i å skrive og tegne og drive med keramikk og er også veldig glad i nirvana. og så er jeg håsblåsing!

14

Jeg er 29, student, og også håsblåsing! Elsker dyr og natur, å lage ting med hendene, reise og lære nye ting. Er litt rart å tenke på at jeg er nesten dobbelt så gammel som de i serien, og sikkert en del eldre enn målgruppen. Kjenner meg veldig igjen, både i det med å flytte på hybel så ung til et sted hvor mange forskjellige mennesker fra forskjellige småsteder møtes, de småsprø påfunnene, kollektivliv (som jeg egentlig kjenner mer fra studietiden) og kunne nok ramset opp mye mer! Elsker hvordan karakterene i lovleg er så komplekse, interessante og ekte! Det får meg til å innse hvor uhyre sjelden man egentlig ser det i serier/film. Og hvor lett man har for å tenke at mennersker man møter irl også skal være enkle karakterer. Så også på Skam som jeg syntes var veldig bra, men Skam blekner ved siden av Lovleg! Håper det kommer mange, mange flere sesonger. Det er så mange fantastiske karakterer å bli kjent med. Kjenner folk som er både mye yngre og litt eldre som følger med, Lovleg engasjerer kan man si. Og nå har jeg lyst ti å lære meg nynorsk ordentlig, haha!

15
Robbie

Hei. Jeg er 39 og student. Sannsynligvis det nærmeste man kommer vgs-tilværelsen i voksen alder, hehe. I serien håper / tror jeg at det kanskje er Ivar jeg ligner mest på.

16
Engasjert

30-åring her! Jobber som forfatter og kulturformidler, og synes det er veldig spennende med disse seriene (Lovleg, SKAM, Lik Meg) og formatene som NRK tar i bruk for å engasjere seerne og gi oss oppdateringer i real-time. Setter også veldig stor pris på hvor ekte og ofte sårt alt kjennes, og temaene som tas opp. Håper og tror disse seriene gir unge seere mye!

17

jag är sjutton år och svensk och älskar serien! norska ungdomsserier ÄR de bästa. och! kul att typ .. relatera? förstå? sitt grannland och språket! jättekul att bli mer van vid det för det gör ju konversation irl lättare också. kanske drifta iväg lite nu men 🙂

18
Dame, 30

Jeg forsker på gener, og liker ellers sånne ting som å høre radio om natta, å komme nært inn på andre mennesker, å synge på språk jeg ikke kan, å finne ut hvordan rare ord ble til, og å stå på fjelltopper når det er godt vær.

19
Hei!

Gutt på 11 år og mamma 39 år og vi ser på og følger med sammen og jeg får skrive komentarer når mamma ser over hva jeg skriver. Jeg liker serien veldig godt og vi snaker om det vi ser etterpå og det vi tenker på. Det er fint.

20
Siren

God ide:)
Jeg er 24 og håper veldig på en sesong 3 i Lovleg! Jeg jobber med ungdom på en institusjon og syns jeg er verdens heldigste som møter så mange herlige folk!

21
Jeg er 15

Og i serien tror jeg at jeg ligner mest på Sara.
Hva betyr håsblåsing?

22
tekanne

håsblåsing er en person som er i håsblås!
håsblås er ett av de fire husene som er i Harry Potter (bokserie og filmserie om du ikke visste det), og jeg er i det huset med navn håsblås (hufflepuff på engelsk). 🙂

23
Klær

De har byttet klær

24
Klær

Gunnhild har byttet klær

25
Halleluja!

Det där är äkta kärlek! ❤❤❤

26

HERREGUD, SÅ SØTT BILDE. Og det beste er at det virker som de er bestevenner i virkeligheten også!!❤️❤️

27
❤️

Har tenkt på det samme, virker som om hele gjengen er veldig gode venner i virkeligheten også. Kjemien deres kommer liksom gjennom skjermen på en måte, nesten så troverdig at man ikke kan late som. Sikkert vondt å spille at de krangler osv når de er glad i hverandre på ordentlig?

28

Ja, det er sikkert vanskelig:/

29

Synd hvis Alex drar, han er jo russ neste år og fortjener å feire med folka han har vokst opp med??

30
Griner ikke, er allergisk mot reker

(ಥ﹏ಥ) ❤️

31

Klarer ikke å beskrive hvor glad jeg er for at de er venner igjen, en mindre bekymring. Lurer på hva som skjer i de to siste episodene, klarer liksom ikke helt å se for meg noe som helst?❤️