Lily Mundal Rey >

15:45

Gunnhild:
Bonjour. Je suis un de ceux qui câlins avec Alex et vient de savoir qu'il envisage de voyager la semaine prochaine. Cela a été un choc pour nous comme une cage ici, et nous aimons vraiment Alex et nous ne voyons pas pourquoi il doit partir maintenant, en plein milieu de l'année scolaire. Je me demande si tout est planifié et verrouillé, ou s'il est possible qu'il vienne plus tard ou un événement similaire? Cordialement. Gunnhild Kvam.
Lily:
Hei Gunnhild. Så kjekt å høyre frå deg. Både på fransk (eller iallfall noko som likna, haha) og norsk. Det får ein seie. Ungdommen i dag er så flott altså. Eg var i eit møte så da kunne eg ikkje svare før no. Eg er overraska av at Alex ikkje har sagt noko tidligare då detta har blitt planlagt med skulen ei god stund. Vi har eit samarbeid med ein skule der nede som tar han inn berre han tar nokre prøver neste veke. Vi sa at han kunne bli på Sandane om han ønskte det, men han ville reise sa han.
Gunnhild:
Åh. Ok.
Lily:
Det er godt å ha nokon å sakne av og til også. Det kjem de til å lære når de blir eldre.
Gunnhild:
Ja...
Lily:
Du får ha ein fin dag da Gunnhild.
Gunnhild:
Takk. Du og.
Gunnhild:
Forresten når går flyet hans?
Lily:
La meg sjekke.
Lily:
Torsdag kl 10.25

Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

24 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1
Oh no she didn’t!! ??

Omggggg hun prøvde faktisk å skrive meldingen på fransk også. Herregud Gunnhild er seg selv lik!!

2
så funny!

det er den bedste turn her - vi trængte så hårdt at der skete noget!

3
Vældig flink og forstående, eller iallfall noko som likna haha

Sara bad hende om det.

4

Ja, men at hun faktisk gjorde det...

5

Hun har rett. Men ville ikke lagt så mye i det. Kanskje serien er kjennetegnet av at de ikke har så nært forhold til foreldrene, siden de bor borte.

6
Bonjour ??

Kun Gunnhild ville lige sende beskeden på fransk også, bare for en sikkerheds skyld. Elsker hende.

7
Altså

Moren til Alex virker vældig flink og forstående? Nu ved Gunnhild, at Alex ikke bliver tvunget til at tage afsted. Så det mest logiske ville vel være at lede efter Alex og spørge ham. Jeg begriber faktisk ikke, at det nu er 2 dage siden Alex fortalte dem om det og ingen endnu har talt med ham. ?? Aldrig har jeg følt at plottet og logikken har svigtet så meget i Lovleg som det gør lige nu.

8

Tabjen er vel at hvis de samles og snakker med ham at det muligvis kan have den modsatte effekt, plus dette er ikke en løsning vi tidligere har set når de har problemer, det ender altid til med at være et eller andet stor i stedet.
Tanken med “festen” er vel at vise at der er mange som hilder af ham og vil savne ham hvis han tager afsted og de håber vel på at dette vil ændre hans mening så han bliver

9

Poenget er at nå har de funnet ut at Alex selv vil reise. Eller at han føler han ikke har noe å bli på Sandane for uansett når ingen gidder å lytte men bare spør og krever

Alex må få føle på røtter og tilknytning for å bli

10
Jeg vet ikke ...

Jeg vet ikke hvor forståelsesfullt det er av mora å si ting som "Det er godt å ha nokon å sakne av og til også" dersom hun har dratt Alex rundt i verden hele hans liv - og dratt opp røttene hans og gjort at han har mistet sine venner gang på gang på gang på gang, slik det ble antydet i et klipp. Jeg synes Alex burde hoppe av det styret der. Så kan hans foreldre selv kjenne på om det er så godt å "sakne nokon", egentlig.

11
Vældig flink og forstående, eller iallfall noko som likna haha

Men ja, det er vigtigt at han ikke er tvunget.
Men det er sikkert et hvid skjorte og slips job, der venter. Ikke godt for Alex.

12
Plagg

Hva er galt med hvit skjorte og slips- jobb? Hvorfor skulle det ikke være bra for Alex?

13
Fordi

Han tydeligvis mere er en læbestift, smykker og flagrende gevandter type.

14
Nei......Alex må ikke reise

Gå og Finn Alex, snakk med han..Han trenger dere?

15
“Je suis un de ceux qui câlins avec Alex”

hahahahahaha bless Gunnhild, for en morsom jente!

16
Translation of Gunnhild’s translation!

Hello. I am one of them who hugs with Alex and just learned he’s considering travelling next week. It was a shock for us like a cage here, and we really like Alex and we don’t see why he has to go now, in the middle of the scholar year. I’m wondering if everything is planned and locked, or if it’s possible for him to come later or a similar event. Best regards. Gunnhild Kvam

17

thank you, i'm laughing so much at "I am one of them who hugs with Alex" ??

18
Meta

Kan nogen, der både kan fransk og norsk/andet skandinavisk sprog prøve at lave en oversættelse? Er der nogle sjove sproglige misforståelser?

19
Hoho

Cage - bur

20
Mari

God morgen. Jeg er en av dem som klemmer med Alex og bare visste at han planlegger å reise i neste uke. Det har vært et sjokk for oss som et bur her, og vi elsker virkelig Alex, og vi ser ikke hvorfor han må gå nå, midt i skoleåret. Jeg lurer på om alt er planlagt og låst, eller om det er mulig at det kommer senere eller lignende? Vennlig hilsen

21
Panda

Kor mange kopierte teksten og lima inn på Google Translate? ?

22
Mora..

..virka jo kjempefet ho da

Og dagens ungdom har et rart forhold til vaksne, det vere seg lærarar, foreldre o.l.

Da eg var ung var vi redde for voksne, sånn flau redd ikkje livredd..men likevel

23
Å lukkast eller ikkje lukkast

Lovleg følger Gunnhild i jakta på velvalte samtalemner på passande tidspunkt (sitat NRK).

24
https://www.resumeperk.com/blog/category/services/page/12

Modern youth often express emotions through correspondence in social networks, rather than in person at the meeting.http://resumeperk.com/blog/category/services/page/12" rel="nofollow">https://www.resumeperk.com/blog/category/services/page/12