Lily Mundal Rey >

12:45

Gunnhild:
Hei. Eg er ein av dei som bur saman med Alex og fekk nettopp vite at han planlegger å reise neste veke. Detta kom som eit sjokk på oss som bur her, og vi er jo glad i Alex og ser ikkje kvifor han må dra akkurat no, midt i skuleåret. Eg lurar på om alt er planlagt og låst, eller om det er ein moglegheit for at han kan komme ned seinare eller liknande? Med vennleg helsing Gunnhild Kvam.

Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

26 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1

Hvorfor tar de ikke denne samtalen med Alex???

2
The million dollar question

Jeg er forvirret som inn i helvete for å være ærlig.

3
??‍♀️

Og hvorfor handler dette bare om hva DE vil? De vil ha Alex hos seg. De vil ikke at noen nye skal ta over rommet hans. Også prøver de å få det som de vil ved å snakke med moren hans.

Det kan godt hende han vil flytte. Det også hende han sier dette som en «trussel» fordi han føler at ingen bryr seg. Hvem vet? De har jo gitt opp å prate mad han fordi «det er for seint»? For ubehagelig?

Vet at handlingene deres kommer fra en god plass, og at de egentlig vil det beste for Alex. Det er bare så frustrerende å se på hvordan de takler dette.

Det er vel også et poeng at Alex kan være vanskelig å komme innpå. Og at han ofte virker «for kul» til å snakke om følelser. I hvert fall sånn ordentlig.

4

Har ikke Sara akkurat opplevd å bli oversett? Snakket om og ikke til? Følt seg ensom fordi ingen spurte hvordan hun faktisk hadde det? Hvorfor synes hun dette er en god idé?

Hvis jeg hadde sagt at jeg følte ingen var interessert i meg og livet mitt og vennene mine hadde spurt mamma hva som foregår i livet mitt og ikke meg hadde jeg bare blitt enda mer såra og forbanna.

Han er et menneske. En venn. Og han vil også ha noen å snakke med problemene sine om.

5
oh gode gud

Hjelp! Lurer på hva hun svarer..

6
Poirot

Gunnhild er på saken! Go girl!

7

cringe...

8
@Poirot

grensebrytende

9
drama

Blir det drama nå mon tro? Tenk om foreldrene ikke vet noe

10
Ja tenk om det er et skalkeskjul

For å dra til Jo???

11

Hvorfor tar de ikke denne samtalen direkte med Alex? Han blir sikkert ikke så glad når han finner ut at denne samtalen har gått via moren?❤️

12
Høna

No får ho sikkert tilbake "Hæ, kva snakkar du om...?". Plot twist.

13

Tenkte det samme!
Kanskje Alex egentlig planlegger å stikke av, til San Fransisco! ? ✈
(Tror ikke det skjer...).

14

Det hadde vore så gøy! Tenk om han egentlig skal reise til San Fransisco eller noko sånt??

15
Grænseoverskridende

Men jeg elsker Gunnhild alligevel.

16
Haha

Får angst på Gunnhild sine vegne, vet ikke om dette er den beste måten å gå frem. Men hun har guts da, det skal hun ha

17
Emma

Herreguuuud, hadde klikka om vennene mine tok kontakt med foreldrene mine på denne måten!!

18

Særlig siden han egentlig skal til San Fransisko

19
Slutt å tull

Folk har hengt seg altfir masse opp i SF og Jo. Jo er berre med for å vise at Alex og har blitt såra og slit med sitt, så han ikkje blir den gode vise feen som alle brukar han som

20
Caroline

Jeg tenker at det helt sikkert er en grunn til at de ikke snakker direkte med han, men har krisemøter og spør moren om dette stemmer. Sara sier at dette er en god idé, og hun er vel kanskje den som kjenner Alex best. Kanskje det er litt vanskelig for dem å ta opp disse tingene med han? De vet ikke hva de skal si eller gjøre, men spør moren for å prøve å få svar på ubesvarte spørsmål. Husk at dette er sett fra Gunnhild sitt perspektiv, og hun prøver å gjøre det hun føler er rett og logisk! Hvis Sara hadde vært hovedperson hadde hun nok gått rett til Alex og spurt, og prøvd å få et ordentlig svar. Sara blir knust hvis han drar. Og Peter hadde latt han reist, hvis det var det han virkelig ville, fordi man skal følge drømmene sine.

Men, det viktigste er at Alex blir boende, at samlingen blir vellykket og at ingen blir såra?

21
Åh ja.

Alex: "Det ville bare være fint om nogen brød sig om hvordan JEG har det..."

Gjengen: Hmm ?? ?? Løsningen må akkurat være fortsat at ignorere ham selvom han har udtrykt med ord at han bare mangler nogen til at lytte. Men vi kan snakke med moren hans da. Genialt. ? ?

22
Hvad nu hvis alex egentligt bliver glad

Det er jo fedt at gunhild går straight til autoriteten og forlanger sin ven ❤️
Jeg tror faktisk jeg cille blive glad.

23
Altså

Kan de ikke bare snakke med Alex da. Han er deres venn

24
Velkomen til

Unngå-Alex-olympics!

25
Carjola

Va d ingen som fikk med sæ at han sa han sku fløtt tel sveits og gå i alpan?? i klippet dær de hadde møte pga vinduet som bei knust, ingen videre festing..gul banan osv

26

Det her er så weird. At skrive til Alex' mor.
Og det her plot virker så pludseligt... Denne her sæsons pacing har ikke været så god.