Sara Årdal Aktiv nå

11:00

Gunnhild:
Klare ikkje konsentrere meg i timen. Tenker berre på alt.
Sara:
Med Luna? Du kan jo prøva å snakka me ho. Fao litt meir info iallfall.
Gunnhild:
Nei. Tenkte på Alex.
Sara:
Ok. Berre ville seie at du kan snakka me meg om da. Da e ikkje slek at eg ikkje vil hjelpa berre fø at eg følte meg ignorert. Eg e fortsatt din ven og. Og du mao fao lov te å ha hjartesorg.
Gunnhild:
Ja eg veit ❤️Du er ein fantastisk venn. Men tenker på Alex. På korleis ein får nokon til å bli.
Sara:
Vanskele å fao nåken te å stao i ro om dei ikkje vil da.

Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

45 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1
Gjensidig vennskap

Jentene vil vere der for kvarandre! Så verdifullt.

2
Du er ein fantastisk venn:)

Gode Gunnhild

3
Like

Aprilsnarr-hjerte som stikker av? Veldig glad for at de er venner igjen!!!

4
Poirot

"Vanskele å fao nåken te å stao i ro om dei ikkje vil da."

5
Omtenksomt

Finta at Sara spurte om Luna.

6
Alex!

Kva vil Alex? Vil han reise eller vil han eigentleg bli på Sandane? Kva skal til? Dette må dei finne ut av!

7

Jeg tror Gunnhild er mye mer lei seg over Luna enn hun vil vise. Kanskje hun kaster seg inn i prosjektet med å få Alex til å bli, ikke bare fordi hun gjerne vil han skal bli,men for å tenke og føle rundt noe annet enn Luna.

Og hvordan har Luna det? Tror hun er skikkelig lei seg.

Bare to episoder igjen. Noe må skje snart!

8
What

Mener du bare 2 episoder igjen for denne sesongen, eller denne uka??

9
Robbie

Svar til What:
Bare 2 episoder igjen av sesongen, ja. Og dessverre blir det kanskje ikke mer etter det. Jeg så et intervju med Kristine der hun avslørte at hun ikke visste om det blir mer. :/ Ææææ!

10
:(((((

Neeei, seriøst.. Så sjukt trist da :(((( krysser alt jeg har for at det blir sesong 3 også!!! Men hvor står det at det bare er 2 episoder igjen?

11

Det står i sesonglista på NRK nett-TV , det ser ihvertfall ut sånn der, som at sesong 2 blir ti episoder lang, akkurat som sesong 1. Og vi har jo fått åtte hele episoder allerede. ?
Håper så fryktelig veldig at de får grønt lys (eller gul banan) for å lage en sesong 3 også! Og etter det: 4,5 og 6. Jeg vil følge Gunnhild igjennom hele videregående!

12
Kjent fenomen

Ingenting er som å drukne seg i arbeidsoppgåver hvis ein har kjærleikssorg..

13
Beate96

Jeg håper at Sara snart kan bytte ut bildet av seg og Kjartan Lauritzen med ett av seg og Torstein. Ønsker for henne å få en ekte venn ved sin side.

14
Gunnhild

Sara HAR ein ekte venn, ho har jo Gunnhild!

15
Idol

Det er jo fint å ha idol! Eg diggar Kjartan også. Gler meg til årets Balejazz der han spelar på heimebane!
https://nb-no.facebook.com/balejazz

16
Caroline

«Vanskele å fao nåken te å stao i ro om dei ikkje vil da». Åh, Sara vet så godt hva hun snakker om. Hun har opplevd mye, og er klok, sterk og realistisk. Gunnhild er mer optimistisk.

Det er så mye i denne meldingen som kjennes ekstra godt i hjertet. Gunngilds bekymring om Alex, Saras realistiske tenkemåte, og at Sara nok en gang viser at hun er trofast og stiller opp, tross alt som har skjedd. Og at Gunnhild viser at hun verdsetter Sara og vennskapet.

17

Sara = Indbegrebet af uselviskhed.

18
Sara har jo desværre ret

Om Alex har besluttet sig for at ta afsted, er der jo ikke så meget at gøre uanset. Men jeg spekulerer nu stadig på hvad der ville ske hvis Gunnhild brugte bare lidt mindre tid på at tænke på Alex og lidt mere tid på at tale med ham i stedet.

19

Jeg regner med at Sara tenker minst like mye på Alex som Gunnhild gjør. De har jo kjent hverandre lenger.

20
Glad ❤️

Elsker at S og G har ordnet opp ❤️ De er skapt for hverandre!

21
Lettare?

Er det ofte lettare å seie dei fine, gode tinga i meldingar i staden for å seie dei til kvarandre? I tilfelle burde dei kanskje prøve å sende Alex nokre meldingar?

22
Alex er en rastløs sjel

Om han er blitt slik på grunn av mye flytting i oppveksten, eller om han rett og slett er en person med mange sider og en del uro, er vanskelig å si. Men jeg tror ikke han egentlig lengter etter å slå rot.

23
Mamma

Kloroform pleier å fungere rimelig greit.

24
Carjola

Ka d e slags mamma du e?? ?

25
Mamma

Enten en med humor eller en du ikke kødder med ?

26

Jeg får OCD af at hjertet ikke vil på sin plads!

27
Ella

Det er ikke noe du får., det er noe du har.

28
Meta

Er det muligt at klikke på den?

29

Det nye notat - har det dobbeltbetydning? Synes både, det kan handle om Luna og Alex.. men blev lidt trist ved: “må bere halde klumpen nede”, søte Gunnhild ;(

30
Det..

..meste handler om L. Siste avsnitt handler om A. Det står jo.

31

Hvor finner man notatene?

32
Luna

Handler om Luna. «Så så liten ut med ballen mellom hendene». ❤️❤️?

33
GunnhiLd

Wow. Blir fan shook över hur G helt släppt Luna o bara moved on? Som att deras relation aldrig hänt!!!

34
Notat

Sjekk notater. Tror nok ikke hun har slept det så lett. Hva hun skriver til Sara er nødvendigvis ikke hva hun føler. Men hun gjør seg nok busy i hodet med ikkefest-planlegging.

35
GunhiLd

Ok haha såg precis? Men måste säga att hon döljer sina känslor väldigt väl, speciellt på det senaste klippet där hon möter Luna. Gillar att G verkar helt obrydd av att se henne. Måste oxå ha chockat L att G inte tråna efter henne?

36
Hønemamma

Hvis du leser siste notat så ser du at hun ikke har glemt Luna ❤️

37
Meta

Sådan en reaktion kender jeg godt fra mig selv. Har både prøvet at min ene eks var utro og min anden eks kom ud af skabet. I begge tilfælde var jeg bare sådan lidt: "nå, okay. Men så skal vi jo selvfølgelig ikke være sammen ¯\_(ツ)_/¯. Det er klart."

38
Luna

Her tenkte nok Gunnhild for det meste på Luna men ville ikke innrømme det for Sara da de endelig har blitt venner igjen og ikke ønsker at en potensiell kjæreste skal komme imellom dem igjen

39
hjerte

spretter

40
Carjola

Korleis ein får nokon tel å bli ?

41
Ingrid

La merke til noe kult i dag. Hvis dere prøver å trykke på "hjertet" ved siden av kommentarknappen, så flytter den rundt på seg (som om det var Alex)!

42
Alie @Ingrid

Kom forresten på at siden dette originalt var lagt ut på 1.april, kan det jo være en liten gimmick i den anledning også ?

43
Alie @Ingrid

Haha, ja stemmer det ...
enda en sånn litt liten detalj som gir sånn barnslig stor glede ?? typisk Lovleg ?

44
Ingrid @Alie

Lovleg sitt hjerte ligger definitivt i de små detaljene! Du har nok rett i at fjorårets 1. april gjorde at teamet prøvde å finne ut en artig gimmick!

45
Saras notater denne dagen...

har ikkje sett deg sidan.
var vel heime i helga. no kjennes gangane på skulen som tronge igjen. berre små tuber du må gjennom med vakum. og du er ein stad rundt her. men denne gongen skal eg ikkje unngå. nok grining. du seier ting eg trur du ikkje meiner det, men så seier du det jo kvifor? er det fordi det gjer det lettare. seier du det itl deg sjølv, eller for å få meg til åg å fortare eller kanskje ikkje at ein ikkje meiner det/meiner det, men sånn som ei hypotese. at ein kastar ut ting for å sjå om dei stemmer. såg så annleis ut. såg så lita ut med den ballen i hendene. som du holdt ein heil planet. men likavel var det som du kasta den på magen min. nei. har det noko å si no uansett. javel så skal eg vise at eg fortsatt er meg uansett kva som skjer.
eg har nok å tenke på faktisk. eg skal ikkje tenke på det. eg skal berre vere sånn «hæ? meg? å eg berre livet går vidare liksom» eg kan vere tøff. eg kan si hei. heve meg over. må bere halde klumpen nede.

a berre virkar som ingenting skjer medan han pakker. seier sånn går det bra og han berre «kvifor skulle det ikkje gå bra?»

nei eg skal fikse det.

nok grining. eg e ein ninja.