Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

177 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1
Så fin historie om Peter!

Syns det er flott med fanfics som tar opp aktuelle temaer og utvider forståelsen av serien!

2
Peter?

Var står historien om honom?

3
Robbie

Aww. Det er sånn det må være, syns jeg, spesielt mot sesongavslutningen. Venner finner tilbake, først Sara og Gunnhild, og nå Alex og resten av gruppa. Håper på en god avslutning der alle er fornøyd, og ingenting blir stående ubesvart. <3

4
Lasse??

Kan ikkje han komme å råne litt på skuleplassen igjen??

5
Caroline

Jeg ser dette om og om igjen! Hva er det med scener med Alex og Sara som er så fine? Først «kjeller-klippet» og nå dette! Sara hadde blitt knust hvis Alex faktisk reiste, og i går så det ut som at hun hadde gitt litt opp, og at hun skjønte at Alex kom til å dra. Det var vondt å se på. Nå fikk vi (og Alex) bekreftet hvor mye han betyr og at han ikke blir tatt for gitt. This is real love!

6

Måtte bare se klippet enda en gang. Det var et av de aller aller beste i hele serien. Og denne serien er en av de aller aller fineste,morsomste, rareste,mest relaterbare og herlige seriene jeg noen gang har sett! ???

Blir så glad og takknemlig for at den finnes, og er så glad og takknemlig for alle dere i kommentarfeltet som er så herlige og engasjerte.

Og blir så trist når jeg tenker på hvor kort det er igjen og at vi ikke vet om vi får en sesong til. ???

7

Tiden fra siste episode til den dagen vi får vite om det kommer mer lovleg kommer til å bli lang og vond? Lovleg blir liksom en del av hverdagen, hva skal vi gjøre nå❤️

8
Instabildene til Alex!!

Har dere sett bildene til Alex på Instagram? Peter er best ❤️ Gunnhild er friend ❤️ Men hvem er my??

9
❤️❤️❤️

My best friends

10
Anonym

Det er Sara, det billede der blev lagt op SF hende igår

11

My best friend.
Han har flere slike hvor flere bilder i serie etter hverandre har hvert ord som utgjør en setning.

12
‘-‘

Gunnhild med Lunas genser, og merkelig halvveis påkledning av Luna i senga. ❤️

13
Koselig

Åååå, for en koselig episode <3 Jeg ble så gla for at Alex ikke hadde reist.

14
Alt er love

Krysser fingre for Luna sesong, kanskje med Alex som bi-hovedkarakter( litt som Sara er i Gunnhild sesongene)?❤️ Spent på historiene til de andre i hybelhuset også. Kommer til å savne gjengen!?

15
Tonje

Ååååå, Alex ❤❤❤

16
Poirot

Synes jeg ser en bra endring på hvordan G står i forholdet med L nå. Hun er helt avslappet. Måten hun leker med Luna-ballongen på slutten. Ingen grubling. Gunnhild er ikke så push-over lenger som noen vil ha det til. Lar seg ikke manipulere. Nå er det ho som har overtaket. Nyter det, mens det varer, men hvis L nå forsvinner om morgenen, sitter ikke G lenger igjen og grubler eller tviler på seg selv.

17

Jaa, har lagt merke til det jeg også! Gunnhild har styringen

18
Carjola

? Trafikklysfest? Gult- Maybe, grønt - singel, rødt - da e man taken liksom. Alle har ordna sæ. Forholdan e fiksa ☺️?

19
Spiseforstyrrelser

Har dere sett annonsen på nettet der hun som spiller Sara informerer om spiseforstyrrelser? Viktig tema!! Og det går an å få hjelp!!

Tenkte på fanficen om Peter.
Følelser er ikke alltid logiske.

20
kvar?

Kvar ligg annonsa på nett om spiseforstyrrelser og Sara ?

21
Grete

Ein ting eg tykkjer har vore fint med Lovleg er at skodespelarane ser ut som vanlege folk.
I dagens samfunn med film og internett er det så mange som ser perfekte ut. Eg veit jo at det kan vere juks, t.d. retusjering, men også at filmfolka legg vekt på å få gode vinklar og heldig belysning. Dei vil liksom berre vise fram det som ser bra ut. Det er sjeldan vi får det naturleg og usminka. Men her syns eg Lovleg har gjort nybrottsarbeid. Det høyres sikkert heilt sjukt ut, men hugsar de klippet frå sesong 1 der Gunnhild står opp om natta for å drikke juice? Og Ivar kjem ut frå Sara sitt rom for å hente vatn? Det klippet syns eg var fantastisk rett og slett fordi Gunnhild blir filma heilt naturleg med kulemage; slik vi alle har når vi står og henger framfor kjøleskapet. Så takk til Lovleg for å vise oss ting vi kan kjenne oss igjen i, på mange plan!

22

Helt enig! Det tyckte jag fattades i SKAM.

23
Er det sant at....

Lovleg-storyen nå er ferdig? At siste episode bare blir en med ekstra-materiale typ "filmen bak filmen" med bloopers..... ??

24

De kan ikke avslutte det før vi har fått vite hva som skjedde med støvsugeren!

25

hva med Jo ?? Der er vel noe uoppklart eller?

26
Poirot

@men: enig!

27

Er det noget du har hørt eller læst et sted? Eller hvorfor tror du det?

28
Poirot

Hvilke løse tråder har vi igjen?
Synes selv at det i alle fall mangler en samtale mellom Gunnhild og Luna om deres forhold, der vi får vite litt mer om hvorfor Luna oppførte seg slik som hun gjorde.
Jeg kan akseptere at Sara og Torstein er ok igjen uten videre forklaringer, men for G og L mangler det fortsatt noe.
Ellers har vi nå vel fått closure på det meste?

29

Kva med Jo?

30

Det hadde vært dumt!!

31

Hadde vært gøy med en behind the scenes og blooper episode? Men jeg tror nok ep 10 blir vanlig

32
Gjest

Kristine som spiller Gunnhild er nominert som beste skuespiller i Gullruten!!!

33

Så nettop at hun som spiller Gunnhild er nominert til beste skuespiller på Gullruten! Håper hun vinner, det hadde vært så fortjent??❤️

34

Kan dere snart bekrefte at vi får sesong 3?

35
Nytt

Nytt innlegg nå!

36
Hvor

Hvor ser du det?

37
Nyskjerrig på Peter

Eg er så nyskjerrig på kven Peter er. Det MÅ bli ein sesong 3 der vi får vite meir om han!

38
Haha

Eg trur da ikkje kjem ein ny sesong av lovleg eg trur Detta var siste sesong av lovleg

39

vil bare se at de er lykkelige i hybelhuset: se at Luna og Gunnhild har funnet ut av ting, Sara får en drage og blir prioritert og...

40
I got 99 problems...

...og det å finne ut hvilken sang som begynner å spille når Sara spør om alpene er i Sveits... det er 1 av dem. Noen som kan hjelpe?

41
Sunniva

Det lure eg o på?

42
Gaby

Åh, älskar detta ??❤️

43
uansett.

KOMMER IKKE OVER at alex hadde tenkt at å dra og ikke si ha det og aldri se dem igjen og at de bare skulle tenke aw men sånn er kunstnertyper og moved on liksom....guten min

44

Sangen??

45
Brenn

Du og jeg av brenn.

46
Alie

C annabisen har gått opp i røyk
I kjellerens trygge hule.
A lex sin pakking gikk som en føyk
O g prosjektet er litt av et skue.

47

????

48
Ingrid

- Føler at ofte når Gunnhild og Luna har hatt det fint sammen, har Gunnhild på seg den strikkegenseren.

- Typisk Peter at hans første reaksjon er om de skal rydde opp. Men skjønner han godt, for det ser jo ikke ut!

- Minimodellen av hybelhuset er så vakkert. Så fint.

- Gunnhilds tale om at alle er idioter har mange likhetstrekk med Billie sin uttalelse om at "vi alle er shitty personer"

- Ballongen ligner på en sol og passer bra sammen med månen og stjernene på veggen

49
Mie@ingrid

Godt observert og enig i alt! ?

Og dette klippet varmer hjertet så veldig ❤️

50
Vinkel

Tilbakeblikk.
Jentene sat tett saman oppi sofaen og fniste av noko. Dei var blitt godt kjent på kort tid og gleda seg over å bu ilag på hybelhuset. Sara var førsteklassing og alt var nytt og spennande. Det var ho som hadde fortalt noko morsomt som gjorde at dei lo så godt. Noko om Torstein i 2. etasje sjølvsagt; det var stort sett han ho snakka om for tida. Johanne var ein god lyttar. Ho var tredjeklassing og hadde vore spent på kven dei nye hybelbuarane var, og no var ho allerede blitt kjempeglad både i Sara og gutane. Litt aldersforskjell gjorde ingenting. Johanne kom godt overeins med dei fleste. «Men kva sa mora til Peter då – når ho såg Torstein stå heilt naken i gangen?» Johanne såg lattermildt på Sara. Sara lo så tårene trilla: «Ho var berre heilt forfjamsa og berre liksom – vil du ha vafler? – eg trudde eg skulle døøøø – ååå, du skulle sett fjeset på han!» Ho la hovudet i fanget på Johanne og beina oppetter sofaryggen. Johanne ruska henne i håret. «Er du forelska, Sara?» spurde ho med eit smil. «Forelska? Nei, det blir eg aldri. Syns berre han er veldig morsom. Og så kysser han jo bra då» Sara fniste igjen. «Å kline med Torstein er som å kline med…»

Sara vart avbroten av Alex som kom inn i stova. «Hei jenter! Eg spanderer middag i dag. Det blir pizza, høyres det bra ut?» Han slengte tre øskjer med Grandiosa på benken og skrudde på ovnen. Johanne reiste seg frå sofaen og gjekk for å hjelpe han med å finne steikebrett og bakepapir. «Så flott, akkurat det vi trengde no!» sa ho og heile fjeset var berre smilehol og strålande auge. «Peter er sikkert ikkje langt unna han heller», sa ho. Alex strauk handa gjennom på den krøllete luggen sin og såg på henne. Johanne var fantastisk, alltid så glad og oppmerksom. Omsorgsfull. Det tjukke, mørke håret som bølga seg nedover ryggen. Den runde, fine kroppen som liksom var laga for klemming og kos. Det var noko i lufta. Noko mellom dei. Det kunne han kjenne heilt tydeleg. Alex høyrde ein liten latter frå sofaen der Sara framleis låg henslengt. Han snudde seg frå Johanne og gløtta bort. Der møtte han det ertande blikket til Sara og såg henne lage kyssemunn og hjerte med hendene. Han kjente han fekk ei rynke i panna og sikkert eit hardt blikk. Men så måtte han smile. Sara skjønte det. Det gjorde ingenting. Det var eigentleg heilt fint. Dei var i ferd med å bli ein gjeng som brydde seg om kvarandre. Alex såg på Johanne igjen. Det var takka vere henne; den gode feen. Dette året kom til å bli heilt anleis enn alt han hadde opplevd før.

51

Jeg grubler og grubler over hvordan setningen "Å kline med Torstein er som å kline med..."
burde avsluttes,men jeg kommer virkelig ikke på noe.

Liker godt hvordan du bruker replikker fra den virkelige serien,og vrir de inn i dine egen historier ????❤️

52
Alie @Mie

Haha, har grublet på det samme, blir liksom litt for opplagt med "Å kline med Torstein er som å kline med Kjartan L. .."
Passet sååå dårlig at Alex skulle komme å avbryte ? ...

53
Love is in the air

Å kline med Torstein er nok definitivt ikke som å kline med Jesus?

54
Susanne

Å, jeg var sikker på at Jo var en gutt? Nå får liksom alle historiene om Jo og Alex en litt ny vri inni hodet mitt? Og Sara da! Hun må jo ha følt at hun mistet en god venninne da Jo og Alex ble kjærester. Det kan forresten hende de forble nære og at det er derfor Alex føler seg ekstra knyttet til Sara. Ååå! Jeg vil ha flere sesonger av Lovleg! Både framover og bakover i tiden!

55
Alie

Jo !!! ❤❤❤?????????

56
Susanne

Nå skulle jeg virkelig ønske at jeg hadde klart å skrive et nydelig dikt, for dette klippet er så fullt av følelser og fine ting, men jeg er ikke så god til å få det ut. Kjenner det bare veldig i hjertet,

57

Det er jo ganske nydelig at du setter ord på hvor mye du liker klippet ,uansett ?

58
Ingrid

Her skal du få et av meg ?

~ Det som betyr noe ~

Å flytte ut og hjemmefra
kan bli dårlig eller kjempebra
Man møter mange man ikke kjenner
og de kan bli til verdens beste venner

Når ord ikke strekker til
må man vise med handlinger hva man vil
Blottlegge de innerste følelser
kjenn på de varmeste lettelser

I motgang må man ikke gi opp opp
selv om livet ikke er på topp
Når som helst kan det snu
særlig om venner er valgt med omhu

Om man føler seg veldig alene
er det ekstra fint å gjenforene
Ingen er ferdig
fordi man er sine venner verdig

Til de nære må du huske og si
hvor enormt mye du er glad i de
For familie og venner må man ta vare på
livet står ikke stille, det er nå

59
Mie@ingrid

Så fint????

60
Susanne@Ingrid

Takk❤️ skjønner ikke hvordan du gjør det? Kanskje jeg må rivåtsje Lovleg enda en gang og håpe på at den kreative energien smitter over på meg også.

61
Ingrid @Susanne

Takk selv forresten! Ble et fint dikt til slutt.

62
Ingrid @Susanne

Vet ikke helt selv hvor det kommer fra. Av og til står det helt stille i hodet mens andre ganger har jeg mange ideer! Har hjulpet veldig at det er mange andre inspirerende sjeler her ?