Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

148 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1
❄️

Er det virkelig full vinter på Sandane fortsatt?

2
Tviler

Er nok spilt inn i januar/februar?

3
Mars

Det kom masse snø i mars...

4
Meta

Lovleg lærer mig at drikke vand

5

Forslag til Gunnhild. Egg kan bety nytt liv, ny start. Legg diktet i et påskeegg og legg det på rommet til Luna.

6
Carjola

Gul men mæst rød.. Æ tolka d som en bra ting. Selv om d sekkert ska verk 50/50. De finn ut av d❤️ Men usannsynlig lite sms hær altså.

7

Jeg har så mange spørsmål rundt Luna sin story, bakgrunn, tanker og følelser. Skjønner ikke hvordan dette kan bli svart på i løpet de neste dagene. Håper virkelig vi får noen svar, og enten hun får en sesong eller vi får se henne åpne seg mer i en ny sesong.

8

Er bare dybt forelsket i spion-musikken de bruger når Peter og Alex skal gætte. Det er seriøse sager!

9
Javel

Hvis jeg helt ignorerer Luna, så var dette jo egentlig et herligt klip. Intet bedre end gjengen samlet.

10
Sara

Hun er ligesom moren i gjengen som vil have at alle skal være samlet og have det fint og fejre højtider. Elsker hvor højt hun går op i at skabe fællesskab i kollektivet.

11
Solsikke

Eg trur det er Sara som har kjøpt blomstra. Trur det fordi ho likar og vaska og ha det fint og ordentleg rundt seg, ho prøver iallfall. Ho bryr seg om folk rundt seg og. Solsikkebuketten kjøpte ho til Gunnhild for å visa at dei måtte snakka saman og at ho bryr seg.

12
Alie

E -stoff trengs før dommedag.
G unnhild ser Lunas ansiktsdrag og
G jenfremkaller hjertegnag.

13

???E-stoff til Dovre Faller ?

14
Susanne

Nå nærmer påsken seg? Kjenner dere også følelsen av hvordan det var å starte aksjonen Redd Lovleg? Blanding av skuffelse og irritasjon over at vi ikke fikk en sesong til og spenningen med «banner og ballonger» og alt vi gjorde for å få med oss flest mulig på aksjonen?

15

Ja! Det var mye engasjement, veldig morro oppi all skuffelsen!
Det har omsider gått opp for meg at det ikke kommer mer Lovleg. Og selv om jeg synes det var en høl i huet uforståelig avgjørelse, så sitter disse to sesongene veldig godt som de er,og det gjør det hele lettere å akseptere.

Og et rivåtsj -år med dere har vært veldig interessant og morsomt og hyggelig,og setter på et vis et fint punktum på Lovleg-eventyret.
Ikke helt punktum enda,da. Vi har frem til torsdag ?
Og ikke umulig det blir ny rivåtsj igjen en gang i fremtiden, det håper jeg så absolutt,men nå er jeg litt mett(ikke lei,bare fornøyd!) Hvem skulle trodd det?
Dessuten er jeg spent på å se hva folk som har jobbet med,og spilt i Lovleg skal jobbe med etterhvert. Tror mange av de dukker opp i div nye prosjekter ??

16
Alie

Ja, kan nok bli godt å sette et punktum etterhvert, selv om det vil bli et tomrom etterpå nå også, kanskje aller mest fordi kommentarfeltet kommer til å dabbe ut. Men syns faktisk vi skal være stolte av at vi har holdt liv i det så lenge "på overtid" nå ? . Lenge leve rivåtsjen - men alt har sin tid !

17
Har lurt litt på det

Hvor er det blitt av «Gunnhild» for eksempel? Hun var jo nominert til Gullruten????
Men jeg har fått med meg at «Torstein» var med i spillefilmen Tunnelen, og jeg syns han var mer sympatisk her enn i Lovleg? https://p3.no/filmpolitiet/2019/12/tunnelen/

18
Ingrid @Susanne

Det er utrolig synd at det ikke ble en til sesong. Så mange spørsmål man sitter igjen med og nysgjerrighet for hvordan det går videre framover. På den andre siden stoppet serien på topp og er vedig fornøyd med de sesongene vi har fått!

19
Alie

JA! I et forsøk på å være litt blasfesmisk-desperat-morsom foreslår jeg herved at vi begynner å feire påske til minne om kampen for Lovleg- sesong 3 ??
(Beklager om jeg støter noen, store ord å si kanskje men for min del tror jeg Lovleg betyr mer enn selveste påskelidelsen! ?)

20
Ingrid

- Dette er bare så humoristisk på så mange måter. Fra Gunnhild som sitter i handlevogna til punktering av Peter sin fotball.

- Sara er som vanlig supergiret på Gunnhilds vegne. Minner meg om da hun jublet etter konserten da Gunnhild og Luna ble kjærester.

- Luna klarer ikke å møte blikket til Gunnhild. Må ha vært vondt å våkne opp til en tom seng.

- Gunnhild som blir nervøs ender som vanlig opp med masse babling og fun facts. Akkurat som hun gjorde i det første klippet om argon i luften.