Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

163 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1
David

Jeg tror at Luna hadde håpet på å få samme reaksjon som David fikk da han leste dikt til Tina.
At Gunnhild hadde sprunget frem og gitt henne en klem.

2
For komplisert

Tror Luna er for komplisert for Gunnhild. Liksom for langt ut på motsatt side. Til at de klarer oversette seg for hverandre.

3
Queen

Enig. Gunnhild må finne ut av seg selv først.

4
Tja..

de kan jo begynne med å snakke sammen hvertfall! 🙂

5
vel..

De snakket jo sammen hele dagen på ferga.Det endte med brudd.

6

Tror ikke de greier snakke sammen så de kommer videre. De er gode på å uttrykke følelser liksom på noen måter....mer som kunst...men helt enkelt i samtale overfor den andre....da blir d vanskelig. Men er det ikke ofte slik da irl?

7
jeg tror jeg elsker

Gunhild

8
Blå er ensomhetens farge

Og sakte men sikkert har blåfargen til Sara begynt å vokse ut, etterveksten synes og hun føler seg mindre ensom. <3

9
Klipp

Skuffende at det ikke har kommet noe kommunikasjon form av klipp eller snap mellom Lunhild. Hele situasjonen blir liksom litt blåst bort da det ble bygget opp slik på ettermiddagen idag

10

Helt enig! Det ville jo vært naturlig at Gunnhild kanskje sendte en mld og prøvde å forklare hvorfor hun forsvant mens Luna sang.

Veldig merkelig.

11

Gunhild trenger litt luft, og trenger ikke forklare seg. Spesielt ikke overgir Luna som selv tar seg tid til å finne ut av ting. Hun kan ikke forventet Gunhild bare er der når det passer henne.

12

Ca 12 minutter igjen på det jeg håper er en lang oppklarende samtale pluss et avslutningsklipp. Håper hele tiden at NRK legger på minutter på programmet sitt, men fremdeles står det 24. Spennende, spennende. Vil ha mer, mer og enda mer. Litt vel opptatt av antall minutter.

13
Carjola

Fortsatt endel hat ute og går. At noen har dårlig kommunikasjon betyr jo ikke at de ikke passa ilag. Hallo d e jo problemet - de må jo snakk ilag. D e mange forhold som hadde røket vest de ikke jobba med probleman sine. Noen ganga går d ikke, men vi kan vell ikke si at de har prøvd så hardt at de kan gi sæ.

Og som en person som har hatt panikkangst som Gunnhild tidligere, men e meir på den mystiske og "mørke" sia som luna.. D e lite forståelse i å ha d sånn. Man bi missforstått. D e fordomma. Man får fortalt man e negativ. Har til og med blitt fortalt at æ e tror æ e bedre eller finere enn andre.. ?Folk danna sæ bilda når de ikke veit. Førr min del handla d om å ha d kjipt, og man stola ikke på folk. Og da e æ sjenert eller usekker. Innadvendt e heller ikke stuereint. Folk e altførr rask å dømm. Og d ødelægg så mye. Koffør e Luna så forferdelig mens Gunnhild e bærre søt og litt rar?

Æ kan relater vældig tel luna. D e lettere å skriv eller gjennom musikk å få sagt d man treng. D e også vanskelig å del i dette samfunnet at man ikke har d så Bra. Og da e d enda vanskeligere å del med den man ælska, forde e person som betyr mæst førr dæ. Du vil jo ikke skræm vekk, samtidig kan man tænk å ikke sats førr å beskytt den andre mot sæ sjøl.

FYI: D at ho har skrevet en sang, og dela med Gunnhild og alle - d krev mot og sårbarhet. Du skriv med hjerte ditt og lar alle vite d. D fins ikke feigt. Ho hadde nok ikke gjort d vest Gunnhild hadde fortalt om angstanfallene sine. Håpa de som dømte ho nord og ned får sæ en kraftig smekk i trynet når vi får se den verkelige Luna ?

14

Nu är det mer än dålig kommunikation från Luna. Hon har varit manipulativ, respektlös, sagt dumma och sårande saker och velat att deras förhållande ska vara på hennes villkor. Och när någpt skett som varit på grund av Luna så vänder hon på det och säger att det är Gunnhilds fel. Det är lite mer än dåligt kommunikation... Och när de försökte prata så slutade det mycket värre. Gunnhild mår inte bra av att vara med Luna. De har sina fina stunder men det väger inte mer än hur illa det ofta blir. Varför ska ett sådant förhållande fortsätta?

15
Joda

Greit nok at det krever mot og sårbarhet å framføre sangen. Det er modig gjort av Luna. Det betyr likevel ikke at det ikke er en viss grad av egoisme i det - Luna tenker ikke på hvordan det vil være for Gunnhild. Det er ikke en god måte å kommunisere med G på. D hadde kanskje vært greit for noen andre. Det handler ikke om å fordømme L, men om å gi en respons på hvordan hun kommuniserer. Om hun hadde sunget for Gunnhild når de to var alene hadde det vært noe annet.

16
Carjola

Men ho veit jo ikke om kordan ho Gunnhild har d. Ho e jo "fordømt" heile veien. D e ikke som alt Gunnhild gjør e perfekt. Poenget e at d sannsynligvis e grunna tel måten ho har vært på. Og køffør ska ho lynsjes fordi ho gjorde nåkka vældi følsomt, på en ufølsom måte uten å vite d. Vest d va den eineste måten førr ho å gjør d på, va d ikke bedre ho fremførte enn ikke? Da hadde Gunnhild aldri fått høre de hær tingan. Gunnhild tål dette, gje ho litt meir cred hallo.

17

❤️

18
Niks

Kjøper ikke dette! Løp Gunhild!

19
Kommentarfeltet

Hva skjer med kommentarfeltet? Står over hundre meldinger, men kun 20 vises og halvparten er gjentagelser. Det samme gjelder forrige klipp

20
jeg er på PC

og må scrolle ned for at flere kommentarer skal laste automatisk, men antar greia er at det har fryst hos deg?

21
Sorter på "populære"

...så ordner det deg 🙂

22
Tips

Du må "oppdatere" ved å velge "nyaste" i den lille nedtrekksmenyen over til høyre. Dersom det allerede står "nyaste" så klikk på pilen og velg det ("nyaste") fra menyen en gang til likevel. Da pleier det å ordne seg. 🙂

23
Luna

Elsk på Luna. En nydelig sang, til sin kjære.
Skjønner ikke hvorfor hun har brukt så lang tid på å innse at hun elsker Gunnhild. Synes også det er FRYKTELIG bra spilt av Ingrid T. Kayser som klarer å skifte mellom å være kul, care og selvsikker til å plutselig være sårbar, usikker og skjør. Håper de ordner opp, tror også det er hele poenget. Vil si det har bygget opp til at dette skal ordne seg. Håper Luna, Gunnhild, Sara og Torstein stikker til Høyanger på påskeferie ?

24
Luna

Er så enig!

25

Kanskje Gunnhild skriver et dikt til Luna

26
Slam

Håper vi få litt slam-poesi i avslutningsklippet når hele gjengen er samlet.

27

Har noen noen dikt om klimakrisen som de vil dele? :’)

28
Luna

tar for stor plass...... bedre da det var G, S, I og A (på stranda i ses 1 f.eks). Kunne også sett mer Torstein og Peter. De to er jo bare dødskule. Og LASSE ❤️

29
Poirot

H skriver det lenger nede i kommentarfeltet:
Dette var præcis, hvad Billie sagde - hun er komfortabel og har selvtillid oppe på scenen; det er derfor den eneste måde, hvorpå hun tør, at være sårbar på.

Billie sier det i en av samtalene med Gunnhild. Det er det som er nøkkelen til å forstå Luna. Hun eier ikke selvtillit i relasjoner med andre mennesker. Derav et tøff/hard image. Derav at hun ikke har noen nære venner. Kun Billie. Derav at hun sier at det hele bare var et dumt innfall. Derav at det er fra en scene hun nå for andre gang erklærer sin kjærlighet.

30
Lena

Luna har så fin en stemme!

31
Er noen interessante forskjeller mellom det som synges i klippet og opptaket på Soundcloud..

Syns Soundcloud-versjonen er best. To eksempler:

1) "kjenner det i kvart einaste PUST" vs "kjenner dei i kvart einaste blikk.(klipp)
2) "pustar DEG inn og då e vi to" vs "pustar dei inn, og så er vi to"(klipp)

Legger ved hele teksten inkludert forskjeller. Sorry, not sorry! for eventuelle nynorskfeil :p

E det noko i lufta
kjennar det i kvart einaste pust. /kjennar det i kvart einaste blikk(klipp)
Vi er ikkje aleine
vi har kvarandre,
men vi er fri.
Eg vil helst vere
i lufta di.

Kjenner du lungene gro
pustar deg inn og då e vi to / puster dei inn, og så er vi to(klipp)
pustar kvarandre ut att
synge i natta
skrike ein dag
laga oss vindar
som vi rir i lag. /som vi syng i lag (klipp)

Er ikkje hjarta som slår / Der er ikkje hjarta som slår(klipp)
Er ikkje armana mine du får
Er ikkje blodet du bur i
Du e langt vekk
så er du nær
Speglar imot meg / seilar imot meg (klipp)
lett som ei fjær

Du seier at du falle
når det du egentlig gjer er å fly
seier du ikkje kan synge / du seier du ikkje kan synge (klipp)
men når du snakka / men når du pratar (klipp)
høyre eg song
vil vi skal danse,
gong på gong.

Er du her hos meg no
sjøl om eg spør meg
kor finn eg ho.
Sjøl når eg sit her åleine
søker i tanken
finne eg deg
nett sånn som lufta
e du alltid hos meg. / e du alltid her hos meg (klipp)

32
Poirot

Cover-art til Argon på INSTA:
Et janus-ansikt: Luna sine 2 sider? Hot-cold?
Aleine - sammen
Tiltrekkes av hverandre - ønske om frihet
Falle - fly

33

Dette var så kleint som det får blitt.

34
Gaby

För en fin sång!!! Vill så gärna att Lunhild ska finna tillbaka till varandra..

35
ronja

er sangen på spotify?

36
Luna

Synes Luna fortjener en bedre kjæresten enn Gunnhild. Nei Luna sjekk opp Sara i stedet.

37
enig

Eller ei jente som er mer som David

38
Muffins

Pussig at de enda ikke har kommunisert på noen som helst måte etter dette stuntet!

39
Bibbi

Her prøver Luna å gjenta suksessen fra den første konserten. Gunhild fikk angst og skulle gå også da, men Luna ordnet så de ble sammen. Tror hun ville at det skulle bli sånn en gang til, men på en mer sårbar måte denne gangen.

40
sangen!!

Finnes sangen noen steder? spotify? soundcloud? kan noen legge ved link?

42
Argon

Er det noko i lufta?
Eg kjenner det i kvart einaste pust;
vi er ikkje åleine,
vi har kvarandre, men vi er fri,
eg vil helst vere i lufta di.

Kjenner du lungene gro?
Eg pustar deg inn og då er vi to,
pustar kvarandre ut att,
synge i natta, skrike ein dag,
lage oss vindar
som vi rir i lag.

Det er ikkje hjarta som slår,
er ikkje armane mine du får,
er ikkje blodet du bur i.
Du er langt vekke,
så er du nær,
speglar i mot meg,
lett som ei fjær.

Du seier at du faller,
når det du eigentleg gjer er å fly,
seier du ikkje kan synge,
men når du snakkar, høyrer eg song,
vil vi skal danse gong på gong.

Er du her hos meg no?
Sjølv om eg spør meg;
kor finn eg ho?
Sjølv når eg sit her åleine,
søker i tanken, finne eg deg,
nett sånn som lufta
er du alltid hos meg.

43
Ingrid

~ Ikke på samme sted ~

Når blikk møter blikk
siger kjærlighetens panikk

Redd for å miste,
men også for å få
Så nærme men samtidig
så langt unna

Det skjærer i hjerte
Full av smerte

Det blir for mye
av alt,
og for lite
av luft

44
Ingrid @Susanne og @Mie

Takk til dere begge to ❤️

45

"Det blir for mye av alt,og for lite av luft"

Det var skikkelig fint,Ingrid! ?❤️?❤️?❤️?

46
Susanne

?????

47
Ingrid

Luna har ikke hørt/lest Spegelen, derfor er det ekstra fint når hun synger om at når man tror at man faller, så flyr man egentlig

48
Rivåtsj-fan

Å, selv om jeg har sett det før og sikkert sagt det før: dette er SÅ BRA spilt!! Både Sara-rollen, Gunnhild-rollen og Luna-rollen. Gripende ?.

49
Alie

L una tar scenen i bruk atter en gang
U ttrykker ord med ukulele og sang
F ølelser synges med sterk etterklang
T anken om luft kjennes kvelende trang

50

Aj! Hadde glemt hvor godt spilt,og hvor vondt dette klippet egentlig var?❤️

51
Alie

Helt enig !!

52
Rivåtsj-fan

@Alie... ha-ha, "helt enig"! faktisk ?

53
Alie

( Funfact ( mest -to self- ):
Ser ut som jeg har ett-årsjubileum på min
første kommentar i kommentarfeltet ?
- eller helt korrekt om 2 dager da, men
hvertfall i akkurat dette kommentarfeltet.

Og litt komisk fordi kommentaren var
"Helt enig!!" Som respons til en anna
kommentar - av @Mie ☺
..... så nå tror jeg ringen på en måte er i ferd
med å bli sluttet, er litt nørd på sånt, syns
slike tilfeldigheter er litt gøy ? )