Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

183 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1
Caroline

Ååå!

Gunnhild imponerer og rører meg. Hun har vokst så mye, har begynt å bli trygg på seg selv og sine valg. Jeg tenker tilbake på første sesong, og de første episodene. Usikre, utilpasse Gunnhild, som flytta alene på hybel, og som prøvde så hardt å passe inn, men som allerede var litt "utenfor"og som ødela for seg selv fordi hun prøvde så hardt, når hun egentlig var mer enn bra nok! Gunnhild, som ikke trodde noen likte henne og som hadde inntrykk av at Sara var en av de populære jentene, en person totalt ulik henne selv. Lite visste hun om at Sara skulle bli hennes soulmate og prioritet nummer 1, og omvendt!

Fine Gunnhild, som har klart å åpne Saras harde, beskyttende skall, fordi hun aldri sluttet å spørre, selv om hun merket at Sara tullet vekk det alvorlige. Modige, gode Gunnhild som ble med Sara gjennom ALT, selv om hun ikke ante hva hun egentlig holdt på med, eller hva burde sagt eller gjort. Gunnhild fikk Sara til å føle seg viktig og verdsatt, hun gjorde Sara trygg.

Skjøre, sterke, sårbare, vakre Sara. Trofaste Sara, som alltid er der, og som gang på gang har vist at hun aldri gir noen opp, nettopp fordi hun selv aldri har opplevd å bli prioritert først av noen. Sara ble svikta av Gunnhild når hun trengte henne som mest, men strakk likevel ut hånda og dro henne opp av søla, fordi hun er ekte, og verner om sine favoritter (hybelhuset, familien du velger selv). Ivar, verdens beste mann, Alex, som alle velter over ende for for å være med, Peter, som elsker Alex sine krøller.. Lovleg treffer meg midt i hjertet. Det gjør så godt og vondt på samme tid.

2

Tenkte også på det samme, hun har vokst så mye?❤️

3
Ukulelen ❤

Jeg er så glad for at Gunnhild spurte om ukulelen! Den er liksom som et symbol på forholdet deres, og jeg føler at det at hun ville beholde den viste Luna hvor mye forholdet faktisk betyr for Gunnhild ❤ Luna er ikke et eksperiment for Gunnhild. Gunnhild vil ikke "kaste" ukulelen akkurat som hun ikke vil "kaste" vekk forholdet med Luna. Noen ganger må man bare vokse litt alene for å kunne stråle sammen senere. Håper de finner tilbake til hverandre når begge er klare ❤

Men akkurat nå skal jeg fortsette å gråte ?

4

Dette var så sykt fint, vondt og ekte på samme tid.

5
Kiwiøl

La oss slukke hjertesorgen med en kiwiøl. Skål!

6
Tradisjon for deg Ivar

Trur eg! Skål folkens??

7

Jeg gråt gjennom hele klippet. Så vondt og så fint på samme tid. Og herregud, så ekte. Skuespillet her er altså helt fantastisk.

8
*Kaster aggressivt alle verdens awards efter Kristine*.

Dette var... Unreal. Føler at mit hjerte blev knust akkurat nu sammen med Gunnhilds.

9
boller,

vi kan jo også kaste bibelboller på henne, men litt mindre aggressivt enn Sara da...<3

10
Bare én ting...

Skuespillerne i Lovleg er KRIMINELT gode... Jeg er lidt tom for ord at this point.

11
helt seriøst,

jeg tror dette er noen av Norges dyktigste skuespillere. Det er sjeldent man blir så investert i karakterer som det man blir her. Det er så ekte, ufiltrert og nydelig

12
Dyktige

Helt enig! De spiller så ekte og realistisk at du helt glemmer at de er skuespillere. Utrolig bra??❤️

13
Ufattelige talentfulle

Har aldri vært noen norsk serie entusiast, men lovleg tar virkelig ting til et helt nytt nivå. Hvor i alle dager finner de så gode unge skuespillere? Hvert minste lille blikk som utveksles, hver tåre som renner og hver morsomme scene som de nailer hver eneste gang. Blir så utrolig imponert. Har vært målløs og sittet med gåsehud flere ganger kun fordi folk spiller så bra. Det føles så ekte, det er aldri overdramatisk og klisjee, men heller aldri lavmælt og uekte skuespill. Hver enste replikk føles troverdig og som noe som karakterene kunne ha funnet på å ha sagt i den situasjonen. Må være utrolig vanskelig å gi så mye av seg selv og være så sårbar som det de er i enkelte scener. Stående applaus til alle egentlig, for noen dyktige og dedikerte folk. Både foran og bak kamera. Bøyer meg i hatten, virkelig??❤️

14

Da dere var sammen og hadde hverandre
speilet du deg litt for dypt i den andre
og så biter av deg selv
svømme motstrøms i en elv
av ting som du trodde du måtte forandre ❤️

15
❤️

Du er virkelig god med ord Mie! Kommer til å savne å lese diktene dine i kommentarfeltet?

16

@❤️

?Tusen takk?

Det har vært morsomt å skrive dikt igjen,det har jeg ikke gjort siden jeg var barn!
Hvis det kommer en ny sesong, triller det kanskje noen flere rim ut av meg. ? Lett å bli inspirert når man ser på en så god serie som vekker tusen følelser i en!

17

Dette var så fint og trist og føltes så ekte og rått at jeg får helt vondt i magen.
Så vakkert å endelig se Luna åpne seg skikkelig opp, og så vondt å se henne gå fordi hun ikke orker å bli trøstet.
Så modig og modent og sårt av Gunnhild å holde tilbake. Og så hjerteskjærende å se henne sitte igjen og gråte sånn ?

Men seriøst: dette betyr ikke at de ikke elsker hverandre eller at de aldri skal være kjærester mer. Det betyr at Gunnhild trenger tid til å være bare Gunnhild, og at de ikke blir sammen igjen akkurat nå.
Kanskje begge kommer over det og finner noen andre etterhvert. Eller kanskje de finner tilbake til hverandre når tiden er moden for det.
Uansett om vi får flere sesonger eller ikke, så shipper jeg Lunhild til the bitter end, og langt forbi! ❤️❤️❤️❤️

Og enda mer seriøst: VI MÅ FÅ FLERE SESONGER!

18
veldig enig,

Lunhild til the bitter end (hvis de begge er klare for det og føler seg komfortable)<3

19
NEI!

NEI, NEI, NEI!!
TULLEJENTER hva driver dere med?!!?!

20
Fantastisk kommentar

Tullejenter, hahaha? Sorry, men nå måtte jeg tørke tårene og le litt her.

21
ahaha,

tullejenter faktisk

22
Og vi lo

Hahaha, vet ikke hvorfor men jeg tenkte på hun tullete hestejente karakteren til Herman Flesvig.

23
ahaha,

problemet når folk kommenterer at de ikke klarer å tenke på noe annet enn noe, er at jeg også begynner å tenke på den tingen! Hahaha, jaja da får jeg tenke litt på Herman Flesvig

24
Sant

^hahaha❤️

25

til da vi fulgte med på listen over de nye hybelreglene bli redigert live av hybelgjengen i google docs. Det var tider det<3 Google docs made entertainment, Lovleg sprenger grenser.

26
Gode nudler

Alex med selfie stanga rundt middagsbordet, når de spiste nudler og G skulle prate med Peter om noe kjærlighetsgreier

27
Alex

Alex som sov i bilen til Ivar når de skulle på roadtrip. «Det er interresant akustikk her»
Herregud som jeg kommer til å savne gjengen ?

28
Så mange minneverdige øyeblikk

«Ingen kaller venninna mi desperat»

*Løper aggressivt bort og kaster boller på Peter*

29

Gunnhild: Det var faktisk ikke meg og hun var 12 år så hvis du så det hadde du vært en pedo med tidsmaskin!

Vaktmester: ...

30
Mimring

Kommer fortsatt ikke over at moren til Peter så Torstein naken. Stakkars dame, kommer bare på besøk med vafler også blir hun møtt av det synet?

31
mimring indeed,

oppfordrer alle til å dele rare Lovleg øyeblikk! Som da Alex gikk i søvne og skremte livet av Gunhild gjennom den provisoriske dusjforheng-døra<3

32

tb to...

Ha fest

Feir bursdag

Ligg med Torstein.

33
Støvsugern

Hahaha, det var så gøy❤️ Takk for at du minnet meg på det. Trist at lovleg er over men der er fint å tenke tilbake på alle de fine tingene lovleg har gitt oss. Det dokumentet var en av de tingene?

34
Anonym

Er jo ikke sikkert at at lovleg er ferdig. Det er vel ikke utelukket at det ikke kommer ny sesong?

35
Til anonym

Mener ikke at Lovleg er ferdig for godt, men at det er synd at sesongen er ferdig. Hvis det kommer en ny sesong kommer sikkert ikke den før høsten igjen. Må være lov å mimre litt ved sesongslutt. Er også litt redd for at det kanskje er slutt siden lovleg ikke er så populært som skam osv og at de kanskje ikke kan/vil bruke så mye penger på det. Men selv om vi ikke er så mange så betyr fortsatt denne serien så utrolig mye for oss. Krysser virkelig fingrene??

36
næmmen,

nå klarer jeg ikke å tenke på noe annet enn den støvsugeren. Rip støvsugeren og vinduet<3

37

Retrospektiv?

38
Men..

..hvorfor ser Gunnhild alltid ut som om hun

A) fryser,

B) har spist blåbær

C) eller har drukket rødvin???????

39
Tannregulering

Tror det må være tannreguleringen du tenker på.

40
«Nå har Stian fått Svartedauden»

Synd at ikke Lovleg som serie er nominert til Gullruten. Da kunne «Ivar» får skinne med standupen sin hvis de vant? Heier uansett på Kristine, håper hun vinner. Makan til talentfull ung dame, virkelig fortjent!

41
«Det er sånn fascisme begynner»

Hahaha, Ivar er så bra❤️ Favoritt karakteren min!

42
Takketale

Poirot, hvor er du? Hvis du ser dette vil jeg bare si at jeg kommer til å savne alle de fine innspillene dine. Du er virkelig både reflektert og kreativ! ?

43
Poirot

Aww. Takk til alle kommentarfelterne! Er det ikke det som er så kjekt med denne serien og andre i samme formatet? Kommentarfeltet er vel så viktig som selve serien og gjør at vi kan kose oss med et klipp på kun et par minutter i mange dager!

44
Argon

Uff, knuste hjerte mitt når Luna begynte å gråte og sa at hun ikke ville ha trøst? Bra at Gunnhild sier det hun mener, men det er så synd at når Luna først tør å åpne seg at hun blir «dumpa» og avvist. Hun følte seg sikkert både teit og skamfull etterpå. Hver eneste gang hun begynner å si noe ektefølt tuller hun det bort eller sier noe sånt som «Var det teit» osv. Koster henne sikkert mye å legge av seg det harde ytre skallet sitt og jeg tror ikke det er så mange andre enn Gunnhild og kanskje Billie som har sett denne siden av henne. Håper det går bra med Luna og at hun ikke trekker seg helt inn igjen nå som hun var på vei til å blomstre??

45

Ja,det samme tenkte jeg. Det har tatt henne hele sesongen å åpne seg opp,også endte det med at hun ble såra. Også må hun bo i samme hus som den hun har blitt såret av. Som jo egentlig ikke ville såre henne i det heletatt! En ganske forferdelig situasjon! For begge to, men i det store og hele kan dette ha vært aller værst for Luna ❤️

46
Relly?

Ble litt irritert no av at Gunhild avslo et forhold med ei jente hun elsker??‍♀️ Alle vil at de ska bli sammen så hvorfor hindre det? Det gjør jo bare serne mer frustrert....

47
Poirot

Nei, dette var ikke den endringen jeg, i mitt romantiske hjerte, håpet på. Hvorfor må ting ofte bli så kompliserte? Hvorfor kan 2 som så tydelig elsker hverandre ikke bare nyte det så lenge det måtte vare?
Men sett i serien er det vel egentlig en logisk neste stepp. Hele Lovleg handler jo om "the coming of age" av Gunnhild. Fra klønet, utilpass og ikke minst meget usikker fersk hybelboer til ei som begynner å bli trygg på sine egne styrker og svakheter, trygg på gode venner rundt seg og selvstendig. Det første forholdet og de første seksuelle erfaringer hører med i en slik historie. Vi er vel alle blitt veldig glad i alle de andre beboere av hybelhuset, men de er nok egentlig bare med for å støtte opp om Gunnhilds historie, Luna og. Selvom vi har blitt veldig glad i henne så er det Gunnhild vei til å bli et selvstendig og trygg menneske med en tydelig egen identitet (som i grunnen kun blir til og vises i vårt møte med andre mennesker, i speglet, Det er da vi viser hvem vi virkelig er) det handler om. Sånn sett er det greit (men vond) at Lunhild blir satt på vent nå. Det er en viktig erfaring som Gunnhild tar med seg og som hun vil se tilbake på med varme og glede. Men beslutningen viser modenhet og selvstendighet. På dette tidspunktet hadde forholdet med Luns nok tatt for mye energi og fort ført en del av hennes liv hadde foregått i en slags boble? At det hun kanskje ubevist hadde spurt seg hva Luna synes om det som kommer til å foregå på hennes vei videre og for lite om hvordan hun selv oplever ting? Ikke fordi Luna er så dominant eller krevende, men fordi Gunnhild bare vil at Luna liker henne. Det er tøft gjort å gi avkall på tryggheten og bekreftelsen som ligger i et fast forhold. Men akkurat nå føler Gunnhild at hun trenger space, luft, argon til å kunne slå ut sine vinger på egne premisser. Hun har så mye å oppleve og lære enda...

48
Poirot

Dette var heller ikke den endingen jeg håpet på. Hvorfor må ting ofte bli så kompliserte? Hvorfor kan 2 som elsker hverandre ikke bare nyte hverandre så lenge det varer?
Men sett i serien er det vel egentlig en logisk neste skritt. Hele lovleg serien handler jo om "the coming

49

Hun trenger tid til å være Gunnhild. Noen ganger treffer kjærligheten på de mest ubeleilige tidspunkter i livet og selvom to stykker elsker hverandre så kan det fortsatt være vanskelig å få det til å funke.

50

har noen fått med seg hva Gunnhild mener når hun sier at "Men jeg har i alle fall vært der. Jeg bare greier ikke å være der nå"?
betyr det at hun syns at hun i hvert fall var seg selv når hun gjørt dumme ting og at hun ikke klarer å være seg selv nå med Luna? eller? blir litt forvirra

51

At hun ikke har gjort det slutt. Luna gjorde det slutt, men det gjorde aldri Gunnhild. Altså hun har vært der selv om det var vanskelig, mens Luna trakk seg ut ved å gjøre det slutt.

52
Anonym

Tror hun mener at hun har vært der for Luna. Når Luna har gjort dumme ting har Gunnhild hele veien tilgitt henne. Men Lina har ikke gjort det samme tilbake. Me må orker hun ikke det mer.

53

Har aldri hatt kjærlighetssorg før, men dette klippet gjorde vondt langt ned i magen. Men fint at Gunnhild er klar og tydelig, hun har vokst mye hvis man tenker tilbake på sesong 1. At hun klarer å sitte så rolig og snakke uten å verken bli sint eller kjeftene er fantastisk. Husker når Lasse hadde vært med Stina, hun var såra og sa alt hun hadde på hjertet i affekt. Nå klarer hun å holde seg samla og har respekt for Luna selvom ting kanskje ikke funker. Dette klippet var utrolig fint❤️

54

Et filmatisk grep:

I veldig mange scener , frem til nå ,er Luna plassert fysisk høyere oppe enn Gunnhild, hun ser ned på Gunnhild,mens Gunnhild ser opp på Luna. Hun stod på en scene, i en trapp, osv. (men så er de egentlig like høye)Luna har hatt et slags overtak hele veien.

Men i dette klippet ,og i det klippet der Gunnhild våkner i Luna sin seng,og Luna satt på gulvet, var de ikke bare på lik linje, Luna ser bort og opp på Gunnhild. Hun har gradvis blitt mer sårbar og mistet overtaket.

Nå når jeg ser dette klippet om igjen,blir jeg bare mer fortvilet over at Gunnhild ikke vil prøve videre. Nå er Luna kommet dit hun trenger å være for at det skal funke, hun er ærlig og ydmyk og Gunnhild klarer å si imot henne,og hun blir hørt når hun gjør det. Det er en kjempeforandring fra hvordan det startet.

Denne historien er ikke over enda ❤️

55
Nydelig ??

Så godt sagt?

56

Det her er noe av det vondeste jeg har sett. Håper vi får sesong 3 så historien ikke ender her. Vil så gjerne følge Gunnhild og de andre videre.

57
Vent Luna

Flere som hadde dratt direkte til Sandane for å takke ja til Lunas tilbud, dersom dette var en ekte historie? Vil ikke Gunnhild, så vil jeg!

58
Luna som karakter er interessann

men ikke som kjæreste til Gunnhild. Luna er for ego. Synes Alex, Iva og Torstein burde få mer fokus. Og David. I sesong 1 virka det som det skulle bli mer fokus på han og ensomhet, som også er et godt tema. Skulle fått vite mer om familiebakgrunnene også. Der ligger det mye tror jeg.

59
Siste

Episode i dag? Hvor mye er det igjen?

60
Nydelig ??

For en fantastisk serie og sesong dette her har vært. Det var også en av de beste samtalene til Gunnhild og Luna, hvor de begge viser seg sårbare, prater og ser hverandre. Det er en ærlig sak hvordan Gunnhild føler det. Hun har jo opplevd å bli avvist, blitt kalt for et innfall og jeg tror det blir for mye for henne. Jeg tror hun må se hun er bra nok som akkurat den hun er. Og jeg tror Luna synes Gunnhild er virkelig bra nok som den hun er. Nå sier hun ifra om en liten pause. Fordi hun elsker henne. Blir rørt og lei meg og litt fortvila men det var virkelig fint og helt fantastiske skuespillere i denne serien☺️ Kanskje G trenger en natt for å tenke igjennom, en prat med Sara, eller kanskje hun trenger mye lenger tid. Dette var uansett fint å se. Luna er og nydelig, snill, varm og gjør sine feil hun og akkurat som Gunnhild. Jeg tror faktisk det her ordner seg? Har trua!!
( og det er vel 5-6min igjen?)

61
Blank.p3.no ??

Så hjerteskjærende! Håper på Lunhild i fremtiden. Ikke bare Gunnhild som har vokst, Luna også.
Men hva gjør vi nå? Andre som ser på Blank? Kanskje noen av oss treffes igjen der?

62
Beklager..

Men Lovleg var den første for meg, og jeg syns det er for tidlig med en ny.. må komme over sorgen og savnet først.

63

Åh, det her klip fik mig til at græde. Hvor er det fint. Det føles så ægte. Skuespillet er simpelthen så troværdigt!

Pleeeeease, lav flere sæsoner. Jeg orker ikke at tænke på, at det hele snart slutter ?

64

Håper hun tar med Sara hjem på påskeferie!

65
Er det lurt ?

Tror du Sara tar sjansen på det ?
Jeg håper at Torstein inviterer Sara med seg hjem

66

Sara og Torstein forever!!

67
Endelig

Det her er den beste episoden så langt. Det gjør så vondt å se dem lide begge to, men de er jo ikke bra for hverandre. Endelig har Gunnhild innsett det og er i stand til å artikulere følelsene sine. Luna går jo rett i forsvarsposisjon og forsøker å angripe tilbake, men det er jo bare fordi hun elsker Gunnhild og er redd for å miste henne. Det gjør så vondt og så godt på en gang å se dem slik! De kan sikkert bli et godt par om en stund, men da må de vokse opp og endre seg ganske mye begge to. Og først og fremst må de lære seg å kommunisere!

68
Gaby

Fyfan, jag är ödelagd nu...? Vilken insats från både Kristine och Ingrid, så sjukt duktiga!!! Kände detta hela vägen in i själen. Relaterar så mycket till Luna som karaktär och det var så fint att äntligen få se henne öppen och sårbar.

Och tack Lovleg för att ni visar och tar upp alla sidor av livet som tonåring. Den här serien är SÅ viktig. Önskar att jag hade haft den när jag själv var i deras ålder. Hade nog känt mig lite mindre vilsen i världen. Hoppas så innerligt på fler säsonger av detta mästerverk!!

69
Ikke rart

at Kristine har fått Gullruten-nominasjon for beste skuespiller

70

Hvordan vil I forklare ordet ustemt .. på dansk kan en guitar være ustemt..forstår det ikke helt på norsk.
Tak fra DK 🙂

71
Ustemt

Det er ikkje vanlig på norsk heller, å omtale ein person som ustemt. Vi seier også «et ustemt piano» feks...
Eg tolkar det her litt metaforisk. Ho er ikkje i balanse/ikkje i harmoni?

72
Utemt

Ustemt betyr ikke noe annet på norsk enn på dansk - det betyr at gitaren er ustemt bare 🙂 Men man kan kanskje tolke det som at noe ikke stemmer helt.

73

Episoden for uka heter "Spegelen", kommer Gunnhild til å lese opp diktet tro?

74

Snällaaaaa

75
Sista klippet?

Alltså, får tårar i ögonen bara av att gå in på sidan nu och ladda om. Är det sista klippet i sista avsnittet för säsongen? Oavsett. Kommer sakna Lovleg så otroligt mycket. Det har varit bitvis frustrerande att se allt som hybelgenget kämpar med och hur de inte riktigt når fram till varandra med sina frågor och känslor och issues, men det är också något som är så fint med serien. Relationer tar tid. Relationer byggs långsamt. Och ibland blir det krångel och strul. Det har verkligen varit som att kliva in i några andras liv. Sätta sig i deras skor. Se dom utvecklas. Och det har känts otroligt vackert! Tack för det! Det enda jag saknar är att kunna se hela episodar även här i Sverige (spärrat utanför Norge). SVT sände episodarna första säsongen samtidigt som de släpptes i Norge. Inte denna säsong.

76
Luna

I love you

77
Ørsta-Volda flyplass

For ei utruleg sår, ekte og hjarteskjerande scene. Hjartet mitt blør for Lunhild.

Og så utruleg fantastisk spelt av både Kristine og Ingrid. Sistnemnde bør få neste gullruten-nominasjon...

78
This describes it so well

Check out this post, it describes so well how I feel about this clip, and this show. Almost like I wrote it myself. Although I never could have thougt of the whole lemon sorbet/ chocolate pudding metaphor thing: http://lovlegskada.tumblr.com/post/184107324911/im-going-to-be-a-little-personal-on-this-blog
My point is - this show is awesome and I hope we get many more seasons!

79
Så flott!

Takk for at du delte denne, det var bra skrevet!

80
Lenge leve Gunnhild

Gunnhild fortjener nåken bedre en luna

81
Poirot

Jeg skjønner virkelig ikke hvordan man kan dømme andre mennesker, som virkelig prøver og som ikke har onde hensikter, på denne måten. Blir skremt hver gang jeg leser harde personkarakteristikker i dette kommentarfeltet. OK folk kan oppføre seg uheldig eller si noe som ikke kommer bra ut, men hei! Alle i hybelhuset og rundt er 16-17-åringer som virkelig bryr seg om hverandre, vil hverandre vel og prøver og feiler så godt de kan! Til og med noen rare voksne i dette universet kan si rare ting, men det er ikke noe tvil om at de gjør dette fordi de elsker Gunnhild.

82
Spørgsmål fra den ældre generation

Hvad går dette ud på?? Det er ikke sådan, at man ved at være alene kan tænke sig klar og moden til at være i et forhold. Man modnes sammen! Udvikler sig sammen! Spring ud i det for faen! Ellers kan du starte forfra den dag forholdet starter..
Hilsen den 46 årige, der har været sammen med sin mand, siden hun var 18.

83
Alie

Altså, det har tatt meg 3 uker å komme over denne "kjærlighetssorgen". Jeg har måttet skrive meg ut av den.....
Hvis noen vil lese hvordan jeg syns det bør gå med Lunhild, så er mine historier her :

http://www.alie.cybersite.nu

84
Alie @Alie 11 måneder senere

Du hørtes litt desperat ut her , Alie ....
Hold on be strong ?.

86
Susanne

Min nest siste tyvtitt i rivåtsjen...
Jeg syns jeg forstår mer av Gunnhild - og særlig Luna - nå enn første gang jeg så serien (takk til Vinkel for hennes bidrag til det, forresten). Det gjør likevel utrolig vondt å se at de to jentene ikke finner ut av det og jeg gruer meg litt til å se Luna i morgen når hun blir vitne til fellesskapet mellom Gunnhild og Sara og hører "Spegelen".

87

Ja,samme her. Dette gav litt ekstra mening i runde to.
Det er så innmari trist,men tror Gunhild sier noen ting som er veldig sant,og at det er helt riktig at de to ikke skal være sammen akkurat nå.
Kanskje Lunhild blir endgame når begge har vokst litt mer hver for seg, eller kanskje de vokser fra hverandre helt og mister kontakten. Men begge kom nok ut av dette som litt tryggere versjoner av seg selv,på sikt, når følelser er bearbeidet.
??

88
Rivåtsj-fan

Ja, skjønner de også litt mer nå.... men samtidig ; hvor lenge har de vært sammen ? 2 måneder med litt av og på... ja-ja, det er jo dype følelser uansett ....

89
Mie@riwåtsjfan

Kanskje de to viktigste månedene i begges ungdomstid sålangt. ?

90
Alie

2 år, 2 mnd , 2 veker, 2 augneblink.... tror ikke alltid tiden har betydning for hvor dypt følelsene griper....

91
Rivåtsj-fan

?
Dette er så nydelig ❤! Og så fælt?!

92
Alie

U stemt er ikke det samme som surt
S varet er tvilsomt hvis hjertet blir spurt
T risthet vil oppleves uoverkommelig
E kko i hjertet ditt banker møysommelig
M en ustemte strenger kan stemmes igjen!
T iden vil hjelpe på veien dit hen

(dette ble nok mitt siste dikt i Lovleg-sammenheng - i morgen er det bare "Spegelen" som gjelder for min del ....)

93
Susanne

Takk for alle fine dikt ?

94
Ingrid

Kjempefint dikt!

95
Ingrid

~ Nok er nok ~

Gunnhild har grublet og tenkt veldig lenge
I det siste har hun latt seg selv fortrenge
Nå er det stopp
Hun gjør et galopp
For tiden vil vise hva hun senere vil trenge

Luna hun snakker åpent og ærlig
Hun er håpefull, varm og utrolig kjærlig
Brått det snur
Hun var helt på bærtur
Til forsvar hun gikk, det var uunnværlig

Som sol og måne er de ganske ulike
Sammen ble lys og mørke likevel fargerike
Men nå er det nok
Ikke som man antok
Ukulelen viser at de alltid vil hverandre like

96
Alie @Ingrid

??? det var fint, Ingrid

97
Susanne

Jeg kommer til å savne diktene!?