Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

1161 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1
17.mai 🇳🇴

Jeg ser for meg at Gunnhild er hjemme med foreldrene i Høyanger og feirer dagen i gult,gult og gult! (Finnes det en helgul bunad?)

Og at hun enten er skikkelig fyllesyk etter fest på Sandane den 16.mai. Eller at hun blir litt for full på fest selve dagen,og kanskje gjør noe dumt.
Eller begge deler.🧡
Go Gunnhild 🤗

2
Hallo!

Gratulerer med dagen, kommentarfeltet! Jeg savner dere!

3
Hallo,ja!

Det gjør jeg og ❤️
Gratulerer med dagen til dere 🇳🇴

4
Trist

Få tilbake lovleg igjen!

5
Åååå Lovleg ❤️

Ver snill å kom tilbake. Livet er ikkje like bra utan deg ❤️

6

Lovleg traff meg på en helt spesiell måte. Magisk, som livet. Kom tilbake!!

7
Lovleg er det beste.

Ingen over
Ingen ved siden av
❤️

8
Værsåsnill

Gi oss flere sesonger:(

9

Da har jeg klargjort webside for engelske tekster/fanfics (som det var spørsmål om her tidligere). De som vil må gjerne sende meg både norske og engelske tekster /dikt /fanfics ved bruk av gjestebokfunksjonen, så legger jeg de ut fortløpende.

http://www.alie.cybersite.nu

💞☺

10
Supert!

Har ikke fått gjort det enda, dukket opp noe, men det blir nærmeste fremtid.

11
Men snälla,

kom igen nu, vi behöver en tredje säsong! Ni är så otroligt bra, alltså ALLT med den här serien är bra. Saknar Gunnhild, Sara, Ivar, Alex och de andra!

12

Halla, gjengen! Lenge siden jeg har tittet innom kommentarfeltet her nå, godt å se at dere fremdeles holder på. Jeg bare tenkte, eller lurte på, om noen har tenkt på å kontakte skuespillere og eventuelt andre "influencere" som har en plattform og som når ut til mange, og spørre pent om de kan dele oppropet? F.eks Frank Kjosås og andre sidemålentusiaster?

13
Vannkanne

Det hadde vært veldig bra!!

14
Har prøvd.. usikker på resultatet...

Eg har sendt e-postar og melding på facebook til 10-12 kjendisar som bør vere interessert i nynorsk og ungdom - men har fått lite respons, dessverre. Kanskje vi bør prøve fleire gonger og ikkje gi oss i første runde? Det er jo slik i dagens samfunn at vi blir bombardert med informasjon, og då kan det hende dei overser oss litt i første omgang....

15
Kanskje

Kanskje du kan si hvem du har kontaktet? Så kan flere kontakte de samme så man ser at du ikke er alene? 🙂

16

Vi burde kanskje utforme et skriv, en enkel bønn, som alle som vil kan kopiere og sende ut til kjendisfolket. Hva skrev du til dine 10-12?

Tror du har rett, vi må bare organisere oss og sende, sende, sende, helt til noen med bred plattform og stor rekkevidde deler budskapet! Jeg er klar!

17
Zombie

Dette kommentarfeltet er som ZombieLars, det kan aldri dø!

18

Å, takk for en god latter! Den trengte jeg. 😀

19

Savner fortsatt gjengen og har så lyst til å se bloopers!😭❤️

20
Vær så snill eg trenger dette

Eg hadde ein draum, kor lovleg berre var tebake. Ble så ør og svimmel i drømmen og virkeligheten at eg måtte sjekke:(

21
Kom tilbake

Det er så lett å se hvor mange hjerter lovleg har truffet. Dette er et program vi virkelig trenger å se mer av!

22
Lovlegfan

Bare drøye tre uker igjen til neste møte i Kringkastingsrådet. Skriv, skriv, skriv!!!!

Jeg savner alle i hybelhuset, og alle kommentarene til Gunnhild! Så savner jeg Luna sin nydelige stemme! 😊❤️

23
OgsåLovlegfan

Ååå, jeg og!

24

Kom igjen da, lag sesong 3

25
Jaaa!

Skulle ynskje dei var i full gang med å lage sesong 3 slik at vi fekk sjå dei igjen til hausten..

26
Trymmaofaoeindrage

Lurer på hva Gunnhild syntes om slutten på Game of Thrones.

Er hun like skuffa som jeg?

27
12 og 13 juni 2019

Kringkastingsrådet skal visst ha møte både 12 og 13 juni! Vi får håpe det er fordi de skal bruke mye tid på Lovleg, hvor de til syvende og sist kommer frem til at denne serien er for god til å runde av etter bare to sesonger! De kan motta henvendelser to uker før møtene, så det er bare å sende inn! Jeg har sendt 👍🏼

28

Jeg og! Alle må sende! 😀

29

Lovleg er kanskje den viktigste serien NRK har sendt på lenge, skikkelig tabbe å avbryte før serien før den fikk blomstra skikkelig. Mange som kan ha mye å lære av den. Håper de snur, hadde vært sinnsykt kult om de tok publikum i betraktning og gir Lovleg gjengen grønt lys til å fortsette. Med mindre de har manus og alt klart og kan spille inn til sommeren blir det kanskje ikke mer før til neste år igjen men jeg tar alt få egentlig. ❤️❤️❤️

30
Enig!

La Lovleg blomstre!

31

Håper virkelig dette snur og at Lovleg folka får fortsette, de sa jo selv at de har mange historier å fortelle. Lovleg er det mest nyskapende, kreative, opplysende og hjertevarme jeg har sett på lang tid. Det hadde helt seriøst vært en tragedie om en så bra serie ikke får fortsette, hva skal de liksom sende da? Lite som kan toppe Lovleg produksjonsmessig, skuespillermessig og temamessig. Ungdom trenger rollemodeller som ikke er helt A4, som er anderledes og rar men likevel har det fint og som ikke tar livet så seriøst. Dette er kultur-utveksling på høyt nivå, ikke bare til andre land men til oss innafor ring 3 som ikke har så mye peiling på ungdomskulturen på Vestlandet og som trenger å renske opp i nynorsk kunnskapene. Begynner å lure litt på hva som NRK egentlig står for, for meg virker det som at seertall og økonomi er første pri og ikke publikums meninger og serieinnhold ikke er så viktig. Det er i såfall ganske trist når man som statskanal skal ha et bredt tilbud av serier til forskjellige alders og målgrupper. NRK har jo mange serier med betraktelig lavere seertall og de blir jo ikke avlyst av den grunn? Forstår virkelig ikke hvorfor Lovleg ble avlyst, håper vi får noen gode svar på møte i Juni.

32

Husk å sende inn dette til NRK også! 🙂

33
Wow, hva skjedde 19. mai?

Ser på oppropet at det blir stadig færre som signerer (under 10 om dagen), men den 19. mai var det plutselig over 70 stykker? Hadde vært morsomt å vite hva som var årsaken til det. Og ikke minst: er det noe vi kan få til flere ganger?

34
Det er Brasil - igjen!

Utruleg artig at serien har slått så godt an der - -

35
Kjersti på radioen

Kjersti er nå på Ekko i P2. De snakker om kollektivlivet og det å være ung.

Sjekk ut! Datoen i dag er 21.mai om man vil finne. Eller så legges det jo ut senere som podcast

36
"Nåken å sjao pao, å håira pao.."

Hva skal til, NRK, for at dere ser og hører oss??!

37
Gjest

<3

38
Hva nå?

Når man har sett alt som har kommet ut av
Lovleg
Blank
MIA
Jenter
Lik❤️Meg
Borgen Skole
Frida
ZombieLars
Eagles
Unge Lovende
Skam
Skam Austin
(Og ikke er interessert i flere Skam-remakes )

Hva skal man se på da? 🤷
Tips tas imot med takk 🙏

39

Heimebane!!

Jeg drøya den serien så lenge fordi jeg bare trodde den handlet om fotball, og fristet meg ikke i det hele tatt. Forventa aldri den kvaliteten som møtte meg da jeg endelig ga det en sjanse. Virkelig noe av det beste jeg har sett. Gråt av sesongfinalen i sesong 2. Kan ikke få sagt det nok ganger. Anbefales på det aller sterkeste

40
Hva nå?

Takk, har vært inne på tanken å sjekke ut Heimebane, så det var fint å få bekreftelse på at det er en god serie,fra en ekte Lovleg-fan 😊

41

Ja, Heimebane er faktisk helt super! Og det synes jeg selv om jeg er null interessert i fopall.

Hvis du liker krim, er det forresten også mye bra krim på NRKs nett-tv-sider for tiden.

42

Jeg likte (til min egen store overraskelse) "The bold type" ganske godt.

43
Hva nå?

Takk! Har sett trailer for The bold Type,synes det så ut som det var verdt å sjekke ut 😊

44

Eagles er veldig bra, men kan selvfølgelig ikke måle seg med Lovleg. Trenger også tips til ungdomsserier nå som blank snart er ferdig❤️

45
Saknar til og med Torstein...

Eg har sett på sesong 2 igjen, og kjenner at eg saknar alle personane med sine rare, sterke, svake sider. Merkeleg at NRK syns dei hadde råd til å legge ned denne serien i staden for å bygge vidare på han. Og Torstein er faktisk ein skikkeleg god gut, det ser eg no. I det siste klippet skjønar vi at han heller ikjke veit heilt kva som skal til for å vere eit menneske; ein å sjå på og høyre på. Han løfter vekter og tenker at det handlar om utsjånad. Så feil kan ein ta. Godt at Sara ser bakom fasaden.

46
Vannkanne

Til dere som trenger annet å se på nå som lovleg er ferdig:
Skam Druck er en utrolig bra serie!!!
Den har gjort ting som jeg aldri har sett på TV noensinne (vil ikke spoile noe). Musikken, skuespillerene og alt er egentlig bare magisk! Så den anbefales virkelig! :))
Gjerne del din mening om du har sett det.

47

Hvor kan man se det?

48
Vannkanne

Du kan søke på ‘druck translations’ på nett! Jeg har kun sett sesong tre da, så anbefaler den (Matteo sin sesong).

49

Måten Lovleg ble avslutta på, var som å se en film på TV3, for så å måtte slå av etter første reklamepause! Serien er ikke fullendt, det er så mye å gruble over, så mange løse tråder og mennesker å bli bedre kjent med. Jeg klarer nesten ikke se de forrige sesongene, har nesten litt kjærlighetssorg, vet du☺️ Hadde vært så artig å se fortsettelsen!

50
Skjønar kva du meiner...!

Den kjensla har eg og. Definitivt fleire historiar som kan forteljast om Gunnhild og dei andre - og som vi veit handlar historiane til sjuande og sist også om oss. Det er slike seriar vi har bruk for!!
NRK; ta til vett og blås liv i glørne til Lovleg før dei sloknar heilt!

51
Please!!!

Kan me få nokre bittebittesmå livsteikn frå hybelgjengen, kva som helst!!

52

Takk Alie, for at du har laget siden http://www.alie.cybersite.nu og tar imot fanfics.

Tenk så moro hvis fans fra andre land også blir inspirert til å dikte! Og om vi fikk samlet alt på siden til Alie!

53

Takk, fint å høre 😊. Og tusen takk for dine bidrag 💞. Skal drifte siden så godt jeg klarer.

54
Kan noen lage en slik snarvei til oppropet på en norsk side?
55

@Gry
Nå har jeg lagt ut de flotte fanfics'ene du har postet👍 - en fryd å lese dem igjen 💛.

And one of them even IN ENGLISH!
Welcome and enjoy 💞 :

http://www.alie.cybersite.nu

56
Analyse av Lovleg

Tro og media har laget en analyse av første sesong, jeg syns den var interessant:

https://troogmedier.no/wp-content/uploads/2019/04/Analyse-Lovleg.pdf

Kanskje noen argumenter vi kan ta opp med Kringkastingsrådet? Nå haster det med å skrive til dem hvis du ikke har gjort det før:)

57
Eg gler meg til hybellivet!

Det nærmar seg slutten på ungdomsskulen og til hausten blir det hybel på meg. Håpar eg får ein hybelgjeng som dei har i Lovleg.

58
Ja! Gled deg til hybellivet!

Det blir nok fint. Er man stort sett grei, er folk stort sett grei tilbake. Kommunikasjon er en viktig nøkkel, og goodtimes må også prioriteres innimellom. Lykke til, det blir bra dette!

59
Sonen min skal også på hybel..

Tar gjerne imot tips på korleis ein kan vere best mogleg mamma til en 16-åring som ikkje bur heime...

60
Flere tips

- La tenåringen føle h*n har en trygg base hjemme og støtte hjemmefra
- Pass på å ikke være opptatt og travel når tenåringen din virkelig trenger deg (VIKTIG!!!)
- Det er lov å blande seg, men ikke kjeft, og vær respektfull i måten du snakker med barnet ditt på.
- Sørg for å sees, men ikke tving tenåringen til å avluyse avtaler som er viktig for h*n for å være med på f.eks. 60-årsdagen til tante Dorte.

61
Nokre tips me har fått gjennom Lovleg:

- Hjelp ungdommen med å komme til rette på hybelen og gjer det kosleg og praktisk for han.
- Ikkje spre dumme rykter som han prøver å bli kvitt/flytte frå.
- Ikkje gjer han flau framfor kameratar
- hvis du kjem med vafler og blir overraska over at ein kompis ikkje har klede på seg, så lat som ingenting.
- ver hyggeleg på telefon og spør korleis han har det.
- ta deg tid til å høyre svaret.
- ha god dialog med lærarane ved behov.
- ikkje plag han med DINE forventingar til kva han skal oppleve, det er hans liv.
- ha favorittpizzaen klar når han kjem heim
- ikkje skriv meldingar om han til vennene hans, og i alle fall ikkje utan å fortelle han det.
- ver interessert, men ikkje påtrengande.
- ikkje døm vennene hans, og la han ha med venner heim i helgane hvis han vil
- fylle opp kjøleskapet med frukt og grønt hvis du får høve til det
- hvis vil: ver litt "reservemamma" hvis han har ein kamerat som ikkje har like god oppfølging som sonen din
- livet går opp og ned, ikkje tru at det er du som skal ordne opp i ting som skjer. Han klarar mykej sjølv og må gjennom ting. Ver rådgjevar, hvis du får lov.

62
Ååå..- er så spent på hva Kringkastingsrådet sier!

Jeg går ut fra at de må vurdere om NRKs oppsatte mål for seertall bør være avgjørende for en slik serie eller om man tenker at Lovleg har livets uansett. Den er så viktig! Mange andre program har lavere seertall.

63
Vi må kjappe oss!

Husk å skrive til Kringkastingsrådet nå! Møtet er 12. juni, og sakene de skal ta opp må komme inn to uker før møtet. Jo flere, jo bedre! Vi trenger mer av Lovleg. Har alt for mange spørsmål jeg ikke har fått svar på. Nå har Gunnhild hatt tid til å fucke opp og ikke tenke så mye. Hun elsker jo Luna. Er hun klar for å prøve på nytt igjen med Luna nå? Dette er et av mange spørsmål vi må ha svar på! Jeg savner Lunhild og hele Lovleg ❤️