Google Dokumenter

Legg igjen ein kommentar

%s er allereie registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernamn / passord

Orsak, du må være logga på å legge inn en kommentar.

Velkomen til LOVLEGs kommentarfelt! Vi set utruleg stor pris på at du vil dele dine tankar om serien. Du kan vere så anonym som du berre vil her (du kan gi deg sjølv eit alter-ego f. eks Mr. Pants eller Queen of the Spiders). Vi kjem til å kikke på kommentarane før dei publiserast for å sjekke at dei følger reglane. Reglane er:

Ikkje skriv personopplysningar om skodespelarar eller andre.
Ikkje gå til personangrep.
Ikkje bruk stygt eller hatefullt språk.

Gjer du nokre av desse tinga blir ikkje kommentaren publisert. Prøv å tenke på alle i kommentarfeltet som vener du ikkje har møtt enda. Det tenker vi. Hei alle nye venner!

105 kommentarer

Eldste
Populære Nyaste Eldste
1
00:00

nå har d ikke kommet klipp på 2 dager

2

Jeg tror at det er et poeng i at vi ikke har fått klipp i helgen. I skam fikk vi mange klipp i evak sin nyforelsket/utforskelse periode. Jeg tenker at poenget nå er at selve forelskelsen ikke er i hovedfokus. De sparer på kruttet til noe annet, etter at forhodlet mellom Lunhild har solidifisert seg "bak kulissene" uten at vi har fått fulgt med. Og så tror jeg det legger til mystikken rundt Luna.

3

Jeg vil ha mer klipp!!!!!!!!! Klarer ikke å vente så lenge mellom hver gang!!!

4

Trenger klipp

5
«Ldks

«Luna» åpna snappen min;))

6
Treiging

Så sjef at antilopen er med ?

7
Vinkel

Torstein var utruleg irriterande, syns Peter. Brautende og sjølvopptatt. Og når Peter prøvde å ta ansvar for felles beste på hybelhuset, så var det berre drit å få frå den kanten. «Døll», hadde Torstein kalt han. Det burde han eigentleg bedt om unnskyldning for. Peter hadde aldri sagt noko stygt til Torstein, så det var forsmedeleg at han berre måtte finne seg i å bli kalla døll. Han følte seg trakka på liksom. Hadde det vore opp til Peter, hadde Torstein vore ute av hybelhuset for lengst.

Men.... kanskje var det slik at andre oppfatta han som døll også...? Peter såg på husregeldokumentet og alpakkaen som hadde fått navnet hans på seg. Den seriøse.

Vel, Sara hadde sagt at han ikkje var døll. Kjekt at Sara også gjekk litt i bresjen for å få på plass husreglar, så han slapp å vere aleine om å dra lasset. Å ta ansvar og vere seriøs var jo ikkje dårlege eigenskapar.

Men... Torstein tykte altså Peter var kjedeleg... Kanskje det var på tide at han fann på litt meir sprell? Ikkje noko problem for han det. Han var slett ikkje så døll som Torstein skulle ha det til. Kanskje han ikkje var så spontan, men han hadde mange artige idear. Måtte berre planlegge litt.

Peter tenkte på konfirmantleiren. Nokre av jentene hadde hatt det moro med å erte eit par av gutane. Dei hadde hatt såpe på tannbørstane deira, våte kluter i soveposane og ....mjølfelle over døra. Det var nok meint som ein type flørt. Jentene gjorde det for å fortelle gutane at dei var interessert, men den bodskapen nådde ikkje heilt fram og gutane vart sure.

Peter følte seg med eitt oppglødd og lo for seg sjølv. Mjølfelle! Det skulle han jammen prøve på Torstein. Det var ikkje direkte slemt, sant? Torsten kunne jo tolke det som han ville? Og om han ikkje klarte å ta ein spøk...vel, då var det vel han som var døll, og ikkje Peter?

8
«Er det noko du prøver å fortelle meg, Sara?»

Snart blir det tyggis I håret også.

9
Rivåtsj-fan

Så det var der idéen om mjølfella ble født
??.
Gleder meg til å se det snart ?

10
Rivåtsj-fan

Må bare si at det er så utrolig bra å se de skjermbildene av dette dokumentet på Alie-siden!! Mye der jeg ikke har fått med meg før , eller ikke husker.... Gøy! ?

11
Susanne

Så enig! Var som å være tilbake i tiden.